Modeller
Nokia
Samsung
Sony Ericsson
Sony Ericsson
Motorola
LG
Apple IPhone
Apple Ipad
General Mobile
blackberry
htc
google nexus
benq-siemens
Benq
Siemens
imate
vertu
Toshiba
Alcatel
mitsubishi
philips
nec
sagem
Panasonic
pantech
Hp
Raks
piyasa rehberi
fiyat karşılaştırma
  Nokia  X3
Nokia X3
Nokia X3 Teknik Özellikleri
Nokia X3 Karşılaştırması
Nokia X3 Kullanıcı Yorumları
Nokia X3 Resim Galerisi
Nokia X3
Tasarım
7.3
Özellikler
7.0
Performans
7.2
 
Toplam 1438 kisi oy verdi

 Yorumlar
Sakıncalı ise bildir  2014-04-29
arkadaşlar nokia x3 telefonun orjinal dokunmatiği cam mı yoksa plastik mi söyler misiniz
Sakıncalı ise bildir  2014-02-19
heveslenerek aldım ama hiç iyi değil. yan tuşu kendiliğinden düştü garantili olmasına rağmen servisi 90 lira istedi. bulger tanesi kadar parça. kesinlikle tavsiye etmem.
Sakıncalı ise bildir  2013-11-26
kartını çıkarıpta.ama fotoğraflar telde görünüyor hafıza kartı olsada olmasada.fakat pcye atmak istediğimde hafıza kartını takın diyor hafıza kartsız bişi atamaz mıyım ?bi de hafıza kartını takınca bi kaç fotoğraf gözüküyor.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.bi de dün yağmur suyuna düşürdüm telefonu hep kendi kendine foto çekiyo arada düzelir gibi oldu menüye girince gene foto.şimdi düzeldi bi sorun yok gibi ama bu yüzden olabir mi ?
Sakıncalı ise bildir  2013-11-26
arkadaşlar hafıza kartı olmadan çektim fotoyu.telefonun hafızasında.
Sakıncalı ise bildir  2013-10-29
ben 3 yıl once aldım gecen yıl attm gitti bi arıza werdigi zaman hepsi ust uste geliyo fiyat cok uygun ama artk byle telefnların devri bitti almaya degmez
Sakıncalı ise bildir  2013-10-21
ekranın beyaz olması ekran filminin zarar gördügünü bildirir yani ekran filmi degişirse eski halini alır betül arkadaşım..
Sakıncalı ise bildir  2013-09-09
ben 4 yıldır kulanıyorum hic sıkıntı cıkmadı
Sakıncalı ise bildir  2013-08-07
ben telefonu 3 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar hiç bir sorun çıkarmadı kesinlikle öneriyorum kamerası 3.2 megapiksele göre çok iyi sesine zaten diyecek bişi yok
Sakıncalı ise bildir  2013-07-27
telefonum dünden beri beyaz ekran oluyor. dün biraz olsun menüye girebiliyordum bugün tamamen bembeyaz oldu ne yapabilirim bilen var mı :(
Sakıncalı ise bildir  2013-06-22
BU TELEFONDAN ALACAM DA... NASIL?
Sakıncalı ise bildir  2013-05-19
kışkırtmak gibi olmasın ama ben bu telefonu hiç beğenmedim wifiside yokk ilk zamanlar güzelime gidiyordu fakat sonradan dokunmatiği bozulduu bence almayın
Sakıncalı ise bildir  2013-03-09
arkdaşlar öncelikle x3 00 telefon gayet kullanışlı bir telefondur ses yönünde olsun led ekran görüntü bakımından olasun çok iyidir sizin nasıl kullanmanız gerektiği söz konusudur.Bne bayimde yaklaşık 5 ayda 6 tane sattım daha fazla bilgi için mail atın suleymanustunyer_vjk@hotmail.com
Sakıncalı ise bildir  2013-03-09
cemaat bnde x3 00 mavilisi var herşeyi iyide sesi biraz daha fazla olsun ii olcak başka sorun yok sesin yüksek olmasıda bnm tercihim normalde herşeyyile ii telefon 150 tl ye aldım
Sakıncalı ise bildir  2013-02-26
tolga arkadaşım telefondan evdeki modeme bağlanamazsın çünkü telefonda wi fi yok
Sakıncalı ise bildir  2013-02-22
cok irec bir tlefon bence bu paraya deymez evdeki internete balnamaıyom yardımı edein :/
Sakıncalı ise bildir  2013-02-14
gerçekten berbat bir telefon ...arama listesindeki kişileri silemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum..almaz olsaydım keşke...bana yardımcı olacak biri varmı
Sakıncalı ise bildir  2013-02-05
ben yaklaşık 2 sene önce aldım bu telefondan.Garantisi biter bitmez arızalandı.Şebeke problemi var ve tamiri olmaz dediler.İnananamdım uğraştım durdum ama sonuç yok.
Sakıncalı ise bildir  2013-02-02
telefon güzel bir telefon bende bu telefonu kullanıyorum aldığım zamanlarda şu sorunları yaşadım beyaz ekran vede kasma oluyordu menüye bastığımda2,3 saniye sonra giriyordu ve ben bu duruma çok sinirlenmiştim hard format atmayı denedim yani bu=*#7780# bunu yaptım ve telefonun sorunları ortadan kalktı şimdi ne kasma yapıyo nede beyaz ekran denemenizi tavsiye ederim =)
Sakıncalı ise bildir  2013-02-02
İki buçuk yıldır kullanıyorum genel olarak memnunum. Flash yok, karanlıkta rezil fotograf çeker, ama ışıklı ortamda çekilen ders notlarını okuyabilecek çözünürlüğü vardır. Ekran parlaklık ayarı yok o yüzden karanlıkta gözünüz bir ışık patlamasıyla mücadele etmek zorunda kalıyor. Kendi internet tarayıcısı bayağı kötü opera indirip kullanmanızı tavsiye ederim. Radyo kulakliksiz çalışıyor, ancak müzik kulaklıklar dinlenir, hoparlör pek güzel ses vermiyor. Ekranın yanındaki tuşlar şarkılar arası gezinmeyi internetteyken de yapabilmeyi sağlıyor o güzel. Whatsapp filan çalıştırmasını beklemeyin öyle uygulamalar buna fazla. Kızağı bayağı güzel adamlar dengeyi bulmuş sert de değil cart diye açılıp gitmiyor da. tuşların alttan ışıklı olması görüntüde de hoş kullanırken de işi kolaylaştırıyor bence. Paraniz varsa gidin android alın derim, bu tarz telefonda israrciysaniz da, ben Nokia 1110 bozmuş ınsanım henüz bu telefonu bozamadim. Defalarca yere düşürdüm hafıza kartında megabyte yer kalmayana kadar veri var internetten sürekli şarkı indiririm siteleri gezerim mesajlaşma desen sürekli, sağlam telefonmus yani. Bı tek, internetten tema indirip kullanmayın o zaman durup durup kendini resetliyor.
Sakıncalı ise bildir  2013-01-28
x3 alalı 3 yıl oldu ve hala kullanıyorum . telefonu çok yere düşürmeme ragmen yınede çok ıyı bır telefon. herkeze onerırım
Sakıncalı ise bildir  2013-01-12
arkadaşlar benden tavsiye telefonu güzel bakımlı kullanırsanız baya gidiyor telefon güzel telefon tavsiye ederim :)
Sakıncalı ise bildir  2013-01-09
arkadaşlar sakın almayın dokunmatği 1 sene olmadan kafayı yedi
Sakıncalı ise bildir  2012-11-30
mal gibitelefon şifresini bilen var mı fabrika güvenlik ayarlarını yüklemek istiyorum
Sakıncalı ise bildir  2012-11-16
alalı 2 yıl oldu gayet iyi bir telefon bence. 2 katlı binadan asağı düştü, dereye düştü yıne mükemmel hiç bi sorun yok. hiç bi sorun yaşamadım tavsiye ederim.
Sakıncalı ise bildir  2012-10-31
ya arkadslar tlfon alıcamda x3 nasıl sıparış verıcez
Sakıncalı ise bildir  2012-10-23
ben 09/12/2009 tarihinde aldım ve cooook iyi bir telefon 2 kere su döküldü üstüne tamire bile vermedim bozulmadı askerliğimi bile x3 le yaptım benim fikrim: çoook sağam bi telefon:D
Sakıncalı ise bildir  2012-09-21
x3 var çok boktan birde telefonu açıyorum sadece beyaz ekran cıkıyor baska bişede yok sureklı beyaz ekranda kalıyor arada sırada duzelıyo sonra tekrar aynı bilen varsa söyleyebilirmi ?
