Modeller
Nokia
Samsung
Sony Ericsson
Sony Ericsson
Motorola
LG
Apple IPhone
Apple Ipad
General Mobile
blackberry
htc
google nexus
benq-siemens
Benq
Siemens
imate
vertu
Toshiba
Alcatel
mitsubishi
philips
nec
sagem
Panasonic
pantech
Hp
Raks
piyasa rehberi
fiyat karşılaştırma
  Samsung  S5233
Samsung S5233
Samsung S5233 Teknik Özellikleri
Samsung S5233 Karşılaştırması
Samsung S5233 Kullanıcı Yorumları
Samsung S5233 Resim Galerisi
Samsung S5233 Video Galerisi
Samsung S5233
Tasarım
7.1
Özellikler
6.7
Performans
6.9
 
Toplam 930 kisi oy verdi

 Yorumlar
Sakıncalı ise bildir  2014-05-23
1 yıldır kullanıyorum aldığıma alacağıma pişman oldum android yok kendi kendiliğine kapanıp açılıyor kendi kafasına göre takılan tek telefon die düşünüyorum alacak arkadaşlara tavsiyem android olan bi telefon alsınlar
Sakıncalı ise bildir  2014-04-20
2009 EN İYİ TELEFONU 2014 ÜN EN İĞRENÇ TELEFONU
Sakıncalı ise bildir  2014-04-01
Samsung s5233w bir telefonum mevcut fakat sim kartını takıyorum Pın koduna giriyorum telefon acılıyor fakat Servis yok diyor Yardımcı olurmusunuz ?
Sakıncalı ise bildir  2014-01-20
arkadaşlar cidden mesajlaşma için yaratılmiş sanki. çok güzel msjlaşma özellikleri var.
Sakıncalı ise bildir  2013-10-15
MESAJ BAKIMDAN İYİ :D GERİSİNİ SİKTİREDİN SJDKSLDŞSF :D
Sakıncalı ise bildir  2013-10-14
Telefonum twitter'e girdiginde kendiliğinden kapanıp açılıyo neden bi fikriniz varmı.?
Sakıncalı ise bildir  2013-10-04
samsung 5230 mesaj sesini nasıl değiştirebilirim yardım ederseniz sevinirim
Sakıncalı ise bildir  2013-09-20
s5233w modeli var onda wifi var
Sakıncalı ise bildir  2013-09-14
güzel telefon ama androidi wifisi yok şam şarjı süper dayanıyor
Sakıncalı ise bildir  2013-08-26
Arkadaşlar telefon androidli olsa süper ama malesef öyle bişey yok ben şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım hafızada felan ama alacak arkadaşlar varsa parasını boşuna vermesin androidli bi telefon alsın
Sakıncalı ise bildir  2013-08-01
bu telefonlarda kapakta wıfı yazıor ama wıfı sı yok varsa yardımcı olabılırmısın acaba
Sakıncalı ise bildir  2013-07-26
Bu telefon kadar dayanıklı bir telefon bilmiyorum almanızı tavsiye ederim ama hafızası hemen doluyor
Sakıncalı ise bildir  2013-07-13
kamera 3.2 ama berbat çekiyo . renkler soluk çıkıyo ve hiç net değil. hafızası çok az ve hafıza kartı yerini bulamadım. 3g si yok çok gerekli olabiliyo bazı durumlarda. ekran hemen çiziliyo. arkası sağlam değil sürekli çıkıyo bu yüzden kılıf aldım. 6. sınıfta aldım şu an 8 e geçiyorum dışından güzel ama pek kullanışlı değil. ama eğer çok dikkat eder hiç düşürmezseniz siz bilirsiniz.
Sakıncalı ise bildir  2013-06-05
fotoğraf çekemeyip de hafıza dolu silin diyorsa telefondakileri hafıza kartına taşı telefondan o zaaman çeker kamerayı açtığında da sağ üstte mesela 234 791 yada farklı sayılar yazar bu da ne kadar poz çekme hakkınn kaldığıdır
Sakıncalı ise bildir  2013-03-01
ben bu telefonu ilk çıktığı zamandan beri kullanıyorum bir kere bozuldu birkaç günde sorun giderildi ve sonrasında suya düşürmüş olmama rağmen kuruyunca çalışmaya devam etti. 3 senedir çok memnunum. almak isteyenlere de tavsiye ederim.
Sakıncalı ise bildir  2013-03-01
bu telefonu 2 ay önce aldım ve önceden bna atılmış olan mesajlar tekrar tekrar benim hattıma geliyo sebebini ne olabilir ?
