Modeller
Nokia
Samsung
Sony Ericsson
Sony Ericsson
Motorola
LG
Apple IPhone
Apple Ipad
General Mobile
blackberry
htc
google nexus
benq-siemens
Benq
Siemens
imate
vertu
Toshiba
Alcatel
mitsubishi
philips
nec
sagem
Panasonic
pantech
Hp
Raks
piyasa rehberi
fiyat karşılaştırma
  Samsung  Galaxy Mini S5570
Samsung Galaxy Mini S5570
Samsung Galaxy Mini S5570 Teknik Özellikleri
Samsung Galaxy Mini S5570 Karşılaştırması
Samsung Galaxy Mini S5570 Kullanıcı Yorumları
Samsung Galaxy Mini S5570 Resim Galerisi
Samsung Galaxy Mini S5570 Video Galerisi
Samsung Galaxy Mini S5570
Tasarım
7.4
Özellikler
7.5
Performans
7.5
 
Toplam 1204 kisi oy verdi

 Yorumlar
Sakıncalı ise bildir  2014-07-06
arkadaşlar bu telefon bendede var 3 aydır kullanıyorum bana gore cok guzel telefon ıyı ben whatsapp face lıne instargam hepsını ındırdım alamnızı tavsıye ederım
Sakıncalı ise bildir  2014-06-24
Bu telefon ben de vardı yaklaşık 8 9 aydır kullanıyorum çok dandik bir telefon bu telefonu yaş olarak 35 50 arası kulanabilir 2 den fazla oyun uygulama yüklendiğin de cihaz çok kasıyor menü geçişleri takılarak geçiyor internete aynen öyle yavaş bir cihaz kaba bir telefon almanızı tavsiye etmem.
Sakıncalı ise bildir  2014-06-09
ben hayatımda bukadar dandikbi telefon kulanmadım eger aldıysanız hemen parçalayın yeni bir telefon alın bunelan ikidebir apanıp kapanım duruyo
Sakıncalı ise bildir  2014-05-19
Bence samsung galaxy mini 2 al çünkü en güzeli o
Sakıncalı ise bildir  2014-05-12
Telefon aynı mal gibi
Sakıncalı ise bildir  2014-05-11
Bu telefon ben de vardı yaklaşık 8 9 aydır kullanıyorum çok dandik bir telefon bu telefonu yaş olarak 35 50 arası kulanabilir 2 den fazla oyun uygulama yüklendiğin de cihaz çok kasıyor menü geçişleri takılarak geçiyor internete aynen öyle yavaş bir cihaz kaba bir telefon almanızı tavsiye etmem.
Sakıncalı ise bildir  2014-03-22
ben aldım beğendim herkeze tavsiye ederim 13-16 yaş aralığı için çok uygu herkese tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2014-02-23
ya ben galaxy young ve galaxy mini arasında kaldım . hangisini almamı tavsiye edersiniz. acilen cevap yazı .2gün içinde alacağım da...
Sakıncalı ise bildir  2014-02-22
Bn aldim guzel de biraz andiroid i dusuk o kadar
Sakıncalı ise bildir  2014-02-22
Ben bir yildir kullaniyorum hic bir sorununu gormedim cok kullanisli bir telefon guzel kullanabilen herkese tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2014-02-16
1 sene4dir kullanıyorum yan tuşu bozuk dokun matiği çok kötü garantisine geri veremiyoruz hiç tavsiye etmem ben aldım çoook pişman oldum
Sakıncalı ise bildir  2014-02-15
bir senedir kullanıyorum aralık ayında yan tuşu bozuldu ve şimdi tekrar aynı tuş bozuldu hiçbir şekilde açılmıyor. çok sıkıntılı bir durum tavsiye etmiyorum çok özenli kullanmama rağmen bozuldu...
Sakıncalı ise bildir  2014-02-10
mesaj yollayamıyorum yardım edin lütfen
Sakıncalı ise bildir  2014-02-06
benim telefonum galaxy mini telefonumda bir yere bastım bilgisayara attığım zaman fotoraflar küçük gözüküyo ne yapabilirim
Sakıncalı ise bildir  2014-02-05
instagram yükleyebiliniyomu
Sakıncalı ise bildir  2014-01-30
benim telefonum galaxy mini internet hakkım var internete giriyo ama face ve watsappa girmiyo vifide iken hepsine giriyo neden cevap yazarsanız sevinirim
Sakıncalı ise bildir  2014-01-19
arkadaşlar i serisini alın onun işlemcisi 853 mhz ve android os sürümü 2.3.6 i serisi daha hızlı
Sakıncalı ise bildir  2014-01-11
Yaklawik 1yildir kullaniyom.Cok super .Tavsiye ederim.Whatsappda yukleniyo.her uygulama yukleniyo.internete de hizli giriyo.fotoraflari da guzel cekiyo.wechat viber line kullandim.Yani tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2013-12-27
arkadaşlar s5570i kullanıyorum ve bu telefonda numara engelleme nerde bilen var mı?
Sakıncalı ise bildir  2013-12-09
arkadaşlar ben telefoncuyum fiyat düştü sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 240 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-11-16
slm samsung galaxy mini S5570 bende de var isteyen olursa 220 den veririm. tel:0538 392 91 23
Sakıncalı ise bildir  2013-11-09
arkadaşlar ben telefoncuyum fiyat düştü sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 240 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-11-08
msjlasınca tel kapanıyo normal bıraktıgımda yani ugrasmadıgımda normal kapanma felan olmuyo ne yapmalıyım 3 tane program değiştik yine olmadı
Sakıncalı ise bildir  2013-10-26
arkadaşlar sd kartı algılamıyo ne yapmalıyım
Sakıncalı ise bildir  2013-10-18
Benimki aynısı var 2 hafta yakındır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok telefnu yükseltmek için satıyorum 200 tl ilgilenen arayabilir 0546 587 0047
Sakıncalı ise bildir  2013-10-14
arkadaşlar ben telefoncuyum fiyat düştü sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 240 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-10-14
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 240 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-10-14
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 240 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-10-12
ben aldım 4 aydır kullanıyorum cok ıyı bence güzel telefon tavsıye ederım
Sakıncalı ise bildir  2013-09-14
Arkadaslar guvenin 1 yildir kullaniyorum kendiliginden kapaniyo bazen acilmiyo muzik dinlerken ses gidiyo internet iyice sapitti ama butun galaxyler oyle arkadasimdada baska bi cesidi var oda hiic memnun deil alacak olanlar iphone veya baska alsinlar
Sakıncalı ise bildir  2013-09-05
ben telefonu 1 senden beri kullanıyorum ıgrenc bır sey sakın almayı 9 kere servıse gıtti kapanıyor hep hıc tavsıye etmıyorum
Sakıncalı ise bildir  2013-08-23
aekadaslar kuzenım msjı okumadn ynlışklıa slmıs smdı 1 msj var dye druyor hep ama msjı gremıyrm ne yapmalıym
Sakıncalı ise bildir  2013-08-22
Telefon güzel ama kamerası zayıf biraz
Sakıncalı ise bildir  2013-08-22
Telefon güzel ama kamerası zayıf biraz
Sakıncalı ise bildir  2013-08-22
ya ana ekran da 8 ekran penceresi açtım onları azaltamıyorum açılmıyo orası hata ! diyor yardımcı olurmusunuz
Sakıncalı ise bildir  2013-08-20
yaa hafızası çok küçük müzik bile atamıyom ne yapmalıyım ltfn cevap verin
Sakıncalı ise bildir  2013-08-20
arkadaşlar telefonun ekranı gözü çok yoruyor yarım saatten fazla bakınca gözleriniz acıyor batarya tam dolu iken 1 saatoyun oynayınca bitiyor işletim sistemi 2.3.4 watsapp yukleniyor
Sakıncalı ise bildir  2013-08-14
android 2.3.6 var hepsinide yüklüyo
Sakıncalı ise bildir  2013-07-29
whatsapp yükleniyo mu?