Sakıncalı ise bildir  2012-09-13
gençler sakın almayın 1 sene kullandım şimdi açılmıyo bile garantiye verdim beceremediler para israfı
Sakıncalı ise bildir  2012-09-10
X3 çook güzel bir telefon . Mp4 leri falan hep açıyor . Müthiş . Ama 2 kere garantye gtti bnm telefonum :S Ve dün geldi şarja taktım NOKIA yazısı geliyor snra tekrar kapanıyoor.Biraz daha bklcem şarj olmasını. Olmazsa bnde satmyı düşünüyorum aama kıyamıyorum :( MP4 açması ve dğer özellikleri müthişş.
Sakıncalı ise bildir  2012-09-05
ben aldım ve hiç memnun deilim çünkü ekran gitti express tuşları bozuldu ve alalı 5 ay bile olmadı garanti de bizim hatamız deil deyip almıyor :S telefoncuya sattım 50 tlden. :S
Sakıncalı ise bildir  2012-09-05
Arkadaşlar Ben Şuan da nokia x3 kullanıyorumve çok memnunum size tavsiye ederim.Nası bozukçıkarbu telefon gidin bunu telefoncudan aldın internetten almayın bunuburdan alırsanız tabi bozukçıkar ben orjinal satış yerinden aldım x3ümü 300 tl ye hem kar ettim hemde hiç bozulmadı yani arkadaşlar size bu telefonu çok tavsiye ederim çok güzel bir telefon alın kullanın ben 1 buçuk seneden beri bu telefonu kullanıyorum mavi üzerine gümüş 2gb hafıza kartı alıyoriiçinde 500 tane mzik 200tane resim var çokgüzel bir telefon alın ama burdan almayın
Sakıncalı ise bildir  2012-08-31
ya duruşu felan çok güzel bozuk çıkar die endişeliyim alsammı acaba
Sakıncalı ise bildir  2012-08-20
telefonu 2 yıl kullandım ve hiç bir problem yaşamadım. ekranın yanındaki media tuşları da bir harika ama wi fi ve 3g yok ama bu fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan biri.
Sakıncalı ise bildir  2012-08-19
bence almayın ben kullanıyorum sımdı no tusu calısmıyor bazen dokunmatık calısmıyor cok sorun yasadım tavsıye etmıyorum...
Sakıncalı ise bildir  2012-08-19
ben bir x3 telefon aldım aldığımada pişman oldum yaa nasıl tel bu ekranında beyazlama bazı yerlerinde kalma tuşlar bozuldu vs... yani pişman oldum aldığıma şimdi garantiyede veremiyorum çeşit çeşit şeyler istiyor.
Sakıncalı ise bildir  2012-08-19
x3 alalı 1 sene oldu telefon cok yavas flashı yok hıc tavcsıye etmem.tek lumlu yonu sarjı cok ıyı gıdıyo
Sakıncalı ise bildir  2012-08-09
Arkadaşlar bende x3 almayı düşünüyorum. Bişey sorcam bu telefonun kasası çelikmi yoksa plastik mi ? Sölermisiniz ...
Sakıncalı ise bildir  2012-08-04
Telefon kullanmayı bilmiyorsanız yorum atmayın . Bende 13-14 aydır kullanıyorum gayet memnunum . Çoğu defa yere düşürmeme rağmen telefon hala sağlam sadece . Özellikleri saymakla bitmez , ayrıca bilgisayardan telefonun yedeğini yapabiliyorsunuz kaybetme veya çaldırma durumunda numaralar, fotoğraflar... boşa gitmeyecek . Temiz kullanırsanız güzel telefon öneririm .
Sakıncalı ise bildir  2012-07-24
ya benm telefonm bozldu ve x3 almak istiyorm arkadasm 3 yıldır kullanıyo ve hiç bi sorun olmamş. ama burdaki şikayetler kafamı karıştırıyor ?
Sakıncalı ise bildir  2012-07-13
Bu telefonu alacağıma keşke 3310 alsaydım.Telefonun ilk 1 yıl hiç birşey olmadı.2 yıl daha dolmadan o kenarda gördüğünüz kırmızı-mavi süsler bi süre sora çıkıyo düşüyü.Ekran bembeyaz oluyo.Telefonun hafızasındaki herşeyi karta attım genede telefonun hafızası dolu diyo.Şu anda medıa playera ve görüntüler dosyasına girmiyo.O kadar adi bir telefonki gidin başka telefon alın.
Sakıncalı ise bildir  2012-07-08
ben bu telefonu tam 2 buçk yil kullaniyrm ve gayret çok memnunm yni harıka bir telefon herkese tavsye ederm :)
Sakıncalı ise bildir  2012-06-18
Dünyanın en boktan telefonudur. Geçen yaz ekran bembeyaz oldu flaşımı ne yanmış dediler format attırdım. 1 hafta önce şarj olmamaya başladı 5 gün önce garantiye yolladım ve usb girişi elimde kaldı kısaca sakın almayın paranıza yazık olur. ben çok severek almıştım şahsen ama değmezmiş.
Sakıncalı ise bildir  2012-06-12
Şahane bir telefon . bin defa düşürmüşümdür yere ama bişi olmadı kamerası da güzel . donup durmuyor . bilgisayarından telefona istediğini yukleyebiliyorsun . sadece bi süre sonra şarjı dolmamaya başlıyor ve bozuluyor. tamirciye götürdük tamir edilemedi ve telefon mafoldu. arkadaşımdada vardı bu telefondan o da kullanıyordu bi şikayeti yoktu ama kısa bi süre sonra onunda şarjı dolmamaya başladı ve telefonu bozuldu. şahane bi telefon ama hiç kullanışlı değil :S
Sakıncalı ise bildir  2012-05-11
müthiş telefon ama tuvalete düştü...
Sakıncalı ise bildir  2012-04-23
bu telefonu beğenerek almıştım özellikleri güzel benim için tek sorun fotoğrafı gece güzel çekmemesi şimdide nokia 6700 alcam sırf 5 mp olup birde çift flaşh olduğu için
Sakıncalı ise bildir  2012-04-04
t9 nasıl acılıyor
Sakıncalı ise bildir  2012-03-30
nasıl desem süper ötesi bir telefon dokunmatik alacaktım bunu aldıktan sonra hikaye geldi dokunmatik uzun zaman kullanmak istiyorum telefona kafam takılmasın diyorsanız düşünmeden alın ben aldım gayet memnunum degiştirmeyide düşünmem bozulana kadar bozulsa dahi tekrar aynısını alırım
Sakıncalı ise bildir  2012-03-25
galeriden gireceksin
Sakıncalı ise bildir  2012-03-17
yeni x3 aldık ama tel hafıza kartı menüsüne nerden girebiliyoruz bilen varsa bi yardımcı olsun mail e geri dönebilecek var mı ilyasoral_1987@hotmail.com cift hatlı telf
Sakıncalı ise bildir  2012-03-16
gayet memnunum çok güzel bir telefon kullanmayan bilemez :D
Sakıncalı ise bildir  2012-03-16
gayet memnunum çok güzel bir telefon kullanmayan bilemez :D adres şifre yazıyor basılı tutmam gerekiyor rakamı veya harfi görene kadar.
Sakıncalı ise bildir  2012-03-12
arkadaşlar merhaba. telefon gayet iyi. memnunum. tek sorunu facebook a girdiğimde adres ve şifre yazmıyor. neden acaba bilen var mı. varsa ne yapabilirim acil yardım lütfeennn :(
Sakıncalı ise bildir  2012-03-11
ben dün aldım x3 ikinci el 225tl çok güzel telefon çok özelligi var almak isteyenlere tavsiye ederim arkadaşın dedigi gibi ekran kararıyor neden bilen varmı varsa yazarsa seviniriz
Sakıncalı ise bildir  2012-03-04
kızaklı telefon kullanışlı olmuyo el oyalıyo be alcaksanız clasik tuşlu telefon alın bence
Sakıncalı ise bildir  2012-02-15
Teknoloji şanstır
Sakıncalı ise bildir  2012-02-13
1 senedir kullanıyorum bence güzel bir telefon hatta kullandığımı satıp yenisini alcam..