Sakıncalı ise bildir  2013-02-25
telefonum fotograf çekmiyor arkadaşlar fotograf çekmeye çalıştıgımda hafıza dolu bazı öğeleri silin diyor.bütün öğeleri sildim hafıza dolu olmadıgı halde foto çekmedi yardımcı olabilirmisinz
Sakıncalı ise bildir  2013-02-22
arkadaşlar birisi yardımcı olursa sewinirim son kullanılan numaralar msjlar warmı öle bir sans
Sakıncalı ise bildir  2013-02-20
son atılan msjı görme şansımız warmı nokiada war son kullanılanlar diye acaba s5233 de warmı öle birsey
Sakıncalı ise bildir  2013-02-15
bende bu telefondn almak istiyorum ama yorumlarınızı okudum ve kötü diyenler var kararsız kaldım beyazını alıcam bana yardımcı olurmusunuz kullanışlımı sizce yardım ederseniz sevinirim.... :):)
Sakıncalı ise bildir  2013-01-30
bence bu telefon kullanışlı mukemmel bir telefon çok kullanışlı nır telefon :)
Sakıncalı ise bildir  2012-11-26
arkadaşlar saçmalamayın ya bu telefon gerçekten çok dayanıklı bir teelfon şuandada cebimde duruyor ve 2 senedirr telefon tamir yüzü görmedii bu telefondan daha iyisi 3310 olabilir ancak tavsiye etmeyenbleri kınıyorum milletn almasına en gel koymayın lütyfen
Sakıncalı ise bildir  2012-11-07
kimisi tavsiye etmemiş ama bence çoook iyi bi telefon 3 sene oldu hiçbir bozulma ve kötü durum olmadı çok ii bi telefon
Sakıncalı ise bildir  2012-10-05
sakın almayın arkadaşlar telefon çok problemli çok ama çok yavaş satıcam kimse almıyo sakın bnm yaqtığım hatayı yaqmayın !
Sakıncalı ise bildir  2012-09-15
arkadaşlar hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum. bi kere telefondan hızlı mesaj yazılması imkansız, t9 da kendini kasıyor ve normalde de hızlı yazılmıyo. internete girmiyo, ben aldım ve çok pişmanım, video da oynatmıyo ayrıca, KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM, PİŞMAN OLURSUNUZ,
Sakıncalı ise bildir  2012-08-01
arkadaşlar telefonu şiddetle tavsiye etmiyorum... alalı 1 yıl bile olmadı ama çok yavaşş.. sensörü yüzünden telefonu kullanamıyorsun bile. fotoğraflara bakarken yana doru akıoo. fiyatı ucuz diye kanmayınn 100-200 tl daha ekleyip daha iyi bir tel alın ve android olmasına dikkat edin.. SAKIN ALMAYINN !!
Sakıncalı ise bildir  2012-07-15
1 bucuk yıldır kulanıyorum gecen gün cok sıcakta kaldı ve suan ekrenı durduk yere nem kaptı galiba tamda bilmiyorum dokunmatik calısmıyor bilgisi olan var mı? cevap veririsenin tesekler...
Sakıncalı ise bildir  2012-07-10
ben bu telefonu 2 senedir kullanıyorum ilk yıl çok güzeldi hiç bir sorun yoktu ancak 2. yıl telefon çok yavaşladı belkide ben çok yıprattım o yüzdendir, bu telefon fazla iyi degil
Sakıncalı ise bildir  2012-07-06
paran varsa nokia c6 al.600 tl felan ama telefon süper ama az parayla güzel bir telefon diyosan smasung s5233 al.nokia c6 da ovi mağzasında binlerce uygulama bedava
Sakıncalı ise bildir  2012-07-06
paran varsa nokia c6 al.600 tl felan ama telefon süper ama az parayla güzel bir telefon diyosan smasung s5233 al.nokia c6 da ovi mağzasında binlerce uygulama bedava
Sakıncalı ise bildir  2012-06-28
arkadaşlar ben nokia c6 01 samsung s5233 wifi ( yani bu telefon ) bide Samsung Galaxy Xcover arasında kaldım sizce hangisini alim önerilerinizi bekliyorum...