Sakıncalı ise bildir  2013-07-17
arkadaşlar telefon çok güzel ama bataryası tam bir rezalet alacak arkadaşlar için batarya açıklaması yapayım telefonu ilk aldıgım gün wifi ile nete girerken şarz full iken 4 saatte bitiyor ... sarzı full iken basit oyunlar oynarken 2 saat oyun oynayınca batarya hemen bitiyo birde ben çok düzgün telefon kullanırım şarz full olmadan bir kere bile şarzdan çekmedim 8 ay sonra batarya resmen öldü 2 saat internete girince bitiyo telefonu açık kapatınca bile şarz yüzde 15 birden düşüyo artık şarz full iken 15 dakka oyun oyna yüzde 80 oluyo
Sakıncalı ise bildir  2013-07-17
arkadaşlar telefon çok güzel ama bataryası tam bir rezalet alacak arkadaşlar için batarya açıklaması yapayım telefonu ilk aldıgım gün wifi ile nete girerken şarz full iken 4 saatte bitiyor ... sarzı full iken basit oyunlar oynarken 2 saat oyun oynayınca batarya hemen bitiyo birde ben çok düzgün telefon kullanırım şarz full olmadan bir kere bile şarzdan çekmedim 8 ay sonra batarya resmen öldü 2 saat internete girince bitiyo telefonu açık kapatınca bile şarz yüzde 15 birden düşüyo artık şarz full iken 15 dakka oyun oyna yüzde 80 oluyo BANA ULAŞMAK İSTEYENLER https://www.facebook.com/burakseraptemeltas BURDAN ULAŞSIN
Sakıncalı ise bildir  2013-07-17
telefon ile bütün sorulan için https://www.facebook.com/burakseraptemeltas
Sakıncalı ise bildir  2013-07-15
bende galaxy mini kullanıorum üstteki videoyu izledim benim telefonula alakası yok ne yapmalıyım
Sakıncalı ise bildir  2013-07-15
mrb arkadaşlar benim telefona yüklediyim herşey tel de kalıyo hafıza kartına yüklenmiyo bulamadım ne yapmam lazım
Sakıncalı ise bildir  2013-07-14
onur bolat gardeş ona format atılması lazım benimkiside öyle oldum format atım format nasıl atldını bilmiyor san internete samsung galaxy s 5570 nasıl format atılır yaz orada herşey yazıyor
Sakıncalı ise bildir  2013-07-13
3g var diyolar ama bn biturlu bulamadım 3g si goztermelikmi yoksa
Sakıncalı ise bildir  2013-07-11
ekran kilidini yanlış girdim ve google hesabımı istio bn de google hesabımın şifresini unuttum nasıl kurtulabilirim ve telefonumu açabilirim
Sakıncalı ise bildir  2013-07-11
Telefonum galaxy mini yavaş çalışıyor uygulamalar yavaş açılıyor nasıl hızlandırabilirim
Sakıncalı ise bildir  2013-07-08
arkadaşlar ben telefoncuyum fiyat düştü sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 210 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-07-04
ben gayet memnunum 10 numara telefon teknosada fiyatı400 tl
Sakıncalı ise bildir  2013-07-04
bu telfonda numara engelleme yokmu arkadaslar?
Sakıncalı ise bildir  2013-07-03
arkadaşlar bu telefonu bilgisayar kamerası olarak kullanıyoz mu?
Sakıncalı ise bildir  2013-06-22
arkadaşlar ben telefoncuyum fiyat düştü sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 210 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-06-22
arkadaşlar ben telefoncuyum fiyat düştü sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 210 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-06-22
arkadaşlar ben telefoncuyum fiyat düştü sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 210 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-06-22
arkadaşlar ben telefoncuyum fiyat düştü sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 210 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-06-21
arkadaşlar telefonun şarjı 2 gün gidiyor telefonun önündeki 2 tane kameraya benzeyen şeyler ise yakınlık sensörü telefonda konuşurken ışığı söndürüyor alalı 3 ay oldu henüz bir sorunum yok ;)
Sakıncalı ise bildir  2013-06-20
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 240 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-06-18
bialder samsung mını galaxı s5570 de ınternet hızını acmak ıcın 3g var goruntulu konusmak ıcın yok 3g yı acmak ıcınde telefondan *100# yı tusla ordan 3g yı ac ucretsız daha sonra mobıl aglar ayarlarını fabrıka ayarlarına donder yarım saat ıcınde 3g acılır ınternet hızın artmıs olur
Sakıncalı ise bildir  2013-06-15
Arkadaşlar benim telefonum galaxy mini acaba bu telefonun 3G Sİ varmı... NOT:telefon spot
Sakıncalı ise bildir  2013-06-12
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 240 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-06-10
öndeki 2 tane kameragibi şeyler 3 g dir
Sakıncalı ise bildir  2013-06-10
ve bi oyun yada benzeri şeyler gönderile bilir
Sakıncalı ise bildir  2013-06-09
ARKADAŞLAR GELEN MESAJLAR NASIL SİLİNİYOR? LÜTFEN YARDIM EDİN ?
Sakıncalı ise bildir  2013-06-04
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 240 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-06-02
arkadaşlar WiFi yi kapattiğimda ekranin sağinda E ile birlikte yeşil ok işareti yaniyor ne anlama geliyor acaba
Sakıncalı ise bildir  2013-06-01
Mertcan o öndeki küçük şey sen birisiyle konusurken ekranuı kendisi kapatıyor o sensör
Sakıncalı ise bildir  2013-05-29
3g sadece internet icin war goruntulu konuşma sı yok
Sakıncalı ise bildir  2013-05-29
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 240 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-05-29
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 240 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-05-28
arkadaşlar yukarıda gördüğüme göre 3g var olarak gözüküyor acaba tek bende olmayan bir şey mi yoksa sizde de mi yok ?? s5570 GALAXY MİNİ
Sakıncalı ise bildir  2013-05-25
Benimde telefonum ekran şifremi yanlış girdiğimde kitlenmişti format attırmak gerekiyor o zaman düzeliyor ama telefondaki her şey siliniyor. hafıza kartı hariç. ve ben bu telefonu kullanıyorum gerçekten iyi bakınca hiç bir şey olmuyor gayette iyi hızlı memnunum. çok güzel.
Sakıncalı ise bildir  2013-05-24
arkadaşlar telefona koyular güvenlik şifresi model onu çok denediğim için yanlış denedim telefon açılmıyo ne yapmalıyım
Sakıncalı ise bildir  2013-05-22
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 240 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-05-22
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 240 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-05-22
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 240 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-05-20
arkadaslar ben bunun mesaj alıcılarını ve samsung klavyeyi kullanmak istiyorum yardımcı olr musunuz.
Sakıncalı ise bildir  2013-05-18
arkadaşlar ben istanbuldaki vatandan aldım vatanda hafta sonu indirim var ben telefonumu 291 tl yr aldım
Sakıncalı ise bildir  2013-05-18
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 240 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-05-18
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 240 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-05-18
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 240 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-05-18
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 240 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-05-18
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 240 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-05-17
ben kullanıyorum çok memnunum yanlız android sürümü düşük
Sakıncalı ise bildir  2013-05-16
ya arkadaşlar bu telefonu bana önerirmisiniz özellikleri nedir
Sakıncalı ise bildir  2013-05-16
ya arkadaşlar bu telefonu bana önerirmisiniz özellikleri nedir
Sakıncalı ise bildir  2013-05-16
ya arkadaşlar bu telefonu bana önerirmisiniz özellikleri nedir
Sakıncalı ise bildir  2013-05-13
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 250 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-05-13
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 250 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-05-13
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır orjinal spot samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 250 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-05-07
olm sıze kazığı geçırmışler arkasına cin mın yazmıyo
Sakıncalı ise bildir  2013-05-07
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 250 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-05-04
BU TELEFONA BAYILDIM... HERKESİN ALMASINI TAVSİYE EDERİM... HEM AYRICA ŞARJI DA HEMEN BİTMİYOR!!!!!.....