Sakıncalı ise bildir  2012-02-08
arkadaşlar bu telefonu sakın almayın şebekesinde problem var
Sakıncalı ise bildir  2012-02-01
alanlar ne kadara aldı acaba
Sakıncalı ise bildir  2012-01-07
Ben daha bugün aldım bi özellik göremedim bi sesi ii gerisi bos bence tavsiyem nokia chat 335
Sakıncalı ise bildir  2011-12-26
Guzel tadarlanmis bir telefon kendim kullandim hic ozellik yok yani normal bir telefondur parasina deymez
Sakıncalı ise bildir  2011-12-20
sony nin 5 yıl önceki modellerinde bile 3g varken böyle bir telefonda nasıl olmaz!
Sakıncalı ise bildir  2011-12-20
telefonun dizaynı çok güzel ama hatalı bence her 2 taraftan gereksiz bir şekilde ekran oldukça daraltılmış,oysa ekran daha geniş olmalıydı
Sakıncalı ise bildir  2011-12-14
x7 yedi haric x lerin en iyisi genellikle x2 le kıyaslanıyor ses internet x3 daha iyi x2 tek özelliği falsh
Sakıncalı ise bildir  2011-12-04
ben bu telefonu 1 sene kullandım gayet iyi bi telefon tavsiye ederim. sesi kullanımı herşeyiyle güzel bi cihaz.Zaten bunu satıp nokia 5800 aldım
Sakıncalı ise bildir  2011-11-17
tolga kardeş sen kullanmayı bilmiyorsun o zaman ben çok oldu alalı hiç bir sıkıntım yok daha hiç servise gitmedi arkadaşlar bence alın telefon u süper bi telefon hiç sıkıntınız olmaz
Sakıncalı ise bildir  2011-10-21
bence sakın almayın kesinlikle salaklık yapmayın. ben aldım çok pişmanım alalı 1 yıl oldu 5 kez servislik oldu. kendi kendine kapanıyo. bazende telefonu kapatınca açmak isteyince açılmıyo nokia yazısı geliyo 5 kez ışığı yanıp sönüyo ve öylece kalıyo. ama tasarımı çok güzel seside süper
Sakıncalı ise bildir  2011-10-09
yuruyun be alın bi 1100 kullanın işte ne dert ne bisey var
Sakıncalı ise bildir  2011-10-08
Çok güzel bir telefon. Almak isteyen herkese tavsiye ederim. Verdiğiniz paraya değicek. :)
Sakıncalı ise bildir  2011-09-17
bnm tlfonumda x3 yalnız tek sorunum yanlarındaki tuşların kendilinden çalışması bundan rahatsızım bunun bi ayarı varmı bilen varmı medya player sustur diorum ses aç kapattan tkrar açılıor yardımmm
Sakıncalı ise bildir  2011-08-27
ben alalı 1 yıl oldu kararsızım ara sıra salaklaşıyo ama telefon süper kamera o kadar ii değil gece modu yok seste xpress music bence biraz daha para verip x 6 aalın
Sakıncalı ise bildir  2011-08-24
1 gün şarjda bekletirsen deşarj olur batarya kendini boşaltır..ayrıca NOKİA dan bahsediyorsunuz samsung değil sony değil...nasıl kullanıyorsunuz telefonu merak ettim.. yere koyup üstünde mi tepiniyorsunuz nedir...ben aldım çokta memnunum ...
Sakıncalı ise bildir  2011-08-21
kesinlikle almayın büyük hataya düşersiniz. telefonu alalı 1 sene olmadı ama şarj olmuyor 1 gün şarjda bekletmeme rağmen batarya zayıf diye gösteriyo pişman olursunuz çok dandik bi telefon.
Sakıncalı ise bildir  2011-08-09
arkadaşlar cevo teknosadan almayı düşünüyorum 2 yıl garantiLi merak ettiğim şey ahizeden sen yüksekligi ne kadar çıkıyor caddede yürürken mesala ses ne kadar geliyo ve netmi ?*
Sakıncalı ise bildir  2011-07-23
Beyler Bayanlar SAKIN AMA SAKIN ALLLLMMMAAAAYINNN... Telefon u 1-2 saat ıcınde kapatıp acmanız gerekıyor cunku kasmasını ancak ole engelleyebılırsınız.muzık telefonu ama adı oöyle cunku ılk 3 ay gecınce hoparlorler hafif hafif azalmaya baslıyor.. Ve Akdeniz veya herhangi bir nemin fazla oldugu bir yerde yasıyorsanız Hele hiç almayın Tuşları elınızde Patlıyor.. Benden Sölemesi
Sakıncalı ise bildir  2011-07-07
ben alalı 1 buçuk yıl oldu ilk defa bozuldu ekran bembeyaz oldu bir şey göstermiyor almak isteyenlerede temiz kullanırlarsa verdikleri paraya eder telefon
Sakıncalı ise bildir  2011-06-30
Çok çok güzel bir telefon herkese tavsiye ederim alalı 8 ay oldu hiçbir problemle karşılaşmadım. En güzel özelliği sesinin net ve çok çıkması.
Sakıncalı ise bildir  2011-06-29
Telefonu aldıgıma bin pişmanım kesinlikle tavsiye etmiyorum Ses konusuna gelince son seste çaldığını duyamıyorum...
Sakıncalı ise bildir  2011-06-22
telefonu olmadık bayilerden alırsanız çakma oldukları için garantiye de girmez ve sorunlar hiç bitmez ben 6 adır kullanıyorum sadece yazılım sorunu oldu oda reset atınca düzeldi başka da bir sorunu yok belkı telefonu şimdiye kadar 15 defa düşürdüm yinede tek bir tuşu bozulmadı ekran çatlamadı .. ses için üzerine yok ve bataryasıda en az 3 4 gün gidiyor.
Sakıncalı ise bildir  2011-06-17
bu telefona 500 tl veren adam kendini gerçeklerştirmiş insandır
Sakıncalı ise bildir  2011-06-11
bende mvi var 1 ay olmadan bozuldu çok kasıyor donuyor tavsiye etmem
Sakıncalı ise bildir  2011-06-09
abi telefonu aldığıma alacağıma bin pişmin oldum 8. aydan sonra telefon kafayı yedi bana yedirtti
Sakıncalı ise bildir  2011-04-19
Bence Gayet İyi Bir Telefon. Bazı Arkadaşlar çok Kasılıyor Demiş. Henüz Öyle Bİr Sorun Yaşamadım.Ses Kalitesi İçin Almak İsteyenler Kesinlikle Doğru Tercih Çünkü Ses Kalitesi İyi.Bataryası İse Nekadar Çok Kullanırsan O kadar Çabuk Bitiyor Ki Bu Hemen Hemen Her Telefonda Aynı.3G Ve Wifi si Yok Eğer Bu Özelliklerde Olmuş Olsaydı Tam Anlamıyla Harika Bir Telefon Olurdu. Bu Telefonu Almak İSteyenler Bence Kararınızı Değiştirmeyin...
Sakıncalı ise bildir  2011-04-15
yaa arkadşlar sizleri anlamıyorum telefonu nasıl kullanıyosunuz duvara felan atıpta mı çalıştırıyorsunuz bilmiyorum ama x3 gayet güzel bir telefon 3.2 megapiksel kamera sabah muhteşem çekiyor ama gece çekimi kotu ben telefonu servise gönderidm ama benim yüzümden telefonun usb girişi cıktı ve su anda serviste eğer tekrarlarsa değiştirmeyi düşünürüm ama x3 gerçekten cook güzel bir telefon alanlara tavsizyem mavisi daha güzel :)
Sakıncalı ise bildir  2011-04-15
üstelik şarj da 1 hafta gidiyor onuda söyleyeyim
Sakıncalı ise bildir  2011-04-14
hiç tavsiye etmem ben kullanıyorum memnun değilim sarj az gidiyo telefon kasılıyo ayrıca gece foto çekimi yapmıyo flaş yoktur
Sakıncalı ise bildir  2011-04-11
ya arkadaşlar bnde almayı düşünüyorm yrn bana akıl verin telefon sağlam mı ? kullanışlı mı?
Sakıncalı ise bildir  2011-04-04
bende almayı düşünyrm ama çok kararszm kimi çok iyi tavsiye ederim aln kullann dio kimide hiç kullnşlı değil almyın dio napıcama karar veremedim ya off !