Sakıncalı ise bildir  2012-06-23
yaklasık 1 bucuk senedir kulanıyorum.hiç bir sorun yok.sadece çok mesajlasıyorum o yüzden ekran çiziliyor.ama 10 tlye değistirdim süper oldu ekran parlıyor.oysaki ben 24 saat mesajlasıyorum bide kalemle yazıyordum.telefon çok güzel kibar.kulanışlı bir telefon herkez alsın kulansın derim ben
Sakıncalı ise bildir  2012-06-20
arkadaşlar bende bu telefonu almak istiyorum..Ama aklımm bi yandan bu telefon diyor bi yandanda Corby pro diyor.Ne yapıcam ben yaa :/ hangisi daha güzel yardımcı olursanızz sevinirim. :)
Sakıncalı ise bildir  2012-06-13
bence çok güzel bir telefon fotoğrafı süper çekiyor herkese tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2012-06-03
Alarmı çalmıyor benimkinin, alalı 2 hafta oldu var mı böyle sorun yaşayan?
Sakıncalı ise bildir  2012-06-03
arkada$lar sizce wifi mi iyi yoksa bu telefonmu bana ula$in facebooktan ahmet_33_64Qhotmail.com
Sakıncalı ise bildir  2012-05-29
wi-fi olanıda var bu modellerin ve olmayanıyla aynı fiyata. bende iki senedir kullanıyorum bu telefonu ilk aldığımda o zamanki telefonlara göre iyi bir modeldi fakat şimdi üzerine biraz daha para ekleyip android bi telefon almak daha mantıklı...
Sakıncalı ise bildir  2012-04-28
Arkadaşlar ben yaz tatilinde telefon alacağımda samsung s3770 mi alsam yoksa samsung s5233 mü alsam karar veremedim lütfen bana yardımcı olun ve cevap yazın.
Sakıncalı ise bildir  2012-04-15
evet flashı yok. ben pek memnun değilim.
Sakıncalı ise bildir  2012-04-14
ya gerçekten güzelmii almayı düşünüyorumda bide samsung sağlam değil nokia daha yi diyolar ne diyosunuz
Sakıncalı ise bildir  2012-04-10
arkadaşlar ben samsung s5233 kullanıyorum yalnız wifi yok sadece sormak istedigim flash yok mu bunlarda acaba yardımcı olursanıuz sevinirim
Sakıncalı ise bildir  2012-04-08
arkadaşlar bu telefon we samsung corby 2 arasında kaldım hangisi daha iyi yardımcı olur musunuz ?
Sakıncalı ise bildir  2012-04-04
Telefon mükemmmell facebok youtube vb şeylere giriyor bilmediniz müzikleri tayıyorsunuuz hemen müzik buluyorr yani aynı oyuncak gibi cabuk alışırsınız zorrr vazgecersiniz qençlerrrrr
Sakıncalı ise bildir  2012-03-21
Şuan ki fiyatından haberi olan var mı söleyin please
Sakıncalı ise bildir  2012-03-18
merhaba ben elif annemin telefonunu yere düşürdüm açılmıyor şarza da taktık şarjı var ama açılmıyor lütfen yardım edin ELİF HALE DİNDAŞ
Sakıncalı ise bildir  2012-01-31
telefon mükemmel ama facebook sorunlu acamadım müzik yüklenebirlir gayet güzel hoş bir telefon
Sakıncalı ise bildir  2012-01-31
Telefon harika. 4 gün önce aldım. çok hoşuma gitti. isteyenler acaba telefon iyi midir diye almamazlık yapmasın. Kesinlikle alın. Telefonu alırsanız kullanamadığınız,yapamadığınız,anlamadığınız,takıldığınız yerlerde bir e posta yeterlidir. E postam; qural_bozan@hotmail.com
Sakıncalı ise bildir  2012-01-30
süper kullanışlı bi telefon kamerası harika fakat bi kere bozuldu mu sürekli wersiyon hatası weren bi telefon
Sakıncalı ise bildir  2012-01-28
samsung star wifi tus sesi kesmek icin once telefon profilleri'ne girin. sonra normal yanindaki cift oka basin. sag ust kosede asagi yonlu oka basip telefon sesleri secenegini secin. sayfanin alt tarafinda telefon sesleri seviyesi cubugunu en sola cekin. kaydetmeyi unutmayin. gecmis olsun...
Sakıncalı ise bildir  2012-01-27
arkadaşlar ben telefon alacam da karar weremedim bir nikia 5230 mu alsam bundan mı alsam bir de siz yardım edin ya yarına kesinlikle alacam da bir telefon söleyin
Sakıncalı ise bildir  2012-01-22
ben bu telden aldım ama flaşı varmı varsa nasıl çalışıyor yardım edin
Sakıncalı ise bildir  2012-01-17
s5233 güzel ama nokia 5230 da kaldı kararsızım :(
Sakıncalı ise bildir  2012-01-07
YAW BU SAMSUNGUN WAVE 525 S 5250 LE FLEUR U TURKIYEDE MEVCUT DEGILMI ARKADASLAR. BULAMIYORUM BI TURLU.