Sakıncalı ise bildir  2013-05-03
ben google play e nerden gireceğim
Sakıncalı ise bildir  2013-04-22
Samsung5570 300tl iki haftadır almışım face:maraz ali bana ulaşın
Sakıncalı ise bildir  2013-04-19
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 250 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-04-15
BU TELEFON AVEADA 399 TL.
Sakıncalı ise bildir  2013-04-10
2 senedir kullanıyorum hiç şikayetçi değilim anlamayanlar kullanmasını bilmiyo demekktirrr
Sakıncalı ise bildir  2013-04-08
arkadaşlar isteyen varsa bir yıllık 200- 225 arası satarımşikayetçi olduğum konuolur olmaz birilerini arıyor,hafıza kartına değil telefon hafızasına alıyor sonrada yeterli hafıza yok deyip birşey indiremiyorum,bu şartlar altında yinede isteyen olursa satarım
Sakıncalı ise bildir  2013-04-04
Arkadaşlar bu telefon nasıl güzel mi? bu telefonu almayı düşünüyorumda
Sakıncalı ise bildir  2013-04-03
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 250 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-04-02
Ya arkadaşlar bu Samsung Galaxy s5570 telefonu sizce güzel mi bi bilgi verirmsin ?
Sakıncalı ise bildir  2013-03-30
Ben bu telefonu aldım çok güzel ama 1haftada öğrendim yavaş yavaş. Kalan yerlerinde ögreniyorum
Sakıncalı ise bildir  2013-03-28
BU TELEFONU ONERİRİM COK İYİ UYGULAMALARİ SORUNSUZ ACİYOR SARZİNİN CABUK BİTMESİ İSE ANDROİDLERİN HEPSİ BOYLE TEK KUSURLARİ SARZLARİ CABUK BİTİYOR
Sakıncalı ise bildir  2013-03-28
kameraya benzeyen seyler yakinlik sensorleridir arama esnasinda yanlislikla ekrana basmayin diye ekrani karartip kilitliyor bende kullaniyorum superr
Sakıncalı ise bildir  2013-03-28
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 250 tl ilgilenen arkadaşlar numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-03-27
bu telde whatsapp programı oluyor mu
Sakıncalı ise bildir  2013-03-27
yaa bn de almayı düşünüorum bu telefonuda bilemiorum bazıları iyi dio bazıları çok donuo,şarzı çok çabuk bitiyor dio sizce ii bir telefon mu önerirmisiniz
Sakıncalı ise bildir  2013-03-26
VALLA BU TELEFON BERBAT BEN S4'ÜN SATIŞA ÇIKMASINI BEKLİYORUM S4 ALICAM
Sakıncalı ise bildir  2013-03-24
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 250 tl almak ısteyen olursa bu numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-03-23
Önde iki tane kücük kameraya benzeyen seyler var bunlarn ne oldugunu bilen varmi
Sakıncalı ise bildir  2013-03-21
çok guzel tel tavsıye ederım yan klavye var ama tumple run yok
Sakıncalı ise bildir  2013-03-17
arkiler galaxy mini yi öneriyorum çok kullanışlı ve 1000000000000 telefona 100000000000000000 basar demedi demeyin arkiler
Sakıncalı ise bildir  2013-03-17
temple run indiriliyor mu? ve yan klavye var mı
Sakıncalı ise bildir  2013-03-15
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 250 tl almak ısteyen olursa bu numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-03-12
ya bn telfn alcm ama bunu msj yazma kapasitesi nasıl yada msj kapasitesi iyi ve jarzı 2 3 gün dayanan bi telefon önerir misinz
Sakıncalı ise bildir  2013-03-11
kandırmışlar sizi benimkinde made in çin yazmyo
Sakıncalı ise bildir  2013-03-08
SAMSUNG GALAXİ MİNİ S5570 SIFIR TELPA GARANTİLİ AÇILMAMIŞ AMBALAJINDA LAZIM OLAN ARKADAŞLAR ARASIN FİYAT ANLAŞIRIZ 05518626103
Sakıncalı ise bildir  2013-03-08
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 250 tl almak ısteyen olursa bu numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-03-08
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 250 tl almak ısteyen olursa bu numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-03-05
aslında bu telefon işlerıde şans işi birazda ama ben kesın olarak bundan alıcam tavsıyede ederım
Sakıncalı ise bildir  2013-03-03
Arkadaşlar spot ile orjinal arasındaki fark ne acaba cevap bekliyorum
Sakıncalı ise bildir  2013-03-03
telefon sıfırdır orjinaldır... spor ürün ile faturalı urun arasında hic bi fark yoktur aynıdır degişen bişey yok
Sakıncalı ise bildir  2013-03-03
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 250 tl almak ısteyen olursa bu numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-03-03
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır samsung galaxy mini S5570 telefon satıyorum telefon sıfırdır ve orjinaldır by samsung malıdır ptt kapıda ödemeli (kontrollü teslim)şeklinde gonderiyorum 250 tl almak ısteyen olursa bu numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-03-03
telefon orjinaldır sıfırdır kardes by samsung malıdır
Sakıncalı ise bildir  2013-03-02
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır galaxy mini s5570 satıyorum 250 tl ye almak ısteyen olursa bu numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-03-02
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır galaxy mini s5570 satıyorum 250 tl ye almak ısteyen olursa bu numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-03-02
250 tl ye satan arkadasım cakma mı telefon acaba
Sakıncalı ise bildir  2013-03-01
kardesim sen ne anlan telefondan mini gibi tel varmı
Sakıncalı ise bildir  2013-02-27
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAA YORUMA BAK YA TELEFON SUPER IPHONE GIBI DOKUNMATIGI VARMIS YOK BLACKBERRY PORCHE BU TELEFON SADFFDSFDASFESDADFDSD :DDD ben samsung deposunda calısıyodum paranızı çöpe atmayın kardesımde var bu tel çok karısık ve kamerası berbatttt flash yokk at çöpe gıtsın size tek tavsıyem general mobıle planet telefondur fıyat olarak ondan ıyısını bulamazsınız ayrıca hd 720 video cekıyo ekranıda genıs oldugu ıcın rhatlkla vıdeo ızleyebılırsınız dost tavsıyesı olsun sızlere. fiyat olarak 500 du en son duracel sarzı şarj aletıyle bırlıkteydı ama daha ucuz satan yerler vardır. e postama maıl atablırsınız yardımcı olurum satma konusunda deıl fıyat olarak uygun bı magaza konusunda :D
Sakıncalı ise bildir  2013-02-26
Arkadaşlar ben bu telefonu alıcamda kullanışlımı?