Sakıncalı ise bildir  2011-04-03
Şimdi nokia ile görüştüm ve birazdan teknik servise getirecem telefonu sebep ise yes ve no tuşları içeri kaçtı ve yazılımsal sorun yazılımsal sorun derken çok kasılıyor telefon kesinlikle almayın 4 ay oldu alalı 5. kez servise gidiyor şimdi muhtemelen tüketici haklarına verecem nokia yı çünkü değişim yapmıyorlar yazılımsal sorundan.Kesinlikle almayın
Sakıncalı ise bildir  2011-04-02
hiç gzl degil batar yası cabuk bittiyor onu alan servise durmadan gider gider gelir bence almayın
Sakıncalı ise bildir  2011-03-31
bende yaklaşık üç aydır kullanıyorum ve çooookk memnunum harika bi tlfff kesinlikle tavsiye ederimm...
Sakıncalı ise bildir  2011-03-30
bende almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım kesin alın diyen de çok sakın almayın diyen de.napayım bilmiyorumm..:)
Sakıncalı ise bildir  2011-03-28
iğrenç bi telefon aldım 4. ayda 4 kere servise gönderdim sadece görünüşü var o kadar çok çabuk boluo ve berbat bi telefon kimse almasın tavsiyem !!
Sakıncalı ise bildir  2011-03-26
Arkadaşlar bence alın güzel bi telefon ses süper fotoğraf çekme süper alın diyorum
Sakıncalı ise bildir  2011-03-23
bu telefonu almayı düşünüyodum ama yorumlarınızdan sonra vazgeçtim umarım dediğiniz gibidir çok beğenmiştim çünkü
Sakıncalı ise bildir  2011-03-17
almayın tek tavsiyem budur. yazılımı ikide bir çöküyor. bir türlü çare bulamadılar. almayın.almayın.almayın.almayın.almayın.almayın.almayın.almayın.almayın.almayın.almayın.almayın.almayın.almayın.almayın.
Sakıncalı ise bildir  2011-03-11
Ben bunun kadar sorun çıkaran bi telefona rastlamadım telefonu aalalı 3 ay oldu fakat bende sorarsanız 1 ay kaldı kalmadı diyebilirim 3 kez servise girdi devamlı kasılmalar yaşıyorum ve sürekli yazılımını güncelliyorlar o da hep aynı yazılım sırf bu konu yüzzünden nokiadan nefret etmeye başladım artık ben hiç kimseye tavsiye etmiyorum
Sakıncalı ise bildir  2011-03-09
ya arkadaşLar benim arkadaşım kuLLanıyor gayet memnun teLefonda bazı SorunLar çıkmış ama Eminim sizin Şansınıza öyLe qeLmiştir teLefonda Hiç bir sorun yok Sorun var DiyenLer sorunu KuLLanım hatası oLabiLir kendimden biLiorum TeLefonu SağLam aLıyorum ama KuLLanı Hatası Yüzünden BozuLuyo Hiç Kimse Telefona Suç BuLmasın Gayet İyi Bi Telefon
Sakıncalı ise bildir  2011-03-06
bu telefonun tam olarak ozellikleri neler ne mavcut
Sakıncalı ise bildir  2011-03-05
aga hepinız kazık yemısınız ben 280 LIRAYA ALDIM MEDİA MARKTTEN :D
Sakıncalı ise bildir  2011-02-27
340 tl ye aldımve harika bir telefon
Sakıncalı ise bildir  2011-02-25
arkadaşlar diğer telefonlara aksine çok gzl telefon herkese tavsiye ederim :D
Sakıncalı ise bildir  2011-02-17
Telefon çok mükemmel herkese tavsiye ederim. Ama ben alalı 3 hafta falan oluyor 510 milyona aldım evkurdan :|
Sakıncalı ise bildir  2011-02-14
bu telefonu en ucuz hangi siteden alabilirim ben genelde 330-345 arası fiyatlara rasladım daha uygun fiyata satan biryer biliyorsanız ltf yazarmısınız?
Sakıncalı ise bildir  2011-02-14
BEN RUSYADAN ALDIM RUSYADA YASIYORUM 4.500 RUBLEYE TR PARASI ILE 250 MILYONA GELIYOR GUZEL TELEFON
Sakıncalı ise bildir  2011-02-11
slm arkdşlr x3 güzel telefon almayı düşünüyorum tavsiye ediyomusunuz bu telefonu ???
Sakıncalı ise bildir  2011-02-09
arkadaşlar super tlfn ancak kamerasında bı sorun var gunduz cekımı super ancak aksam cok kotu yanı gece cekımı yok ama dıger ozellikleri super tavsıye ederım
Sakıncalı ise bildir  2011-02-05
bende yeni x3 aldım, bnimde ark. kullanıyo qayet memnun. Kesinlikle nokıadan vazqeçmeyin..
Sakıncalı ise bildir  2011-01-19
Arkadaslar telefondan kısaca bahsedeyım 8 ay nokia x3 kullandım gercekden cok kotu bır telefon eskılerı sunlar yanında hd 9 mını hoporler verdıler 3. ayı patladı kulaklıgından 4. ayda ses gelmemeye basladı mesaj yazarken kendı kendıne bosluk bırakıyor sankı ben basmısım gıbı yandakı muzuk calar tusları yapıstrıma oldugu ıcın yerınden cıkıyor garantıye sokmuyorlar kamerası gercekden berbat .geleyım ıyı yonlerıne. Ses konusunda ustune telefon tanımam dıycek kadar ıddalıyım en ufak baslar bıle 5+1 hoporlerden dınlermıs gıbı duyuyorsunuz en ufak tiz ve baslarda sahane ses konusunda lafım yok. fotolarınızım cekdıkden sonra kırpma ozellıgıyle fotolar usutnde oynamay yapablıorsunuz. telefon alıcaksanız tavsıyelerım sunlar S5233w arasdırmadan kesınlıkle almayın magazalara gıdıp yerınde ınceleyın Nokia ' nın 5800 telefonuda sahane bır telefon Samsung star wifi kullanıyorum Nokia x3 un ozellıklerını golgede bırakır nokia x3 un 10da1 i o
Sakıncalı ise bildir  2011-01-14
Arkadşlar X3 m var bgn ekranı çalşmıoo filmi kaymış dediler napmam lazm :((((((((((
Sakıncalı ise bildir  2011-01-10
arkadaşlar bende bu tlfm aldım ama çok yavaşlıyo ne yapamalıyı bıktım artık menuye gırmek veya arama yapmak için bikaç dakıka bekleme gerekıyo ne yapmalıym
Sakıncalı ise bildir  2011-01-10
ben 2 gün önce aldım 296 TL 12 taksitle çok harika tlfon
Sakıncalı ise bildir  2011-01-10
Onurhan bu gün aldım 320 tl
Sakıncalı ise bildir  2011-01-03
bendee bugun aldımm 340 mılyonaa 10 taksıt
Sakıncalı ise bildir  2010-12-29
Nerede 290 ' a aLDn ? ßnde aLcamda . Cewp Yazarsan SeviniRm..
Sakıncalı ise bildir  2010-12-28
bende bugün 290 tl ye aldım gyt gzl bı telefon bundan once lg kp500 almıstım hemen bozuldu ekranı bı dususte kırıldı.. dokunmatıklere taş çıkarır.
Sakıncalı ise bildir  2010-12-22
ama kızılötesi yok bu telefonda
Sakıncalı ise bildir  2010-12-21
bu telefon çok güzel hata ben aldım süper
Sakıncalı ise bildir  2010-12-21
en güzel telefon bana bir kıyak yapsana
Sakıncalı ise bildir  2010-12-20
garanti yapar
Sakıncalı ise bildir  2010-12-19
Arkadaşlar bu telefondan almayı düşünüyorum ilk başta telefon çok hoşuma gitmişti fakat şimdi kafam biraz karıştı. Renk katsayısı 256k diyor. Elimdeki telefon 6300 ve ekran renk katsayısı 16 miyona kadar ikisi arasındaki fark nedir? Ne gibi sonuçlar doğurabilir? Flaş ve 3G benim için önemli değil kamerası kötü diyorlar siz ne diyorsunuz bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Sakıncalı ise bildir  2010-12-15
TELEFONUN BABASI NOKİA E 63:D X3 YANINDA HALT YEMİŞ:D
Sakıncalı ise bildir  2010-12-15
neden ekrran ışığı yanıp sönüyolr ya
Sakıncalı ise bildir  2010-12-13
bende x3 aldım 1 ay oldu ama yandaki şerit yapıştırma olduğu içn çıkıo sinir oldum garanti yapar mı acaba
Sakıncalı ise bildir  2010-11-27
ben bu telefonu iki ay önce aldım çok memnunum diğer telefonlara oranla çok güzel kullanışlı tipi de güzel sesi yüksek çıkıyor
Sakıncalı ise bildir  2010-11-25
Diğer olumsuz yorumlara bakınca biraz şaşırdım.Ben alalı 1 hafta oldu ve çok memnunum.Daha önce 5800 xpress almıştım 3 kez değişim olmasına rağmen hep aynı ekran kayması sorunu vardı.bu model mükemmel sesi çok güzel tuş takımıda gayet kullanışlı.Gayet hızlı öyle takılma falan yok yani
Sakıncalı ise bildir  2010-11-23
ben de ilk basta begendım sonra bı hafta oldu pısman oldum telefon cok yawas tuşa bı basıorum yarım saatte işlio... almayınnn iyi degilllll
Sakıncalı ise bildir  2010-11-21
sabah akşam mesajlaşan ve müzik dinleyenler için birebir, hoparlörlerden çıkan ses ve tuş takımı çok iyi, hoparlarlerin alt ve üst bölümlere yerleştirilmesi de gayet iyi olmuş..