Sakıncalı ise bildir  2012-01-05
Arkdaşlar bende bu telefondan var ama bi problemim var QWERTY klavye ayarlarını yapamıyorum klavye hep yatay şeklinde oluyor ve mesaj atamıyorum bunun bi ayarı varmış ama bulamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim ..
Sakıncalı ise bildir  2012-01-05
sevgili sıla 310 tl aldım ve 1 buçuk sene oldu kullanılı çok harika telefon ama bi sorunu var klavye sorun yartıyor mesaj atarken yan oluyor geri düzelmiyor
Sakıncalı ise bildir  2012-01-04
degerli arkadaşlar ben bu telefonda tuş seslerini iptal edemiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sağolun..
Sakıncalı ise bildir  2011-12-28
bende bu telefondan alacağım sizlerinde yorumlarını okuyarak almaya karar vrdim. İlk telim olucak ve çok mutluyum :)
Sakıncalı ise bildir  2011-12-28
ben 360 tlye almıstım eylül ayında falan.. hiç memmun değilim kesinlikle kimseye tavsiye etmem hele de nokıa telefon kullanmıssanız o hıza alıskınsanız bu telefon o kadar yavas geliyorki.. sürekli mesajlaşan biriyseniz mesajlasmak çok kötü t9ları çook yavaşş.. 1GB hafıza kartı kullandıgım halde resimler müzikler çok yavaş çalışıyor zannedersiniz 16 GB kart takılı.. müüzik çalarkende telefon çok yavaşlıyor mesaj bile yazılmıyor.. EN KISA ZAMANDA BU TELEFONU SATIP KURTULCAM..
Sakıncalı ise bildir  2011-12-26
Çok iyi ve ihtiyaçlarıma cevap veren bir telefon yanlız, batarya konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum.Çok çabuk bataryası bitiyor. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Sakıncalı ise bildir  2011-12-24
yha arkadaşlar bn bu telefonu almak isiyorum ama size sorularım wr ... 1-kamerası iyi çekiyormu??? 2-yere düştüğünde çatlama veya sorun oluşuyormu??? 3-herhangi bir çalıntıda izleme ansı wr mı ??? 4-kulaklık şarj aleti ve bellek kartı ynnda veriyorlarmı ???
Sakıncalı ise bildir  2011-12-21
ya arkadaşlar ben telefonumda arama engelleme yaptım.ama tekrar iptal etme nasıl yapılıyo?bana yardım edebilecek war mı ?
Sakıncalı ise bildir  2011-11-07
Ablalar abiler ben 6. sınıfa gidiyorum babamı zorladım samsung star wifi beyaz alıcam . Yalnız bi sorun var ben ilk önce nokia c5 c3 siyah-yeşil telefonu düşündüm ama başka siteler sakın alma falan iğrenç fln dediler ben de bunu seçtim.Bide diolar ki c5 çatlıomuş ama özellikleri güzelmiş napcam bnn! Ben biraz süslü olduğum için bazı sorularım olcak: 1)Tema siyah fln diosunuz ya bn ekrana kendi resmimi çekip koyabilir miyim? 2)Hani tellerin kenarında böle süs takmak için (anahtarlık süsü) yer var mı? 3)Kamerası iyi mi? 4) Hoparlörü iyi mi? 5)Çatlama yapıyor mu? Düşürsem falan 6)Dokunmatiğinde çizilme oluyor mu? 7)Ona uygun arka tarafa takılan süslü kılıf(kapak)var mı ? Lütfen cvp verin aslında corbypro istiodum ama kuzimde var alamıyorum bende bunu alıyom iyi mi ediyom bi söleyiverin gari!
Sakıncalı ise bildir  2011-10-28
ben bu telefonu alalı 1 sene oldu böyle bir güzel telefon görmedim başına gelmeyen kalmadı haledaha taş gibi sağlam kamera süper flash ı on numara
Sakıncalı ise bildir  2011-10-28
hayri 3 hattı nere takıyon gayri ben 1 yıldır kullanıyom 2. hattı takacak yer bulamadım acep yanliş telefondan mı bahsediyoz
Sakıncalı ise bildir  2011-10-09
bende eskiden vardı bu telefon ben 359 tlye aldım . hiç bir problemi yok . harika bi teelefon ama resim geçişleri biraz zaman alıyodu. sonra suya düştü yapılamadı .s
Sakıncalı ise bildir  2011-09-16
arkadaşlar s5230u kullananlar kaça aldı ve ne zaman aldığını söyleyebilirler mi ??