Sakıncalı ise bildir  2013-02-26
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır galaxy mini s5570 satıyorum 250 tl ye almak ısteyen olursa bu numaradan ulsabilir
Sakıncalı ise bildir  2013-02-26
arkadaşlar ben telefoncuyum sıfır galaxy mini s5570 satıyorum 250 tl ye almak ısteyen olursa bu numaradan ulasabilir 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-02-26
galaxy mini s5570 satıyorum 250 tl ye almak ısteyen olursa bu numaradan ulasabilir telefonlarımızın tümü orjinaldır by samsung malıdır 0543 252 63 18
Sakıncalı ise bildir  2013-02-25
arkadaşlar bu telefon süper bişi android proglamlarla çok eğlenceli ve zevkli oluyo ben size bunu almalısınız derim. ben avea bayi den aldım. :)
Sakıncalı ise bildir  2013-02-25
tv izleniyor. dokunmatiği hassa aynı bir iphone gibi dokunmatiği var almanızı tavsiye edrim. :)
Sakıncalı ise bildir  2013-02-25
ben bu telefonu 3 yada 4 günde bir şarz ediyorum şarzı epeyi uzun duruyo okadar çok oyun oynamama rğmen... :)
Sakıncalı ise bildir  2013-02-23
arkadaşlar wifi bağlantı kesildi telefon sorunu değil modem sorunu bende de oluyor du modemde arkadaşlar telefon müthiş herşeyiyle galaxy young dan çok iyi
Sakıncalı ise bildir  2013-02-23
ya arkadaşlar şu telefonu duzgun kullananlar bı yazabilirmi şarjı nasıl uzun gidiyomu dokunmatiği nasıl sonra bu telefondan tv izlenebiliniyormu yorumlarınızı beklıyorum
Sakıncalı ise bildir  2013-02-22
emrah arkadaşım made in china yazması orada üretildiği anlamına geliyor.telefon orjinal samsung parçalarından oluşuyor.çin parçaları değil yani.nedeni ise telefonu vergi işçilik vs. çinde daha ucuz olduğu için ucuza mal etmek
Sakıncalı ise bildir  2013-02-18
telefonun herşeyi tam çok güzel bi telefon ama işte telefonun şarjı az gidiyo fiyatını sorarsanız 400 dü 350 ye aldık biz ama gerçek fiyatı 560 mış diye duydum umarım alırsınız
Sakıncalı ise bildir  2013-02-17
arkadaslar bendede bi galaxy mini var çok güzel bi telefon arkasında niye made in chına yazıyo anlamadım bi türlü
Sakıncalı ise bildir  2013-02-17
hemen cvp verirseniz sevinirim. ama çok güzel telefon
Sakıncalı ise bildir  2013-02-17
cevabınızı bekliyorum
Sakıncalı ise bildir  2013-02-11
ya bende var da müzik player de müzik takıntılı cıkıyor sinir oldum.herhalde müzik hafıza kartında oldugundandır diyecegim bu seferde hafıza kartından telefona taşımayı bulamadım yardım edebilecek?
Sakıncalı ise bildir  2013-02-09
telefon süper faceye falan aynı pc den giriyorsun gibi tek eksiği ise flaş yok ama flaşh sızda güzel çekiyor sonuç;almanızı tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2013-02-09
video izlemesi kötü değil gayet güzel izleniyor..video izlemede sıkıntı yok arkadaşlar...
Sakıncalı ise bildir  2013-02-09
*kare*kare526kare*kare* yapın telefonun driver lerini güncelleyin düzelir...bağlantı kesildi hatası wermez
Sakıncalı ise bildir  2013-01-31
telefonumun wife ayarlarını yapıyorum internetin sifresinide yazıyorum ama kimlik güncelleniyo diyo baglantı kesiliyo diyo NEDEN
Sakıncalı ise bildir  2013-01-27
arkadaşlar ben daha yeni aldım müthiş bişi büyük bişi fiyatı 400 civarlarda müthiş
Sakıncalı ise bildir  2013-01-27
arkadaşlar ben daha yeni aldım müthiş bişi büyük bişi fiyatı 400 civarlarda müthiş
Sakıncalı ise bildir  2013-01-26
arkadaşlar telefon çook guzel çok müthiş bir telefon her yonden alırsanız bu telefonu alın müthiş herşeyi
Sakıncalı ise bildir  2013-01-25
bu telefon dan video çok mu kötü izleniyor ?????
Sakıncalı ise bildir  2013-01-24
ARKADAŞLAR BENDE BU TELEFONDAN VAR 1 YILDIR KULLANIYORUM HİÇ BİR SORUNU YOK 5 6 OYUN VAR DONMA YOK ÇOK İYİ BİR TELEFON TAVSİYE EDERİM
Sakıncalı ise bildir  2013-01-23
Arkadaşlar ben bu telefonu almayı düşünüyorum bana güzel göründü. Sizce almalımıyım ?
Sakıncalı ise bildir  2013-01-21
arkadaşlar çok ynlış düşünüosunuz süreklü şarkı dinlerseniz biter ben cumartesi günü aldım süper bi telefon bayıldm resmen dokunmatiği dsen harika sesi süper çıkıo tbi telefon kullanabilene güzel bence alın tavsiye ederim kullanmayı bilmiolar burda yrum yapıolar sürekli elinde oynama şarjı da gitmio çok yanlış düşünüosunuz
Sakıncalı ise bildir  2013-01-12
Ekran kalitesi cok kotu,dokunmatik kotu,sarji cok az gidiyor,oyun yukleseniz bile donuyor oynarken hep.kiz arkadasimda bundan var hic memnun degil
Sakıncalı ise bildir  2013-01-03
ben bugün bu tel. den alacagım umarım benimki iyi çıkar. elektrnik eşyalar biraz şans işi arkadaşlar
Sakıncalı ise bildir  2012-12-29
Ben bu telefonu kullanıyorum . Herşeyi ile mükemmel. Şarjı İnternete girersem çabuk bitebiliyor ama normalde gayet iyi. Sesi olsun dokunmatiği olsun çok güzel. Özellikle dokunmatiği çok iyi oyunları falan rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. Tavsiye ederim.
Sakıncalı ise bildir  2012-12-26
arkadasla ben de yeni aldim ancak baya sarj etmeme ragmen batarya cok cabuk bosaliyor gunluk bataryasi kac gun gidiyor bilen var mı acaba? bilen olursa stasalan@gmail.com buraya mail atabilir mi ?
Sakıncalı ise bildir  2012-12-25
ArkAdaslar samsungda akilda kalanlari cvplacam dokunmatigi iyi oyun oynayabilion super hatta goruntulu tango programida yukleyebilionuz bn galaxy w kullaniom gzl vazgecmeyin derim ama sorcaklarinizi numra verim arayin 5346327466
Sakıncalı ise bildir  2012-12-23
benim telefonum samsung galaxy GT-S5570 ben telefonumdam başka telefona bletuooh ile nasıl şarkı gönderirim bana yardım edermisiniz?
Sakıncalı ise bildir  2012-12-16
arkadaşlar 2-3 gün içinde telefonu alcam da sormak istediğim bişi etlefonun şarjı günde 2 saat kullansam kaç gün giderr dokunmatik iimi oyunları çalıştıryormu
Sakıncalı ise bildir  2012-12-14
skype ile görüntülü konuşma yapılıyor mu acaba
Sakıncalı ise bildir  2012-12-12
telefonuma güvenlik modeli çizdim kapatıp açtım benden google hesabı istiyor.ne yapmam lazım?acil cevap istiyorum.
Sakıncalı ise bildir  2012-12-12
Benim Telefon gogle hesabı dior giriorum şifre çıkmıor napmalıyım
Sakıncalı ise bildir  2012-12-12
ben daha bu gün aldım arkadaşlar model kilidini unuttum google hesabındada zaten rasgele girmistim onuda yazıp giremiyorum napa bilirim
Sakıncalı ise bildir  2012-12-10
Ben yeni aldım. Ancak minin üstün kalitesi ve görünüşü her şeye bedel. Hasta oldum resmen bu telefona. Kullanım rahatlığı kamera görüntüsü vb. bir çok özelliği var tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2012-12-06
Ben telefonun herseyini biliyorum gayette memnunum bitek onkamerasi yok ve noktasiz i si yok o kotuve ekranin fotagraf cekme ozelligini bilen varmi ben cekiyorum ama haberim olmadan
Sakıncalı ise bildir  2012-12-06
ben de 'spot' orjinall aldım 265 tlye, sonra evde ki bir eski nokıanın ımesini attım. canavar gibi çalışıyor..