Sakıncalı ise bildir  2010-11-21
telefonu alırken çok hoşuma gitmişti..ama kimseye önermem..telefonu alalı bi hafta oluyor ve bozuldu..diğer telefonumu 5 yıl kullandım ve bir kere bozmadım.okıanın bu güne kada çıkardığı en sorunlu telefon..ALMAYIN!!!!
Sakıncalı ise bildir  2010-11-21
bende de x3 var tefonu acıyorum 1 saat felan duruyo sonrasında kapanıyo bu sorunu nasıl çözeiliriz cvp???
Sakıncalı ise bildir  2010-11-18
bu telefonun sar değerini nasıl öğrenebilirim düşükmü yüksekmi diye birisi yardım etsin yada söylesin lütfen ..
Sakıncalı ise bildir  2010-11-17
bende bu telefondan almak istiyorum . Birde md-9 hoparlör almak istiyorum bazı yerlerde hediye falan yazıyor hatta çopu yerlerde x3 alan arkadaşlarım böyle bir hediyesi varmı yanında??
Sakıncalı ise bildir  2010-11-08
kırmızı al bence daha gzel:)ayrıca telefonu ben 3 ay önce 330 a bayrampaşadaki carrefourdan aldım şimdi 300 falan olmuştur herhalde:)
Sakıncalı ise bildir  2010-11-07
ßen ßu teLi aLıcam ama Hanqi Renk aLsam diye düsünüyoRm ßi TürLü Karar Veremedim Sizce Hanqi Renq aLmaLiyim Hanqi Renq daha qüzeL durur . .
Sakıncalı ise bildir  2010-11-06
Bence kırmızı daha güzel bende kırmızı kullanıyorum:)gizem kardesim foto olarak bu tel.çok da iyi sayılmaz.fotoğraf için diyorsan nokia 6303ü öneririm.flash var ayrıca 3.2 mp
Sakıncalı ise bildir  2010-11-06
arkadaşlar bende almayı düşünüyorum kaç para acaba
Sakıncalı ise bildir  2010-11-05
bende bu telefondan almayı düşünüyorum.özelliklerine baktım bana göre tek sorun flashın olmaması.kamerası nasıl?resmi çekip görüntülere girildiğinde foto netleşio diolar.doğru mu?bilgilendirir misiniz lütfen
Sakıncalı ise bildir  2010-11-04
arkadaşlar telefonla ilgili bir sorunum var aniden telefon ekranı beyazladı sonra kapandı hala açamıyorum açılırken 4 5 defa yanıyo sönüyo bu beyaz ışık yardımcı olabilecek var mı
Sakıncalı ise bildir  2010-11-02
arkadaşlar ben bu telefonu aldım ilk aldığımda narin sanıyordum valla eski 3310 lardan sağlam çıktı:)en az 10 defa yere düşmüştür hiç birşey olmadı:)ayrıca sesi çok iyi hoparlörü falan da telin üzerinde veriyolar.ben telden memnununm ama diğer 3.2 megapixel kameralar eziyo bunu tuş takımları mükemmel tel. alacaklara tavsiyemdir fiyatı 300-370 civarı birşey:)
Sakıncalı ise bildir  2010-10-31
kullananlara soruyorum.mavi mi kırmızı mı daha hoş duruyor :) Bana mavi gibi geldi ;)
Sakıncalı ise bildir  2010-10-30
arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum taktım bu tele ama yorumlar tamamen kafamı karıştırdı bazıları güzel demiş bazıları berbat demiş görünüşü çok güzel özellikleri de öyle ama kamerası nasıl fotoğraflar net çıkıyormu birde mesaj yazmak sorun oluyormu?
Sakıncalı ise bildir  2010-10-30
benim arkadaşım iki gün önce aldı tam müzik dinleme telefonu mesajlasmayı bilmiyorum fotograf çekimi için çok iyi diyemem burcu
Sakıncalı ise bildir  2010-10-27
arkadaşlar bence 6700 slide modelini alım derim onun özellikleri x3 ten çok çok daha yüksek görünüşe aldanmayın bence...
Sakıncalı ise bildir  2010-10-27
irenç gerçekten iğrenç
Sakıncalı ise bildir  2010-10-22
ya bu telefonu kullanan arkadaşlara soruyorum bende aldım da msj gelirken isim görünüyor kimin gönderdiği yani onu kapatabiliyormuyuz acaba...
Sakıncalı ise bildir  2010-10-15
şu sitede bide fiyat yazılsaymış ne güzel olucakmış .benmi bulamadım.
Sakıncalı ise bildir  2010-10-14
arkadaşlar bu telefon facebook msn tarzı yerlere giriyo mu
Sakıncalı ise bildir  2010-10-14
ARKADAŞLAR TELİ ALDIM 2 HAFTA OLDU SÜPER BİŞİ AMA YAVAŞCA SALLAYINCA SES GELİYOR İÇİNDEN NORMALMİ DA HİÇ KULLANMADIM DÜŞÜRMEDİM SİZDEDE VARMI AYNI SORUN YOKSA SORUN DEĞİLMİ :)EĞER YOKSA GERİ GÖTÜRÜYÜM BİMEKSE
Sakıncalı ise bildir  2010-10-10
telı en ucuza alanlardan bırıyım galıba bnde 4 ay once almıstım:) tel guzel ınce sık ,genıs ekranlı ve muzık dınlemek ıcın gercekten cok ıyı cok net sesı var ve genıs ekran oldugu ıcın fılm bıle bakabılıyorum :) ama hos kullanmak lazm ve ekranın beyazlamsını kafaya takmayın cogu telde bu oluyor zaten yanı tawsıye edrım
Sakıncalı ise bildir  2010-10-10
arkdaşlar siz beni dinlyin ben telefon uzmanıyım bu telefon müthiş alın. hem kamerasıda güzel .birde hafif fiytıda uygun .ayrıca tuştakımı müthiş
Sakıncalı ise bildir  2010-10-03
ben telefonu 5 aydır kullanıyorum iyi yanları: mesaj yazması hızlı menüsü kolay heryere ulaşım kolay 0.facebook kulllanmak çok zevkli çünkü fare ikonu var sesi böyle aşırı çıkmıyor ama eko ayarları yaparsanız mükemmel ses esde edliyorsunuz kötü yanları: kamerası çok iyi değil diğer 3,15 mp kameralar bunu eziyor flashı yok ama gece görüşü çok kötü değil ayrıca telefona iyi bakmanız lazım eski 3310'lar gibi davranırsanız size 1 ay gitmez:D ben aldım memnunum
Sakıncalı ise bildir  2010-10-03
ben aldım gzel telefon eran beyaz oluyo evet kamerasıda pek ii deil ama olsun her trlü özellk var ben brz bk ettm teli ama ii ya fena deil ama bozulcak bi tel hor kullananlara tavsiyeetmem narin
Sakıncalı ise bildir  2010-10-01
ben 3 aydır aldım telefonu cok memnunum hiç bir sorun yasamadım acılırken ekranı gelip gidiyor diyenler var bende hiç bir sorun olmadı telefon cok güzel şık ve kullanıslı telefon
Sakıncalı ise bildir  2010-09-27
ben x3 aldım galiba bişiy oldu bidaha ekran gelmedi
Sakıncalı ise bildir  2010-09-27
Arkadaslar ben daha nokia x3 almadım bütün kullanıcıların yorumlarını okudum kimi olumlu knusmus kimi olumsuz kafam çok karıstı bide ben yurt dışından alıcam öyle daha uygun die nokia x3e taktım ama olumsuz yorumları okuyunca korkdum acıkcası yurt dısından alırsam garantiside olmicak kamersı sesi iyimi acaba msj yazmakda önemli tabi :S
Sakıncalı ise bildir  2010-09-26
BENNDE MEMNUN KALDIIM AMA BİŞEY VAR AKLIMA TAKILAN TELEFONU AÇTIKTAN SONRA EKRN Bİ KAÇ KEZ GDİP GELİYO SONRA DURUYO BU HERKESDE BÖLE Mİ YOKSA BENİM KİNDE Bİ SORUN MU VAR CEVAP YAZRMISNIZ??**
Sakıncalı ise bildir  2010-09-25
arkadslar ben aldım x3 ama kızagnda cok mu cok hafıf oynama war bu normallmı yoksa ben mı kruntu yapıyorum
Sakıncalı ise bildir  2010-09-25
3 Gün Önce Aldım 339 TL ye Çok Memnunum Şimdilik Ama Kutuda Mini Hoparlör Yok Bilginize Bide 3g İle Flashıda Olsaydı Süper Olucaktı
Sakıncalı ise bildir  2010-09-21
Ben kullanıyorum ama öncelikle telefonun özellikleri değilde sizin telefondan ne istediğiniz önemlidir bunu söyleyeyim. Ben memnunum :D
Sakıncalı ise bildir  2010-09-21
Arkadaşlar harika ötesi bir telefon muhteşem özellikleri var 3g si yok o ayrı ! 2 GB hafızası var ekranı ve kamerasıda cok qüzel üstelik çift hopörlorlü !! KesinLikle Tavsiye Ederim Ben Bu Telfnun Mavisi aldım 350 Liraya ve hiç pişman deilim !!