Sakıncalı ise bildir  2011-09-15
teLefonu 2 qun once aLdım cok kullanıslı bi tel her seyi super dokunma tiğide cok quzeL kamerada bi sorun yok dort dortluk bi teL tavsiye ederimmm..
Sakıncalı ise bildir  2011-09-13
arkadaşlar tuş sesini kapatamıyrm yardım edin ama telefon süper ya mütniş bugün aldım daha kullanışlıda 300 tlye aldım ucuzda
Sakıncalı ise bildir  2011-08-26
kardeşim tel ciks :(
Sakıncalı ise bildir  2011-08-10
arkadaşlar ben hayatımda böyle saglam bir telfon denk gelmedi 3 tane hat kulanıyorum ve 24 saatin 12 satıne yakın bır zman tlefon elımden hic düsmedi ilk defa bır telefonu 1sene yakın kulandım bugunde telefon araştııyorum cunku boldu inanın normal bır ısanın 1 ayda kulandıgını ben bigrgunde kulanıyorum bu telefon harıka cok saglam
Sakıncalı ise bildir  2011-08-10
arkadaşlar ben bu teli yeni aldım konuşma yaparken gelen başka bi aramada ne uyarı veriyo nede ekranda çıkıyor bunun ayarını nasıl yapabilirim
Sakıncalı ise bildir  2011-08-08
Arkadaşım ben 2 hafta önce samsung s5233w aldım gayet güzel telefon ama flaşta olsa kamerası dört dörtlük ben 360 tl ye sıfır aldım kalem kullanmayın size tavsiyem ekranı çiziyor bana iki çeşit sundular corby wifi ile star wifi bunu seçtim ama onun corby wifi si daha iyi diyorlar kalem yüzünden değişteremedim..
Sakıncalı ise bildir  2011-07-22
bendede war güzel tel. kamaresına hayranım sessi 4*4 lük we benim en güzel gördügüm telefonlardan ama wifiyi kullanamıyom yardım edrseniz sewinirim we bu tel.den almak isteyenler alsın lar cukku cokk guzel :D:D:D
Sakıncalı ise bildir  2011-07-11
süpperrrrrrrrrrrr
Sakıncalı ise bildir  2011-07-11
yeni aldım wifi sini kullanamıyorum bilen varsa mail atabilir mi...kristin_kerim@hotmail.com.. lütfen bilenler detaylı anlatırsa minnettar kalıcam..
Sakıncalı ise bildir  2011-07-10
bu telefonu yeni aldım çok güzel ve çok hızlı görünüşü çok şık (siyah)
Sakıncalı ise bildir  2011-07-09
tuş sesi yandaki oklardan ayarlanıo
Sakıncalı ise bildir  2011-06-25
tuş sesi nerden kapatılıyooooooooo !!!!!
Sakıncalı ise bildir  2011-06-22
kafayı yedim. tuş sesi kapatma nereden bunun arkadaşım!!!
Sakıncalı ise bildir  2011-06-12
hayr kamerası çok kötü değil gayet güzel çekio ekranı zatn büyük yetrince.:)
Sakıncalı ise bildir  2011-06-07
bende var bu tel satmayı dusunuyorum sadece kalemi kayıp ve ekranı biraz kotu oldu ama garantisi devam ediyo takas edebilirm uygun bir telefonla
Sakıncalı ise bildir  2011-05-31
arkadaşlar samsung s5233 almak istiyorum kamerası iyi değil dediler kullananlar yardımcı olabilir mi lütfen
Sakıncalı ise bildir  2011-05-31
lütfen yardımcı olun bu tel nasılll
Sakıncalı ise bildir  2011-04-15
arkadaslar ben bu tele sözlük yüklemek istiyorum nasıl yapmam gerekior bilen var mı
Sakıncalı ise bildir  2011-03-19
uyari sesini kapat arkadasim.. bu tlfnun 3gsi yok ama
Sakıncalı ise bildir  2011-03-17
gecen hafta aldım bu teli güzel çok memnunum cok çabuk alıştım ama sarjı 1 hafta gidiyo diyen arkadas hiç dokunmuyor mu bu tele ben geceleri kapatıyorum 3 gün gidio öyleyken
Sakıncalı ise bildir  2011-02-19
ben aldım siyahını çok güzel bi telefon memnunum sadece yere düştü arkası ufak çizildi süper bi elefon bunun dışında alanlar bence ya siyah ya dapembe alsınlar çünkü basit duruo beyazı
Sakıncalı ise bildir  2011-02-06
Arkadşlar bnde bu tlefonun beyazını almayı düşünüyorum sizce iyi bir telefnmu?? (Ben çok beğeniyorum ama corby de ii diolar hngisi) krar veremedim ...Slütfen yardmcı olsn yaa
Sakıncalı ise bildir  2011-01-20
Arkadaşlar ben bu telefonda sessiz moddayken düşük pil uyarısı aldığımda telefon SESSİZ MODDAYKEN düşük pil uyarısını SESLİ OLARAK VERİYOR nereden düzeltebilirim YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM BİLEN VARSA YARDIMCI OLURSA ÇOOK SEVİNİRİM tşkrler...