Sakıncalı ise bildir  2012-12-05
Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum Süper bir telefon , daha önce Galaxy S3 kullandım aynı özellikleri taşıyor Hiç bir sıkıntısı yok .. Almak isteyenler Düşünmeye bile gerek yok alın derim :)
Sakıncalı ise bildir  2012-11-27
Bende de mini var ama burda yazili olan sikayetlerin hicbirini yasamadim.tikir tikir calisiyor.memnunum.
Sakıncalı ise bildir  2012-11-26
Teli kullanmayi bilmiyenler salak gibi nie aliosunuz tel gayet guzel kafaniz basmio mu
Sakıncalı ise bildir  2012-11-26
Teli kullanmayi bilmiyenler salak gibi nie aliosunuz tel gayet guzel kafaniz basmio mu
Sakıncalı ise bildir  2012-11-26
Yapamanlar dokunmatik almasin gitin 1110 alin
Sakıncalı ise bildir  2012-11-22
Şık tasarımlı ama android düşük bu yüzden çoğu oyunlar yüklenmiyo ve 3g yok oyun yüklense bile donuyor veya kapanıyor hiç tavsiye etmem...
Sakıncalı ise bildir  2012-11-22
Şık tasarımlı ama android düşük bu yüzden çoğu oyunlar yüklenmiyo ve 3g yok oyun yüklense bile donuyor veya kapanıyor hiç tavsiye etmem...
Sakıncalı ise bildir  2012-11-14
Benim bu galaxy minide android market var tıkladgmda güncellenio ve indiroid olu nasl dûzeltcem
Sakıncalı ise bildir  2012-11-12
durdu arama yonlerdırmeyı her hangı bı abone ıptal edemıyo sende edemıyosun hata verıyo ama arama yonlendırmedekı yere +9027 numarayı yaz bıtek benım telefon bu numarayı kabul edıyo en azından bana ulaşılmadıgında başkası rahatsız olmuyo sende dene tavsıe ederım.. ayrıca bu telefonla bılgısı olanlar eklerse sevınırım msn= coutions@besiktas.ws hayırlı gunler :))
Sakıncalı ise bildir  2012-11-12
su telefonu severek kullananlar nasıl becerıyosunuz anlamıyom telefon cok berbat bı ayarını yapıyosun baska bı ayarı bozuluyo her zaman sıkıntı sımdıde ınternete gırmıyo web sayfası yok dıo gercekten cok sıkılmaya başladım bırı bana yardımcı olabılırmı_?
Sakıncalı ise bildir  2012-11-09
Berbat bi telefon cok pisman oldum aldima sakin almayin tavsiye etmiyorum
Sakıncalı ise bildir  2012-11-09
arkadaşlar tlf çok severek kullanıyorum ama model ayarlaması yaptım modeli unuttum :) fazla girdiğim için de google kayt adresi istiyo şifre istiyo ee ben onu da unuttum :(
Sakıncalı ise bildir  2012-11-09
arkadaşlar tlf çok severek kullanıyorum ama model ayarlaması yaptım modeli unuttum :) fazla girdiğim için de google kayt adresi istiyo şifre istiyo ee ben onu da unuttum :(
Sakıncalı ise bildir  2012-11-05
bnde de galaxy mini var mesaj atıyorum başarısız diyor lütfen bna bunun çözümünü söyleyin
Sakıncalı ise bildir  2012-11-04
yok arkadaş gerçekten hiç kullanışlı bir telefon değil tavsiye etmem
Sakıncalı ise bildir  2012-11-03
afra: internet paketinizin bitme sebebi menüdeki bazı internet ile çalışan uygulamaların kendilerini etkinleştirmesi olabilir
Sakıncalı ise bildir  2012-11-03
Allah belasını versin bu tlf nun. O yönlendirme sıkıntısı bende de var. iptal olmuyor bok gibi sakın almayın.pişmanım .zil sesi de değişmiyor
Sakıncalı ise bildir  2012-10-29
Şu an bu telefondan kullanıyorum . Ve çokta memnunum. WLan ile internetten bir çok oyun inirdim . Çok eğlenceli oldu telefonum. Herşeyiyle kullanışlı. Telefon kullanmayı bilmeyen arkadaşlar almasın bunu. Sonra telefonu kötülüyorlar.
Sakıncalı ise bildir  2012-10-28
Bu a,q galaxy mininin 3g ayarlari nasil yapilir bi yardimci olun
Sakıncalı ise bildir  2012-10-25
ben galaksi mini kullanıyorum alacaklara tavsiye etmem ayarları hiç bulamıyosunn bir ayar yapıcam yapabıyorum kullanımını bilen varsa yardım etsın allah askına
Sakıncalı ise bildir  2012-10-25
Viber uygulaması çalışıyor mu telefonda ? Ve çok kısa sürede herhangi birşey izlemediğim halde internet paketim bitiyor nedeni ne olabilir ?
Sakıncalı ise bildir  2012-10-25
bende galaxy mini kullanıcısıyım bu fiyata bu özellikler çok iyi telefon gayet herşeyiyle iyi
Sakıncalı ise bildir  2012-10-24
s.a arkadaslar galaxy mını s5570 kullanıcısıyım ve arama yonlendırmede bı numara var kımın oldugunu bılmıyorum ve ıptal butonunu tıkladıgımda o numara gerı gelıyo bu numarayı nasıl iptal edebılırım yardımcı olursanız sevınırım simdiden teşekkurler..
Sakıncalı ise bildir  2012-10-16
Telefon çok iyidir arkadaşlar.Ön kamerası yok ama kamera ve hoparlörü çok iyi.Boyut olarak da küçük ve şirin.Gösteriş için değilse iyi telefon olur sizin için.
Sakıncalı ise bildir  2012-10-14
çöppppppppppppppp........
Sakıncalı ise bildir  2012-10-14
bu telefona ıyı dıyen mallar hatta 5830 ile felan kıyaslayan mallar sız neyın kafasını yasıyosunuz telefonun dokunmatık özellıqı zayıf kullanımı çok karışık şarz desen sımdı doldur aksam bıter kamera desen bes para etmez flash destegı nette yok tek quzel yanı androıd olması ki artık tum teller hemen hemen androıd cıkıyor zaten boş boş konusup ınsanların beynını celmeyın bı kaç mal yuzunden tel alacak olanlarda guzel bıse sanıp o kdr para verıp bunu alıyolar.
Sakıncalı ise bildir  2012-10-08
müzik listesin den istediğin müziği ekleyebilirsin. bataryaya gelnce bennim bataryam 3 gün gidiyor.iyi yani 3G yi bende denmedim varmı bilmiyorum zelliklerde olduğunu söylüyor
Sakıncalı ise bildir  2012-09-26
bende mini aldım ama tel zil sesi nasıl değiştiriliyor
Sakıncalı ise bildir  2012-09-21
telefon arayanlara öncelikle tavsiye ediyorum. Wi-fi kolay bağlanabilme özelliği ilk ilgimi çeken hususlardan biri. Aynı zamanda uygulamalar cidden kullanışlı. Gereksiz hiç birşey yok. mini dendiğine bakmayın gayet kullanışlı,dokunmatiği güzel. tek sıkıntı batarya kullanımı. Az kullananlarda ne kadar gider bilmiyorum ama benim gibi sık telefon kullanıcıları için en uzun 1,5 gün en kısada 12 saat gidiyor.