Sakıncalı ise bildir  2010-09-21
arkadaşlar ben cok mesaj yazan bırıyım bu telefon msjlasan genclere uygun mu sızce hee bıde asırı muzık dınlerım..cvp verırsenız sevınırım..
Sakıncalı ise bildir  2010-09-20
EKRANI BEYAZLAYAN ARKADAŞLAR AYNI SORUN BENDE DE OLDU HAFIZA KARTINIZDAKİ HERŞEYİ SİLİN VİRÜS BULAŞMIŞTIR ONDAN SADECE ŞARKI VE RESİMLERİ BİLGİSAYARA ATIP SONRADAN HAFIZA KARTINIZI BİÇİMLENDİRDİKTEN SONRA TEKRAR ATABİLİRSİNİZ BEN YAPTIM DÜZELDİ ARTIK TELEFONDA 1 SORUN YOK TIKIR TIKIR ÇALIŞIYOR..KVK LI ÜRÜNÜMÜ 340 TL YE ALDIM..
Sakıncalı ise bildir  2010-09-19
sakın almayın.. inanmıcaksınz ama dün aldım ve bugüm bozuldu... arkadasmda 5610 almıstı aynn bole olmustu.. ya o kadar tel içnden bozuk olanı bana rast geldi yada bu tel gercekten sorunlu....
Sakıncalı ise bildir  2010-09-18
geRcekten güzeL teLefon tavsiye ederım bende bugun aldım supeR bıse ve hosunuza gıdıcegınden emınım
Sakıncalı ise bildir  2010-09-18
nokiax3 bende 1.5 ay oldu aldığım gerçekten harika bir tel tek sorun 3g ve kızılötesi nin olmaması birde camerası bana pek net gelmedi veya bana oyle gelmiştir ama yinede herkeze tavsiye ederim iyi günler dilerim
Sakıncalı ise bildir  2010-09-18
ekranında şu anlık bir tuaflık goremedim ama ilerisi için bişey diyemicem camera çekimlerinde renk ayarlayabiliyorsun yinede camerası bana gorenet değil bazi arkadaşlarımız net diye yorum yapmışlar bizzat ben kullanıyorum bu tel 1.5 aydır ve 360tl almıştım garantili fiyatları o civarda zaten
Sakıncalı ise bildir  2010-09-17
nokia x3 bugün aldm özellikleri çok gzl tavsiye ederm fiyatı 350 tl civarı..
Sakıncalı ise bildir  2010-09-17
arkadaslar ben buqun aldım tel hem gorus olsun hem ozellık hem yanında verılenler olsun kulaklak 2 gb hafıza kartı super otesı bır tel bu tel kotuleyenler halt etmıs super bır tel kacırmayın ben 350 aldım 10 ay taksıt yanı ortalama ayda 35 ytl hıc bır sey bu fıyata bu tel kacmaz bu tel kotuleyenler bu telı elıne almamıs ınsanlardır daha o yuzden takmayın sız onları sacamalaya devam etsınler adam gıbı kulandıkdan sonra hıc bır sey olmaz emn olunn ıs sızde bıtıyor
Sakıncalı ise bildir  2010-09-17
arkadaslar tel kızaklı olması sızı korkutmasın ben 20 yakın tel kulandım dendm ve gordum nokıa nn en gzl kızaklı olan tellerınden bırı bence bazı arkdaslar tel kotuleyerek alcak arkdasların ustunde kotu bır etkı bırakıyor dune kadar bende bole ıdım bırı kotu bırı ııı dıyor ve ben kendıme guvenrek aldım kacırmayın derımm ben sızee hem ses hem kamera surgusu olsn super bır telll....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sakıncalı ise bildir  2010-09-16
2 gun önce aşkımla tamda bu telefona baktık cok süper duruyor benımde tek sorduğum şey ses kalitesi, konuşurken ses geriden gelmiyorsa herseyı duyabılıyorsam işte bu süper bundan alcam ama inşallah pişman olmam
Sakıncalı ise bildir  2010-09-14
ArkadasLar çoq gusel bi telefon ama emre arkadasımısın soledigi gBi mesaj deilde işKence çeqiyosunuSS sanQi fiyatıda 375 TL tawsiye ederim Kamerasıda guSeLL...
Sakıncalı ise bildir  2010-09-08
yalnız bu telefon ile mesaj çekerken elleriniz acıyabilir adeta sinir küpü bile olabilirsiniz arkadaşımdan biliyorum
Sakıncalı ise bildir  2010-09-08
arkadaşlar sürgüsü bozulur diye almamazlık yapmanız cok saçma adamlar onuda bir şekilde dusunup ayarlamıslardır
Sakıncalı ise bildir  2010-09-08
telefon yarı dokunmatik ama tus takımı ile mesaj cekerken parmaklarınızı acıtıyo buna katlanıcaksanız alın sinir edici bı durumdur bu belirtiyim telefon oldukça incedir farklı renklerı mevcuttur bugunkü pıyasa fıyatı 300 liradır
Sakıncalı ise bildir  2010-09-07
ben yeni telefon almak istiyorumda NOKİA X3 bide SAMSUNG S5233 arasında kaldım hangisini tavsiye edersinz?
Sakıncalı ise bildir  2010-09-07
bnde x3 almayı düşünüorum ama kamerası nasıl x3 kullanan arkadşlar yardımcı olur musunuz ????????
Sakıncalı ise bildir  2010-09-06
yhaa bende bu telefondan almayı düşünüyorummm...... sizce nasıl bir telefonn???????
Sakıncalı ise bildir  2010-09-04
tlf aldım 8 ay oluyor ama okadar ıyı deyıl acıkcası mzık ıcın ıdıa ama gerısını bosverın derım bırde camera ıdare ederrr okadarr derun
Sakıncalı ise bildir  2010-09-02
arkadaşlar bu tlf bi kere smbyan 40 işletim sistemine sahip bunu alacagına git 6300 al aynı fiyata nokia 5230 aldım ben smbyan 60 işletim sistemi5800 yüklenen programların hepsi bunada yükleniyor donma filan problemi yok bataryası 3 gün filan gidiyo mesaj ve sarkı yı abartılı dinlersen yani benim diyecegim nokianın kızaklı telefonlarına güven olmazzzzzz.