Sakıncalı ise bildir  2011-01-04
ela hanım tus sesını kapalı tuttunuzmu uyarı tonları calısmaz mesala batarya zayıf gıbısınden
Sakıncalı ise bildir  2010-12-28
ya arkadaslar bn alıcam ama hngi rengini aalıyım pembe ve beyazında kaldım sizce hangisi daha güselll ???
Sakıncalı ise bildir  2010-12-22
Arkadaşlar bende çok düşündüm ve araştırdım bu tel çok kullanışlı ve hoş kullanan arkadaşlara gerek telefonculera sorum herkez aynı şeyi diyor düşünme bile al diyorlar bende karar verdim yarın bu telin beyazından alıcam bence kararsız kalan arkadaşlar sizde düşünmeyin araştırın ve alın bence şimdiden herkeze hayırlı olsun .....
Sakıncalı ise bildir  2010-12-14
ya arkadaslar bn bu cuma günü gidip teknosadan bu telefonnu byazını aıcam şuan oradaki fiatı ( sadece beyaz için ) yanlız 299 tl onun için kaçıröak istemiorum bşları samsung corby istiodum sşzce iyi fikir yapıyomyum star almaklakulana varsa yadımcı oolabilrmi bna ilk defa dokumatik kullanorum çünkü ondan bi korku var y a bişi olur die şimdiden hepinize teşekkürler ..........
Sakıncalı ise bildir  2010-12-09
arkadaşlar bu telefonun işletim sistemini bilen warsa yazsın lütfen deli olucam :@
Sakıncalı ise bildir  2010-12-04
arkadaşlar biri cvp versin deli olcam telefonumun sesi kapalıyken bile şarjı biterken uyarı sesi veriyo bunu nasıl kapatabilirim ???
Sakıncalı ise bildir  2010-12-03
bence bu tel çok iyi ben alıcam ideal ve kullanışlı herkese tavsiye ederim hemde ekonomik ve 2 bin tl lik telefondan bile iyi beniim ailemde nedeyse hep bu telden var
Sakıncalı ise bildir  2010-11-20
ARKADAŞLAR BİŞEY SORACAĞIM BEN DE BU TELEFONUN SİYAHINDAN ALDIM 3-4 AYDIR KULLANIYORUM HİÇ BİR SORUNU YOK AMA EKRANI ÇİZİLDİ KABI DEĞİŞİYORMU?BUNU ÖĞRENMEK İSTİYORUM
Sakıncalı ise bildir  2010-10-03
güzel telefon bende almayı düşünüyorum.
Sakıncalı ise bildir  2010-09-19
ben de bu telin pembesini aldım gayet hoşş seviorum telimi kullanışlı herkez bu telefonlar çabuk bozuluo diolar ama bnm ki daha bozulmaa dikkatli kullanırsan bişey olmazz almanzı tavsiye ederm güzl telefon :)
Sakıncalı ise bildir  2010-09-14
Arkadaşlar bnde telefn almak istiorum. lütffen yardımcı olun B3410 S7070 ve S5233 arasında kaldım ne yapmalıyım lütfen cevap verin. :=(
Sakıncalı ise bildir  2010-09-02
arkadaslar bn aldm cok gzl bi tel sesi de grünsü de süper
Sakıncalı ise bildir  2010-08-30
film nası izlenebilio ??? bn almayı düşünüormda flaş yok aama kamerası iimi bide çok hassas mı
Sakıncalı ise bildir  2010-08-30
yaa bu telefonun görünüşü süpeerr ben bundan almalıyım mutlaka. kullananlar memnun mu?
Sakıncalı ise bildir  2010-08-18
spr bir telefon kesinlikle öeriyorum
Sakıncalı ise bildir  2010-08-11
arkadaşlar bende almak istiyorum ama sesi nasıl sesi çok önemli benim için...