Sakıncalı ise bildir  2012-09-20
Görüntülü konuşması yok
Sakıncalı ise bildir  2012-09-19
her angi bir numarayı rehpere ekliyorum ama rehpere baktıhım da numara eklenmiyor
Sakıncalı ise bildir  2012-09-17
arkadaşlar görüntülü arayamıyı nasıl yapıyoruz daha çözemedimde
Sakıncalı ise bildir  2012-09-17
görüntülü arama nasıl yapılıyo ya yada yapılabiliyomu
Sakıncalı ise bildir  2012-09-17
Goruntulu arama yapilmiyo cunku on kamerasi yok ondeki iki yuvarlak seyler sensordur
Sakıncalı ise bildir  2012-09-15
bende galaxy mini kullanıcısıyım arkadaşlar müzik göndermek istiyorsanız dosyalar klasörüne girin oradan gönderin. bu telefona berbar diyenler kullanmayı bilmiolar demekki. benim çok işime yarıyor.
Sakıncalı ise bildir  2012-09-10
bende alicam galaxy nin en yakısıklı telefonu ozellikleri cok iyi tavsiye ederim :D
Sakıncalı ise bildir  2012-09-06
arkadaslar blutooth acın öncelıkle muzık qöndermek ıcın sanırım ayarlardan felan aktıflestırme oluyodu tam hatırlamıyorum.
Sakıncalı ise bildir  2012-09-05
bende bir turlu muzik gndremyrm yaa yardm edin bii:::::::::::::::::::)
Sakıncalı ise bildir  2012-09-04
arkadaslar bı kullanıcısı olarak berbat bı tel dıyebılırım kımse bos bos yorum atmasın şarzı bı gun bıle dayanmıyor tek quzel yanı androıd olması ama tel bes para etmez kullanımıda cok karısık dokunmatıgı normal ama çok ıyı dıyemem. kamerası berbat. benı dınlersenız LG E510 Optimus Hub Cep Telefonunu alın derım su anki fiyatı 499 tl kampanyada ve bundan kat kat özellıklere sahıp bı tel paranız boşa gıtmesın.
Sakıncalı ise bildir  2012-09-03
bluetooth ile fotoğraf ya da video gonderebiliyorum ama şarkı nasıl gonderiliyor bir turlu yapamıyorum. lütfen yardım ediin!.. :(
Sakıncalı ise bildir  2012-08-28
ya telefonu alcaım ama bi site söleyin nolur sizin aldınız fıatı uygun olan bir site
Sakıncalı ise bildir  2012-08-27
telefonu yeni aldım yaklaşık 1 hafta oluyo gerçekten çok güzel bir telefon defalarca yere düşürdüm sadece çok az bir çizik oluştu ama garantiye götürmeye gerek bile duymadım.
Sakıncalı ise bildir  2012-08-24
c5 yazmışım e5 arkadaşlar
Sakıncalı ise bildir  2012-08-23
arkadaşlar sizde bu telefonmu iyi yoksa c5 mi karar veremedim lütfen yardımcı olun düşüncelerinizi merak ediyorum
Sakıncalı ise bildir  2012-08-22
Bu fiyata alabileceğiniz en iyi 3 telden birisi. Haftalarca araştırdım ve sonuç olarak bu telefonu aldım. 2 aydır kullanıyorum çok memnunum, oyunlarda kasmıyor, kamerası fena değil, doknmatiği çok iyi. Sürekli yere düşürüyorum bi zarar gelmedi. Kısacası çok memnunum, almanızı tavsiye ederim.
Sakıncalı ise bildir  2012-08-21
arkadaşlar ben yine aldım bu telefonu çok memnunum ama 2 problemim var biri sarzı çabuk bitiyo digeri ise internet paketim olmasına ragmen konturden gidiyo müşteri hizmetini aradım ve telefon kndini gncelledigi için 50 krş kesiyomuş belki ihtiyacınız olur. eger boyle bi sorun yaşıyorsanız müşteri hizmetini arayın .
Sakıncalı ise bildir  2012-08-18
telefon çoq güzel bugün aldım işaallah sıkıntı yapmaz ama şarjı çabuk bitiyo.
Sakıncalı ise bildir  2012-08-11
bende yurtdışından almıştım çok uygun fiyata, sadece şarj problemi var genel olarak çok memnunun..
Sakıncalı ise bildir  2012-08-10
yahu telefonu 1 hafta oldu alalı .çok memnundum ama şuan ekran yok ses var görüntü yok aramalara filan cvp veremiyorum haliyle ..bataryayı çıkaramadım.yardım
Sakıncalı ise bildir  2012-08-09
merhaba, telefonu iki hafta önce aldım wi-fi'ye çok rahat bağlanabiliyordum ama iki gündür açılmıyor "error" yazıyor. bir bilgisi olan var mı acaba??
Sakıncalı ise bildir  2012-08-08
Telefon çok güzel arkadaşlar ace ye 1000 basar. Kesinlikle alınn
Sakıncalı ise bildir  2012-08-06
Ya acaba alsam mı diye düşünüyorum da. özellikleride süper. Fiyatına rağmen Samsung galaxy Gio ile eşdeğer. Ve Samsung galaxky gio 800 lira bu ise 450 süper alsammı acaba önerirmisiniz?
Sakıncalı ise bildir  2012-08-06
Yaa. Arkadaşlar telefonun internet ayarlarını bilen varsa bilgilendirsin telefon paketimi olmasına rağmen ek ucretler aliyo fazlasıyla acil yardiiiim...
Sakıncalı ise bildir  2012-08-06
bence alın bnde bu telefonu 1 bucuk senedir kullaniyyorum hicbir teknik arıza ile karşılaşmadiM
Sakıncalı ise bildir  2012-08-05
yaklaşık 2 aydır bu telefonu kullanıyorum ve çok memnunum ihtiyacım olan herşeyi karşılayan ufak android canavarım benim
Sakıncalı ise bildir  2012-08-05
Arkadaşlar telefon face paketi yapmama rağmenkontur yiyobir gunde5 tlmi yiyo bunun bazı ayarları nasıl kapatiliyo bilen varsa acil...
Sakıncalı ise bildir  2012-08-04
Arkadaslar internetten video izlemek isteyen varsa tamindir.com sitesinde SKYFİRE adli flash player ozelligini sahip pragtami indirerek artik video izleyebilirsiniz hemde daha hizli bir sekilde
Sakıncalı ise bildir  2012-08-03
Ben çok begendim bence güzel kullanışlı özellikleri de pahalı telefonlara nerdeyse eş değer ben çok memnunum tavsiye ediyorum
Sakıncalı ise bildir  2012-08-01
arkadaşlar çok süper bi tel. herkese öneriyorum
Sakıncalı ise bildir  2012-07-26
ben bu telefonu almak istiyorum tavsiye edermisiniz
Sakıncalı ise bildir  2012-07-25
telefon ck kullanşlı we gzl özellklere sahp.tek sıkntı sarj ...
Sakıncalı ise bildir  2012-07-21
kesinlikle almayın çünkü bu cihazda 3g problemi var çalışmıyor bilginize kesinlikle almayın
Sakıncalı ise bildir  2012-07-20
bn bu telefonu beğendim ama desen kilidi nasıl koyulacağını bilmiyorum yardım edermisiniz çok güzel bi de teelfon kullandım babam beğenmedi galaxy pro aldım müthiş 2 side
Sakıncalı ise bildir  2012-07-18
Kedinlikle tavsiye edebilecegim bir telefon . Sıkıntı nedir bilmiyosunuz. Gozumu kırpmadan tavsiye ediyorum.
Sakıncalı ise bildir  2012-07-15
ben bu telefonu almak istiyorum tavsiye edermisiniz
Sakıncalı ise bildir  2012-07-15
ben bu telefonu almak istiyorum tavsiye edermisiniz
Sakıncalı ise bildir  2012-07-11
Ben zil sesimi yüklediğim mp3leri yapamıyorum yardımcı olabilecek varmı ?