Sakıncalı ise bildir  2010-09-02
ben de almayı dusunuyordum ama ekranın arada beyaz oldugunu soyleyenler kafamı karıstırdı biri bu konuya acıklık getirebilir mi
Sakıncalı ise bildir  2010-09-02
bir de ekranın beyaz olması garanti kapsamında mı cevap verirseniz cok sevinirim simdiden tesekurler
Sakıncalı ise bildir  2010-08-31
telefon amaçlı kullanırsan 1 hafta gidiyo oyun mp3 video bluetoth birazda kurcalarsan dayanmaz
Sakıncalı ise bildir  2010-08-30
arkdaslar ben de almak istiyorum da bataryası kaç gün gidiyor...
Sakıncalı ise bildir  2010-08-30
arkdasşlar lütfen cevap verin bataryası kaç gün gidiyor normalde ...?
Sakıncalı ise bildir  2010-08-30
yaa sallayıncaa içinden bi ses gelio muu?? şık şık şıkk ..yoksaa telefondaa bi sorun mu var??
Sakıncalı ise bildir  2010-08-28
tel in bugun fiyatını ve özelliklerii sordum tel 319 lr
Sakıncalı ise bildir  2010-08-27
HerYerde Ayrı bi Fiyat 310.00 tl oLan nerde SatıLıo :D:D:D
Sakıncalı ise bildir  2010-08-20
arkadaslar ben telefonu alalı 1 hafta oldu.gercekten bu makına kacmaz.ses kaydı yanında dahılı hoparlöru felan var cok tatlı bı makına :D ben 360 tl ye vatan bılgısayardan aldım.sarjı felan gercekten guzel.bence deger bu makına ya o para ^^
Sakıncalı ise bildir  2010-08-08
ses kaydı var mı
Sakıncalı ise bildir  2010-08-08
arkadşlar telefonu ben yurtdışından aldım onun için garantisi olmuyo telefn sağlam mı ??
Sakıncalı ise bildir  2010-08-06
arkadaşlar realde bu telefon 310 lira almak isteyenlere duyrulur bnde alcam sadece flaşının olmayısı sorun gibime geliyor inş kızağı da bozulmassss
Sakıncalı ise bildir  2010-08-05
arkadaşlar bende bu telefondan aldım ama ekranı beyazlaşıyor telefon sorunlu sürülmüş piyasaya alırken dikkat edin sürekli olmuyor ama arada bembeyaz oluyor ekranı telefon kapanıyor biraz arızalı şuan garantiye göndericem telefonu paramı geri istiyorum telefon çok güzel ama sorunlu üretilmiş ve piyasaya sürülmüş...
Sakıncalı ise bildir  2010-08-05
bend b aydır kullanıorm flash ının olmaması ktü b de beyazlıor ekran basen onun haricinde memnunum deişk b telfn ...
Sakıncalı ise bildir  2010-08-05
bn taksitli 350 ye aldm b ay önce ...
Sakıncalı ise bildir  2010-08-04
çok oynamassan sorun olmas yanii ama güzel telefon
Sakıncalı ise bildir  2010-08-04
Ben Bugün Aldım.. İçinde HoperLör Var.. Kayar Kapak Diye Korkmayın Süper Telefon.. :)
Sakıncalı ise bildir  2010-08-03
Ben bu telefondan almak istiyorum.Flaşının olmadıgını söylüyor herkes ama internet sitelerinde ( teknosa-darty vs. ) flaşın olduğu yazıyor . Buna bir açıklık getirir misiniz ?
Sakıncalı ise bildir  2010-08-01
arkadaşım sana birşey sormak istiyorum.ben de almak istiyorum fakat öteki arkadaşımın dediği gibi kaydır kapak bu bir sorun haline gelir mi?
Sakıncalı ise bildir  2010-08-01
alırken kutuda küçük hoparlör var mı?her siteye baktım olmadığını gösteriyor..
Sakıncalı ise bildir  2010-07-22
bende almak istiyorum ama sürgüsünün bozulma durumu olurmu tek endişem o
Sakıncalı ise bildir  2010-07-21
arkdşlar yklaşk 1 aydr tlfnu kllanıorm qsel bi tlfn fyta qre..tek bi kusuru flashı yoq...
Sakıncalı ise bildir  2010-07-21
üstlik kulaklık tkmadan radyo çalıo..xd..bn bu yönünü çok sewdm szi pek ilqlndirir mi bilmem .xd
Sakıncalı ise bildir  2010-07-21
arkadaşlar ben de x3 kullanıom 370 e almıştı abim.haporlorü ile bende ondan aldim satin 300 tl ye.güzel telefon.bir kere ses çıkışı asla tartışılamaz.ses en yüksekte hiç bir cızırtı vs çıkartmiyo.kamera çekimide süper.6 saat video cekebiliyo.ben denemedim ama oyle yaziyor.geri sayim 6 saatten basliyo.şarzindanda çok menmunum.sürekli müzik dinlememe oyun oynamama ragmen 2 gün rahat gidiyor.tel görüşmesi yapmiyorum arayan olmuo nokia x3 mü nokia N73 mü nokia xm serisi ( dısarıya werılen ses olarak kıyaslama) ama sürekli müzik oyun oynuyorum.çok güzel telefon.n73 alacaktim önce kafayi ona takmiştim.0 ları piyasada yokmuş.2.ele göz dikmişim bende.en aşagi 200 lira.onuda anca sahibinden bulabiliyosun.tel ciler 250 istiyor.etlefonda arıza olur falan diye almadim bende.50 kattim 0 indan x3 alldim ne güzel abim 1 ay kullandı sadece.0dan farki yok yani garantiside war.ben x3 tercih ederim.n73 nasil telefondur bilmem cok arastirma yaptim.çok ağir çalısıyor diyorlar menülerde.0 ı olsaydi ben kesin 0 alcaktim.2 .el de tanidik birinden temiz denk gelmedi.x3 aldim.kısaca anlatim.fotograf çekiyo 3.2 megapiksel.önce pek net çekmiyo çekigin zaman bozuluor.sonra geri düzeliyor.foto yu cekince hmen geri silemiyorsun.foograf işleniyor diyolar 1 dakika falan sonra resim güzelleşiyor.resimi yakinlaştirabiliyoz.çok güzel bir özellik daha önce hiç bir telde görmemişim böyle bisi.yakinlaştikça netleşiyor ve bomba özellik yakinlaştirdigin resimi kaydedebiliyorsun.çok net bir şekilde.istedigin oyunu int den indirip tele atinca calistiriyor.s40 symbian var.ama ben s60 oyunları indirdim.onlari bile calistiriyor.hiç hata vermedi yani.ev ekrani ile saten n73 ü anımsatiyor.ve cok güzel bir özellik daha radyoyu kulaklık takmadan dinleyebiliyoruz.tek bir özelligi eksik fiyatina göre oda flas yok.320 350 arasi bir telefona göre süper bir telefon bence.bu fiyata telefonda wi-fi vs bulamazsiniz zaten.flas olmasi gerekirdi.fakat tek eksik o dedigim gibi.bu telefonda rahatsiz oldugum tek şey telefona yandan falan bakınca ekran karariyor.diyelim bir resim açtik.am karşıdan bakmak gerekiyor.yandan aşagidan vs bakinca yüz tanınmaz hale geliyor kapkara oluyor yüz.tek sorun o.aldigimda cok kafaya takmiştim bu sorunu.bütün x3 lerde varmidir böyle bi sorun bilmiyorum.acaba x3 kullananlar bana yardim edebilirmi.sizdede varmı bu sorun ?
Sakıncalı ise bildir  2010-07-19
ark.lar tlf. doknmatikmi
Sakıncalı ise bildir  2010-07-16
arkadaşlar ben bugun aldım super telefon fıyatına gore harıka bı makıne alıcaklar tereddut etmesın derım
Sakıncalı ise bildir  2010-07-15
tel.in tipi 5610 ile cok benzerlk gösterio.bnce süoer bi tel.ayrıca yannda kücük hoparlör de veriolarms galiba :)
Sakıncalı ise bildir  2010-07-12
tuğçe nerden o fiyata alabilirim
Sakıncalı ise bildir  2010-07-08
en son fiyat 284 suan en düşüğü
Sakıncalı ise bildir  2010-06-24
arkadaslar bu telefonun ozelliklerini gormek icin cep towndan bakıngüvenilir yani.. teknosa da 2 gın once sordum 360tl 1yıl kaskolu ve 2aa pilli hoparlör hediyeli..
Sakıncalı ise bildir  2010-06-24
kızakta problem olur mu acaba
Sakıncalı ise bildir  2010-06-23
ben bu telefondan kullanıyorum.. gerçekten harika bi telefon çok memnunum.. ama mesaj yazmak biraz sıkıntılı....