Sakıncalı ise bildir  2010-07-19
Muhteşem bir telefon. Herkese tavsiye ediyorum. Dokunmatiği çok güzel, kullanımı çok kolay. Kamerasıda çok güzel herşeyi var bence gayte güzel tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2010-07-06
almanızı tavsiye ederim kesinlikle mükemmel bir tlfn 1 yıl oldu tek bir arıza cıkarmadı ve bana tlfn dayanmaz
Sakıncalı ise bildir  2010-07-01
arkadaslar bende almayı düsünüyorum ama telefon hızlımı ondan biraz süpeliyim lütfen yardımcı olun ...
Sakıncalı ise bildir  2010-06-23
kararsızımmmm...corby mi star mı??fiyat çok fark etmio ama hangisii corbyy çokk tatlıı star da kamera iyi!!! hamgisiii??kasım da alıcam .o zamana ucuzlar mı acaba???nolur cevap verinn
Sakıncalı ise bildir  2010-06-20
Ben aldım çok güzel bir telefon. Bence tek eksiği entegre flaşı olmaması. Bana göre kesin alınması gereken bir telefon harika bir dokunmatiği var. Mesaj yazması çok kolay. Wi-fi olması zaten en büyük artı. Bence Samsung bu fiyatı belirlerken hata yapmış daha pahalı olması gerek bu telefonun...
Sakıncalı ise bildir  2010-06-06
Arkadaşlar sizce aLmalıyım mı ben beğendim herşeyi süper ama önceden alınmış ve beğenilmemiş arkadaşlarımız yorum atarLarsa sevinirimmMm :)
Sakıncalı ise bildir  2010-05-29
Gerçekten mükemmel bir telefon bence gözünüz kapalı alın bütün yorum yapan kişiler çok kolay mesaj yazıldığını ve çok rahat bir kullanımı olduğunu söylüyorlar isterseniz toutubeden videolarına bakın karar vermenizde etkili olabilir ayrca bi wifisiz var bide wifili var Bimekste çok indirime girdi wifisiz 296 tl wifili 336 tl kesnlikle alıcam . Sizde düşünmeyin bence :)
Sakıncalı ise bildir  2010-05-26
samsung'tan uzak durun arkadaşlar.teknik servis olarak, tabiri caizse "sorun abidesi" bir firma!
Sakıncalı ise bildir  2010-05-18
Güzel yaa ben de almayı düşünüyorum 350 tl falan pembe düşünüyorum.Bol bol yorum yazın.Olumlu yorum çok var o yüzden alamayı düşünüyorum...
Sakıncalı ise bildir  2010-05-18
Yaa bide s5230la s5233 arasında ne fark var bide think pink arasında ne fark var
Sakıncalı ise bildir  2010-03-06
aldım 3 aydır kullanıom beyaz 3g si var kamera süüper msn yüklemek çok basit
Sakıncalı ise bildir  2010-02-13
şarjı nasıl
Sakıncalı ise bildir  2010-01-16
s5233A msn nasıl yükleye bilirim.bide tuş sesini kapatmak istiyorum ama olmuyor :(
Sakıncalı ise bildir  2009-12-05
arkadaşlar ben aldım fakat arama açma kapama tuşlarının ışıkları yanmıyo özelliğindemi var bu
Sakıncalı ise bildir  2009-08-28
ilk görüşte beğenip aldım 2 aydır kullanıorum kesinlikle mükemmel bi telefon yalnız msn nasıl yuklenıo onu bılmıyorum bilen arkaadslar varsa mumkunse anlatabilir mi?her şeyi ile mükemmel bir telefon...
Sakıncalı ise bildir  2009-08-11
ömer bende bu tel çok beğendim ama samsung olduğu için şarjından endişeliydim yazdıkların etkili oldu benim için şarjının gerçekten bu kadar uzun dayanıyor olması açıkcası şaşırttı bide ne zaman aldın sen tel ve ne kadara aldın :) fiyat araştırması yapıyorumda :D daha düşermi acaba:)
Sakıncalı ise bildir  2009-07-21
Arkadaşlar telefonu henüz almadım. Samsung olduğu için bir çok kişi endişe duyuyor fakat teknoloji piyasasının yüzde 65lik bir kısmını elinde tuttuğuna göre samsung pekde boş bir marka değil. bu telefondaki tek kaygım biraz yavaş olması. o kadar uzun süredir inceliyorum ki nerdeyse artık satanlardan daha iyi anlatıyorum telefonu. evet wifi yok ama önce bi düşünelim telefondan interenete bağlanmak ne kadar keyifli olur. kaldıki illa internete bağlanmak gerekiyorsa artık öperatörlerin çok ucuz tarifeleri var.