Sakıncalı ise bildir  2012-07-11
ben bu telefonu dün aldım hiç memnum kalmadm özelliklerini abartarak söylüyorlar inanmayın bil hassa şarj çok az gidiyor 7 saat gibi oysa bana 4 gün şarj gidiyor dediler arayıp söyleyincede biz bilemiyoruz satıcı firma bize öyle söyledi diyor ve yaptıkları yanlışı düzeltmiyorlar ben den size tavsiye telefon alırken özelliklerine bakın inanmayın!
Sakıncalı ise bildir  2012-07-10
bana bu telfonu öneren warsa 1 yazıs önermeyen 2 yazsın lütfen
Sakıncalı ise bildir  2012-07-09
oyunlar android marketten indiriliyor.. tabi bunun için de internet bağlantısı gerekli..
Sakıncalı ise bildir  2012-07-07
ben samsun galaksi telefonualdım ama oyunlarını bulamadım
Sakıncalı ise bildir  2012-07-03
Harika bi telefon ama ben oyunları bulamadım. Birde müzikleri bluetoothla atamıyorum :(
Sakıncalı ise bildir  2012-07-03
ben telefonu yeni aldım android sürümü 2.2.1 bunu nasıl 2.3.6 yapabilirim?
Sakıncalı ise bildir  2012-06-30
ben daha bu gün aldım arkadaşlar model kilidini unuttum google hesabındada zaten rasgele girmistim onuda yazıp giremiyorum napa bilirim
Sakıncalı ise bildir  2012-06-25
ya ardakaşlar ben bu teli istiyorum ama internette 350-400 tl arası deişiyor fiyatı elden alsam çünki internet ten güvenmiyorum pek güvenilir yerler zaten fiyatı uçmuş :D 370 tl ye en fazla eğer internetten güvenilir bir site olması lazım ama lütfen link atın
Sakıncalı ise bildir  2012-06-22
telefon cok ii ama içine bilgisayardan nasıl oyun atıcam bilgisayara telefonun oyununu yukledi telefona nasıl gecircem
Sakıncalı ise bildir  2012-06-22
bence süper bir telefon bu hafta alıcam
Sakıncalı ise bildir  2012-06-19
arkadaslar bu telefonda bır resım yada vıdeo cekınce ertesı gun gıdıyormu ?? oyle dıyorlar lutfen cevaplarınzı beklıyorum
Sakıncalı ise bildir  2012-06-19
arkadaslar siddetle tafsiye ettiğim bir model ben telefoncuyum bu işin içindeyim telefonda youtube ye girip video izleyebilirsiniz facebook da arkadaslarınızın paylastıgı videoları izleyebilirsiniz googlede sesli arama yapabilirsiniz ve ücretsiz olarak telefon facenden gelen msjları veya bildirimleri msj seklinde direk gösteriyo düşünecek olanlar için süper bir telefon iyi kullanımlar ;)
Sakıncalı ise bildir  2012-06-18
ama pahalı
Sakıncalı ise bildir  2012-06-17
Arkafaşlar ben bu telefonu 2 ayfır falan kullanıyorum çok güzel telefon hiç bir sıkıntısı yok ve bazı gizli özellikleri var daha yenin yeni buluyorum mesela kilit tuşu ile menü tuşuna basılı tuttğun zamen ekranın bilgisayardaki gibi fotosunu çekiyor ve kayıt ediyor en çok hoşuma giden yönü ise alarm yeri
Sakıncalı ise bildir  2012-06-15
arkadaşlar merhaba..güncelleme yapamıyorum nasıl oluyor yardımcı olurmsunuz
Sakıncalı ise bildir  2012-06-12
mrb bende mini kullanıcısıyım wifi den modemimi buluyor ama internete girdiğimde hemen düşüyo ne yapmam gerekiyo diger nokıa telim modemi bulup girebiliyor sorun ne olabilir yardım lütfen
Sakıncalı ise bildir  2012-06-12
ya arkadaşlar ben bu teefonu kullanıyorum ama şarzı dolu oluyor akşam elefonu kapatıyorum sabah açtığımda şarzı azalmış oluyo lüfen bu konuda bir bilgisi olan varsa söylsin noolursunuz.telefonu alcak olanlara tavsiyemçok iyi ama şarzı 2 3 günde bitiyor
Sakıncalı ise bildir  2012-06-11
telefonun beyazından bugün geldi.çok şık bi telefon olduğunu düşünüyorum.mini olarak geçiyor ama aşırı küçük de değil.bugünki incelemelerime göre dokunmatiği güzel.android marketi de var.kamerası ı phone kadar iyi değil ama idare eder.ilk telefonum olduğundan biraz acemiyim kusura bakmayın:).daha inceleme aşamasındayım kurcalıyorum öyle:)
Sakıncalı ise bildir  2012-06-09
benim 2tane sorum var.Ben bu telefonu alıcam fakat internette video falan izleniyor mu ve birde ingilizce türkçe sözlük gibi şeyler var mı ?
Sakıncalı ise bildir  2012-06-07
Kendisi Küçük Marifeti Büyük
Sakıncalı ise bildir  2012-06-06
3sini ne kardeşim :D
Sakıncalı ise bildir  2012-06-06
bu telefonun manuel olarak avea ınternet ayarını bılen varsa paylaşabılırmı
Sakıncalı ise bildir  2012-06-06
Telfonu dün aldım gerçekten telefon o kadar pahalıda dğeğil süper El dısında başka bişiyi dokunddursanız kabul etmiyo yani ısıyşa çalısıyo dokunmatıgı sarjı dayanıklı androidi oldugundan süper uygulamalar var interneti süper ötesi hızlı kesinlik en başta tavsiye edecegim telefon türlerinden bir tanesi:)
Sakıncalı ise bildir  2012-06-01
Arkadaslar ben yeni aldım ama 3sini açtıqımda desteklenmeyen içerik diyor yardımcı olursanız sevinirim :))
Sakıncalı ise bildir  2012-05-27
arkadaşlar bn bu telfnu almayı düşünüyorum ama basmatik mi dokunmatik mi onu bilmiyorum yardımcı olur musunuz:)
Sakıncalı ise bildir  2012-05-25
mutimedya mesajı gönderemiyorum nasıl ayarlıcam bilen varsa bana söyleyebilir mi?
Sakıncalı ise bildir  2012-05-15
arkadaşlar bu telefonda ön kamera var mı? acaba
Sakıncalı ise bildir  2012-05-10
N3310i ile esdeqer ozelliklere sahip ben 5 aydir kullaniyorum hic hosuma qitmiyo
Sakıncalı ise bildir  2012-05-07
Ben de 8 aydır kulanıyorum.Telefondan çok mennunum.Gayet kullanışlı .Bende ilk alırken tereddüt ettim ama kulandıktan sonra hoşuma gitti.Artık telefonu elimden bırakamıyorum
Sakıncalı ise bildir  2012-05-01
3g hızı var telefonun eski versiyonu güzel ama biraz yavaş yani androidi 2.2.1 froyuydu aldıgımda suanda androidini güncellettim şimdi androidi 2.3.6 oldu yani gingbread çok güzel bir telefon tavsiye ederim hemde hızlı.
Sakıncalı ise bildir  2012-04-24
arkadaşlar nette 3g hızı var mı ?
Sakıncalı ise bildir  2012-04-20
ben aldım 1 hafta felan oluyor bence kesinlkle pişman olmayacaksınız çok harika mükemmel bir telefon :)
Sakıncalı ise bildir  2012-04-19
arkadaşlar telefonun videolarını izledim youtubeden video açıyordu yardım edin
Sakıncalı ise bildir  2012-04-17
bu fiyata ancak bu kadar güzel telefon alınır.
Sakıncalı ise bildir  2012-04-15
arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olun nasıl bi telefon kullanımı falan güzelmi kullanışlımıdır bazı olumsuz yorumlar var doğrumudr acaba o yorumlar allah rızası için yardımcı olun....