Sakıncalı ise bildir  2010-06-18
Arkadaşlar harika bi tlfn bu fiytta böyle bişiy bulamazsınız bu tlfnn tk kusuru 3,2 mplik kameraya flaş olmaması ama o da srn değil ztn renk sçnklri we özllikleri gayet, harbi , çok çok harika!
Sakıncalı ise bildir  2010-06-18
Ayrıca tlefonun çift hoparlörü var bir altta birde üstte 2 stereo hprlör le iyi ses weriyor
Sakıncalı ise bildir  2010-06-16
Çok güzel bir telefon 319 tl ye aldım.
Sakıncalı ise bildir  2010-06-16
telefonu almyı düşünüyorum ama sürgülü olduğıu için hemen bozulurmu diye düşünüyorum ...bide kullanan biri varsa rahat mesaj yazılıyomu bi söyleyebilir mi??
Sakıncalı ise bildir  2010-06-09
x3 mü 5230 mu diye düşünüorum biri karizma telefon diqeri duruşu çok tatli ses olarak x3 ön planda ama 5230 daha çok dinleme imkanı werio x3 3.2 megapxel 5230 2.0 x3 daha üstün ama şu anda kararsızım arkadşlar kızaqı fırlıyacak kadar kötü bi markamı hayr bence en ii marka nokia arkadaş fırlatıo herhalde napim onu söleyin x3? mü 5230 mu?
Sakıncalı ise bildir  2010-06-09
sadece şunu söyleyin 5230 un dokunmatiqi nasıl koruma war diyor özelliklerinde ??
Sakıncalı ise bildir  2010-06-09
arkadaşlar nokianın kızaklı telefonlarda fazla iyi olmadıqını duydum ne düşünüosunuz ??
Sakıncalı ise bildir  2010-06-08
yaaa arkadaşlar hiç para vermeyin e 250 bile daha güzel zürgüsü bozuluo bende var zürgüsü çıktı telefon 2ye ayrıldı
Sakıncalı ise bildir  2010-05-29
Benimde hoşuma gitti aldım telefonu gayet güzel kullanışlı sağlam 1 telefon 3g si yok bana da lazım değil zaten ben bişi sorucam bu telefonda pdf dosyası okumak mümkün mü ?
Sakıncalı ise bildir  2010-05-29
ilker hangi siteden aldın dostum? daha uygun fiyatlar arıyorm..
Sakıncalı ise bildir  2010-05-25
telefonu alalı 1 hafta oldu 370 e aldım gayet hoş bi telefon alacak olanlara tavsiye ederim 3g si yok ama diğer özellikleri gayet kullanışlı :)
Sakıncalı ise bildir  2010-05-15
telefon gayet hoş.almak isteyenler kaçırmasın diyorum başka bişey demiyorum..haa fiyatına gelince arkadaşlar bn sanal reyonum diye bi siteden aldım toplam fiyat 330 civarı oldu..10 lirası kargoyduu..
Sakıncalı ise bildir  2010-05-07
telefonun fiyatı şu anda benim buldugum en düşük fiyat 290 lira 2.elleride piyasaya çıkmaya başlamıştır 200 lira civarında 2.el bulabillirsiniz
Sakıncalı ise bildir  2010-05-02
arkadaşlar..herkes ii diyo tel için de..3G si var mı??
Sakıncalı ise bildir  2010-04-28
telefonu 2 gün önce aldım telefn süper hç bir eksik yanını göremedim müthş oto çekio görüntü ilk başta braz net olmua ama galeriye girip fotoya bakınca anlıosnz müziklerde harika çalıo...(Y)
Sakıncalı ise bildir  2010-04-19
ortasında tuş var arkadaşımmm.. eğer tatmin olmuyorsann bi telfoncuya git bakk incele ..
Sakıncalı ise bildir  2010-04-17
ya arkadaşlar bişe diyicem ama saçma gelebilir şimdi bu telefonu almayı düşünüyorm ama sağ sol alt we üst tuşlarının ortasında tuş war mı yoksa yok mu kafama takılan kısım o eski nokia telefonlar gibi olsn istemiyorm
Sakıncalı ise bildir  2010-04-08
bildiğim kadarı ile burdakiler in hepsi doğru ama flaş yok telefonda :/ 2 Gb hafıza kartı kulaklık usp kablosu ( yada kart okuruyucu ) yanında veriyorlar telefon çok güzel üst kapak tuşlarını N96 ya benzetiorm biraz o hoşuma gidio :D almayı düşünen kaçırmasın bnce ;)
Sakıncalı ise bildir  2010-03-23
harika bi telefonn fiyatıda uygun arkadaşlarr niyetiniz varsa hiç sapmayınn .. am ben derim kii biraz bekleyin telefonn gün gçetikçe ucuzluyorr.. acele etmeyiinn v aradğınız her özelliğğin olduğunu temenni ediyorumm..internette nokıa müğzik telfonun yazdğızda ilk çıkan telfon buu yüksek ses ve kalite isteyener içinn:D..
Sakıncalı ise bildir  2010-03-22
tel.i almak istiyorum fakat herkes başka birşy söylüyor burda. kullanan varsa özellikleri yazdığı gibi doğrumu yazarsa sevinirim..
Sakıncalı ise bildir  2010-03-19
arkadarşlar bu telefon nasıl bi arkadaş oyuncak gibi diyorda bence güzel görünüyor almak istiyorumda
Sakıncalı ise bildir  2010-03-18
ben taksitle 4 taksitle 345 tl ye aldım
Sakıncalı ise bildir  2010-03-14
bir yerde ses kaydı var diyor bir yerde yok diyor kullanan arkadaşlar ses kaydı var mı?
Sakıncalı ise bildir  2010-02-28
Alalı 3 gün olodu çok memnunum, yanlız zil sesinde çalan zil modundayken bile ses seviyesi sabit değil birden zil sesi artışı oluyor, diğer kullananlar ne dersiniz bu konuda, hepsimi böyle sadece bnmki mi
Sakıncalı ise bildir  2010-02-20
bende bu telefonu almayı düşnüüyorumm ama kesin bi fiyat bilmiyorumm tam olarak ne kadardır acaba??cvp veren olursa sevinirim..!:D
Sakıncalı ise bildir  2010-02-20
teknosada 399 lira xD
Sakıncalı ise bildir  2010-02-20
hepsiburada da pesin 360 taksitle 375 lira world cardla 375i 12 taksite böldürüp aliosn daha fazla taksit için fiyat artıyo
Sakıncalı ise bildir  2010-02-18
led flaşlı diyor ama flaş yok telefonda ......
Sakıncalı ise bildir  2010-02-15
ben bu tel. 360 tl ye aldm fiyatına göre çok gzl bi tel. özellikle sesi mükemmel çıkıyo tavsiye edrm ...
Sakıncalı ise bildir  2010-02-08
bayıldım bu telefona türkiyede satılıyormu biri söylesin lütfen alacam
Sakıncalı ise bildir  2010-01-31
fiyatı 300 - 350 tl arası.fazla yüksek fiyat değil bu tele göre ..özellikler güzel 24 saat kesintiz müzik felan baya güzel tel.
Sakıncalı ise bildir  2010-01-28
türkiye ye ne zaman gelcek
Sakıncalı ise bildir  2010-01-23
150 euro civarında
Sakıncalı ise bildir  2010-01-16
biri fiyatını desin su telin xD
Sakıncalı ise bildir  2009-12-27
FİYATI NEEE
Bana Cep Bul

Siz özellikleri belirleyin, biz en uygun seçenekleri size bulalım.

Kamera

MP3 Çalar

FM Radyo

Bluetooth

Wlan

3G

Yüzlerce cep telefonunu tüm özellikleri ile karşılaştırdık...

Hangi tableti tercih edersiniz?
Apple iPad
Samsung Galaxy Tab
BlackBerry Playbook

Anket Sonuçları

Telefon Puan Oy
Nokia XL 9.75 674
Nokia Lumia 1520 9.62 636
BlackBerry Z10 8.80 652
Nokia N900 8.77 3592
Sony Ericsson XPERIA X10 8.66 3142
Sony Ericsson XPeria S 8.58 2033
LG BL40 New Chocolate 8.51 2247
Nokia N95 8.38 5476
Apple iPhone 3G S 8.33 2344
HP iPAQ Voice Messenger 8.22 1665