Modeller
Nokia
Samsung
Sony Ericsson
Sony Ericsson
Motorola
LG
Apple IPhone
Apple Ipad
General Mobile
blackberry
htc
google nexus
benq-siemens
Benq
Siemens
imate
vertu
Toshiba
Alcatel
mitsubishi
philips
nec
sagem
Panasonic
pantech
Hp
Raks
piyasa rehberi
fiyat karşılaştırma
  Alcatel  OT-708 One Touch MINI
Alcatel OT-708 One Touch MINI
Alcatel OT-708 One Touch MINI Teknik Özellikleri
Alcatel OT-708 One Touch MINI Karşılaştırması
Alcatel OT-708 One Touch MINI Kullanıcı Yorumları
Alcatel OT-708 One Touch MINI Resim Galerisi
Alcatel OT-708 One Touch MINI
Tasarım
8.0
Özellikler
6.9
Performans
7.1
 
Toplam 149 kisi oy verdi

 Yorumlar
Sakıncalı ise bildir  2013-07-22
iremnkanatu 2ay falan kullandım ve dokunmatiği bozuldu hiç bir özelliği yok telefon çöp sakın amayın ben 120 tl ye ankarada bir alışveriş merkezinden almıstım tavsiye etmiyorum
Sakıncalı ise bildir  2012-11-28
nerdeyse 1,5 2 yıl oldu kaçkere düştü ama bişi olmadı herkese tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2012-10-07
ı know it s e bokk mii she is me grreen miss know it is a miiil madem ı sand you miiiiil no no no eye no no
Sakıncalı ise bildir  2012-05-12
Bence çok kötü değil,özellikleri Nokia 500 ile yarışacak kadar iyi...
Sakıncalı ise bildir  2012-04-20
bence bu telefondan hiç bişey olmaz allalı 2 ay oldu telefon çalışmıyo tavsiye etmem
Sakıncalı ise bildir  2012-04-20
Bence size önerim ıphone'dan daha iyi
Sakıncalı ise bildir  2012-02-04
bence ıgrenc bı tlf hıc bı boka yaramaz :D
Sakıncalı ise bildir  2012-01-31
evet telefonun dili türkçe bende var biraz kullandıktan sonra dokunmatik özelliği yavaşlıyor
Sakıncalı ise bildir  2012-01-08
Telefondan bende var tavsiye etmem hiçbir özelliği yok vereceğiniz parayı biraz daha biriktirip ALCATEL DIŞINDA çok iyi telefonlar alabilirsiniz.
Sakıncalı ise bildir  2011-06-19
bana dün akşam aldı amcam ve ço rahat bir telefon bence herhese tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2011-06-13
telefonun dili türkçe mi_?
Sakıncalı ise bildir  2011-06-13
bu telefonu nerede bulabiliriz _?
Sakıncalı ise bildir  2011-03-15
telefonun tek eksıqı veri paylasmada yetersız olmasıdır wifi yada wlan falan olsayfdı tel. harıka olurdu.
Sakıncalı ise bildir  2011-03-13
almak istiyen arkadaslara kesinlikle önerilir,suan hepsiburadada 139 tl,nokianın en basit telefonu bile 1110 gibi telleri 100tl altında deil o tip tellere bu kdr para vereceginize alın bu teli cok memnun olursunuz..ben 2 tane aldım iyikide almısım sarj süresi müthiş 3 gun oldu yarı olmus durumda batarya,cok şık kücük zarif vd kaliteli,sonucta alcatel yani :))
Sakıncalı ise bildir  2011-03-10
ben bu teli almak istiyorum tavsıye ediyor musunuzz şarzı nası gidioo bir de nerenin malı..
Sakıncalı ise bildir  2010-12-19
bence güzel bir telefon ben kullanıyorum şu an ama hafızası çok küçük hemen doluyooo
Sakıncalı ise bildir  2010-12-12
hepsi buradada 188 tl bu kadar ödemeyin bence bede samsung e 250den sıkıldım ama inanın bana oda harika ben 9. katta oturuyorum kızım 3 yaşında anlamıyor ve telefonumu aşşağıya atıyor yaklaşık bi 20 kez atılmıştır hiç çiziği yok sadece konuşmak için alanlara önerebilirim bu telefonu da alıp 2. hat açıcam ama hepsi buradadan alıcamm
Sakıncalı ise bildir  2010-12-12
yani burdada hepsi buradadaki fiyaz var ama şu anda indirim var bu gün aralığın 12si kendime 2011 hediyesi alıcam malum yaklaşıyo
Sakıncalı ise bildir  2010-11-27
yhaaaaaaaaaaa böyle bi telefon dokunmatik hemde 240 walla süper ben alıcam spariş ettim ve ayrıca mükemmel hiç bi sorunu fanda yok tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2010-09-28
güzel görünüyo umarım sorunu yokturr :)
Sakıncalı ise bildir  2010-08-20
yhA BuNu ALmak İsTiOrM AMA kİmse yOrUm YAzMAMıŞ sizCE İİ MidiR qİ
Sakıncalı ise bildir  2010-06-20
önerir misiniz?
Bana Cep Bul

Siz özellikleri belirleyin, biz en uygun seçenekleri size bulalım.

Kamera

MP3 Çalar

FM Radyo

Bluetooth

Wlan

3G

Yüzlerce cep telefonunu tüm özellikleri ile karşılaştırdık...

Hangi tableti tercih edersiniz?
Apple iPad
Samsung Galaxy Tab
BlackBerry Playbook

Anket Sonuçları

Telefon Puan Oy
Nokia XL 9.97 605
Nokia Lumia 1520 9.68 584
BlackBerry Z10 8.85 630
Nokia N900 8.77 3585
Sony Ericsson XPERIA X10 8.66 3139
Sony Ericsson XPeria S 8.58 2016
LG BL40 New Chocolate 8.51 2246
Nokia N95 8.38 5468
Apple iPhone 3G S 8.33 2333
General Mobile Discovery 8.27 705