Sakıncalı ise bildir  2009-07-14
1) msn yükleniyormu:evet yükleniyo soru mu bu :) 2)dosya şifreleme varmı:var hem de mesajlar rehber fln fln her yeri ayrı ayrı şifreleyebilirsin 3)kamerası nasıl 4)film izlenir mi (format değiştrilip):evet mp4 formatında izleyebilirsin 5)kullanımı kolay mı (dokunmatik pek sevmem):kesinlikle dokunmatiği en az i-phone kadar hassas ve kullanışlı.ben 2 günde alıştım tabi orsa insandan insana değişir..mesaj yazmadan endişeleniyosan telefon dik konumdayken normal telefon tuş takımı oluyo ekranda ordan yazabilirsin..yan yatırdığında da qwerty klavye çıkıyo..fiyatı gerçekten çok uygun..wifi ve 3g yok diye yakınan arkadaşlar var eğer onlar da olsaydı fiyatı 1000 tl den fazla olurdu..hem 3g yi de ne zaman kullanıcaz belli deil..eğer bu özellikler olmasa da olur diyosanız tam size göre bi tel..hiç düşünmeden alın derim..eğer onları da istiyosanız onlarca tel var size göre gidin onlardan alın ;)
Sakıncalı ise bildir  2009-07-14
kamera boş kalmış :) kamerası da 3.2 mp olarak oldukça kaliteli gündüz çekimi var ancak akşam pek bi şey beklemeyin..hoparlor sesini merak edenlere de şunu söyleyim ne çok yüksek ne çok alçak ama çok kaliteli bi hop. var stereo değil mono..kulaklığı çok kaliteli yanlız ona laf yok
Sakıncalı ise bildir  2009-07-14
benim en beğendiğim çzelliği ise şarjının uzun gitmesi oldu..normal kullanımda 1 hafta rahat gidiyo eğer çok kurcalarsam en az 4 gün :) samsungdan beklemediğim bi performans.. :)
Sakıncalı ise bildir  2009-06-28
bu telefonu alıp almamak konusunda kararsız kaldım..tasarımı çok hoş özellikleride güzel..benim sormak istediğim şeyler kullananlar lütfen yazsın 1) msn yükleniyormu 2)dosya şifreleme varmı 3)kamerası nasıl 4)film izlenir mi (format değiştrilip) 5)kullanımı kolay mı (dokunmatik pek sevmem) yardımcı olursanız sevinirim..fiyatı çok iyi geldi bana yorumlara göre alıcam yada almıcam
Sakıncalı ise bildir  2009-06-18
ilk yorumu yapan arkadaş git al samsung 8mp lik bir telefon var git al almasan ölesin o da olmadımı 1.5 ay bekle 4 4 lük telefon geliyor s5600 wifi dahil herşey var onu da almasan ölesin . . .
Sakıncalı ise bildir  2009-06-11
spr telefn t700 ile bu tel arasında kalım
Sakıncalı ise bildir  2009-05-15
ya kardeşim tamam samsung güzel telefon yapıyosunuz ama bunu neden anlayamıyosunuz ??? şöle müşteriyi her yönden çekebilecek bş telefon yok !! gözü güzel olan ya topal ya da sağır... ne zaman karşımıza çıkacak şöle full özellikli bi telefon ??? çıkartın almayana bi daha samsung nasip olmasın... !
Bana Cep Bul

Siz özellikleri belirleyin, biz en uygun seçenekleri size bulalım.

Kamera

MP3 Çalar

FM Radyo

Bluetooth

Wlan

3G

Yüzlerce cep telefonunu tüm özellikleri ile karşılaştırdık...

Hangi tableti tercih edersiniz?
Apple iPad
Samsung Galaxy Tab
BlackBerry Playbook

Anket Sonuçları

Telefon Puan Oy
Nokia XL 9.77 665
Nokia Lumia 1520 9.62 629
BlackBerry Z10 8.80 647
Nokia N900 8.77 3591
Sony Ericsson XPERIA X10 8.66 3142
Sony Ericsson XPeria S 8.58 2032
LG BL40 New Chocolate 8.51 2247
Nokia N95 8.38 5476
Apple iPhone 3G S 8.33 2344
HP iPAQ Voice Messenger 8.22 1665