Sakıncalı ise bildir  2012-04-12
var google de fln sen söylüyosun o yazıyo öyle bir özellik var ama nasıl müzik ve resim yollayacağım bilmiyorum bilenler yardım edebilirmi
Sakıncalı ise bildir  2012-04-10
kesinlikle tavsiye edeceğim bi telefon.alalı 2 hafta oldu.elimden düşmüyo.can sıkıntısı nedir bilmiyorum sayesinde :) o kadar çok özellik varki saymakla bitmz.çok mesaj yazanlar içinde ideal.dokunmatiği çok iyi.kamerasıda oldukça iyi.şarjı çok kullanırsan 1 günde bitiyor.almak isteyenler hiç düşünmeden alsın derim.
Sakıncalı ise bildir  2012-04-06
ARKADASLAR BUNDA SESLİ YONETIM VARMI MESELA SEN SESLI SOLICEK O ARAYACAK YADA YAZACAK VE NAVİGASYON.. BİDE KULLANAN ARKADASLAR MEMNUN MU?? ALMAYI DUSUNUYORUM SUAN FİYATI 250 TL İLGİLENENLER İÇİN BENCE GAYET UYGUN GELIYO SADECE MERAK ETTIGIM SES VE NAVİGASYON
Sakıncalı ise bildir  2012-04-04
Hocam ay 'da 13 diil.Kampanya detaylarına girip bakarsan 23 TL oluyor :) bende sonradan gördüm de bilgilendireyim dedim. (Taahhüt boyunca Samsung Galaxy Mini'nin aylık cihaz taksidi vergiler dahil 23 TL olup kampanyaya katılan müşterilerin faturalarına hizmet aldığı tarifeye göre belirlenen tutardaki aylık tarife indirimi yansıtılacaktır).
Sakıncalı ise bildir  2012-04-03
Arkadaşlar ben bu telefonu almayı düşünüyorum. avea'da tarifeye ek 13 TL 24 ay taksitle 312 TL ya geliyo.
Sakıncalı ise bildir  2012-04-03
ben onu aldimki guzel telefon fiyatida 100 euro indirim fiyati normalde 130 euro
Sakıncalı ise bildir  2012-03-25
Arkadslar bu telefonla netten viode izleyemezsiniz cunku flasplayer yok.3g var ama bu demek gorüntülü arama degil 3g hizli olarak internete baglaniyor demek cok hantal bir alet degmez :-)
Sakıncalı ise bildir  2012-03-22
aslında nokia c5-03 almayı düşünüyordum ama onun kullanıcı yorumlarını okuyunca samsunglara bir bakıyım dedim içlerinde de fiyatı en uygun olan ve en kibarı olarak bunu buldum .hangisi daha iyidir sizce ,bir fikriniz var mı ?
Sakıncalı ise bildir  2012-03-19
bende kullanıyorum 3 aydir.cok kullanişli ve güzel.tek sorunum net den vidyo izleyemiyorum.yardiöci olur musunuz....
Sakıncalı ise bildir  2012-03-06
Arkadaşlar bu telefonda 3g varmı mormalde özelikler kısmında 3g var görünüyor ama 3g ile görüntülü arama yapamıyorum varsa nasıl yapacağım bana yardımcı olurmusunuz?
Sakıncalı ise bildir  2012-03-06
Arkadaşlar bu telefonda 3g varmı mormalde özelikler kısmında 3g var görünüyor ama 3g ile görüntülü arama yapamıyorum varsa nasıl yapacağım bana yardımcı olurmusunuz?
Sakıncalı ise bildir  2012-03-05
CAN TŞK EDRM ..
Sakıncalı ise bildir  2012-03-05
Arkadaşlar bu telefonda 3g varmı mormalde özelikler kısmında 3g var görünüyor ama 3g ile görüntülü arama yapamıyorum varsa nasıl yapacağım bana yardımcı olurmusunuz?
Sakıncalı ise bildir  2012-02-26
YA ARKADAŞLAR SİZE BİR ŞEY SORACAM. OYUNLAR NEREDE , O KDADAR BAKTIM YOK, NEREDE İNDİRİLİYOR BİLMİYORUM. ALLAH RIZASI İÇİN , YARDIMCI OLUN , LÜTFEN ,..
Sakıncalı ise bildir  2012-02-26
doğucan oyunları android marketen indir android markete girmen için internet pakedin olması lazım yada wifi ile bi ağa bağlanman lazım
Sakıncalı ise bildir  2012-02-22
ya arkadaşLar . bnde aynı telefonu kullanıorm da Telefonun şekkilli modelı var bn bunu pek cok kez yanlış grdm şmdide kullanıcı adı ve şifre dior bna npcagmı bılmıorum bı yardmcı olabılırmısınz ?
Sakıncalı ise bildir  2012-02-22
süper bir telefon içinde yok yok fazla şarj yemiyor 3-4 gün dayanıyor(oyun oynamaz ve müzik dinlemezseniz) gayet de dayanıklı ranzalı yatağın üstünden düşürdüm hiç birşey olmadı:D wifisi var sadece kamerası çook iyi deil onuda çok kullanmıyorum
Sakıncalı ise bildir  2012-02-16
arkadaşlar ben bu cihazı daha 1 ay önce aldım. mükemmel bi telefon. acilen para ihtiyacından dolayı satıyorum. ilgilenen olursa 440 lira ama tabiki pazarlık yapılacaktır.
Sakıncalı ise bildir  2012-02-15
bende jarz 3.2 gün dediler öle de zaten çok güçlü ama mp4 açmaz yani film
Sakıncalı ise bildir  2012-02-14
ben almayı dusunuorum ama korkuorum beqenmessem dıe ?
Sakıncalı ise bildir  2012-02-14
ARKADAŞLAR, BU TELEFONU DÜNLEYN ALDIM VE ÇOOOK MEMNUNUM SÜPER BİR TELEFON.. HER YÖNÜNDEN HARİKA , NOKİYA T20 DEN DAHA DA İYİ BİR TELEFON BENCE DEĞERR....
Sakıncalı ise bildir  2012-02-11
bence gayet guzel.....herkese tavsie ederim
Sakıncalı ise bildir  2012-01-28
Kaç gün dayanıyor şarjı
Sakıncalı ise bildir  2012-01-18
arkadaşlar bn alalı 1 yıl oluyor telfon süper bn 5800 almayı dusunmustum ama iikde bunu almısım cok ucuz hmde ve androıd olması super msj lar cok ıı tam bir gençlik telfn kısacası alcagnz bu telfon olmalı hiç bir şekildede bozulmadı hatta 1 kere merdivenden assaga dustu gnde bsy olmadı :D
Sakıncalı ise bildir  2012-01-12
alalı daha 2.5 hafta oldu ve birden bozuldu. aldığıma pişman oldum. Bide çok şarj yiyo onuda söliyim. Ben aldım siz almayın arkadaşlar
Sakıncalı ise bildir  2011-12-29
ipad2 ye gider mi
Sakıncalı ise bildir  2011-12-12
arkadaşlar android telefonlar çok şarj yiyo o telefonun sorunu değil
Sakıncalı ise bildir  2011-12-01
cihazın spotunu yani garantisiz aldım 330 tl güzel bence kamera 3 demişler ama o kadar yok 2 falan uygulamalar iyi tek sorunum youtube işaretinden girince acılmıyor googlede yazıp giriorum başkada herşey iyi
Sakıncalı ise bildir  2011-12-01
spot aldım ben ama size garantili alın derim 330 tl spotu ben pek güvenmedim telefona o yüzden spot aldım eğer böle ii oldunu bilsem kesinlikle garantili alırdım aslında arza cıkaran bir telefon deyil ama yinede gaantili alın derim
Sakıncalı ise bildir  2011-11-29
arkadaslar sözlük varmı ?
Sakıncalı ise bildir  2011-11-23
bu telefon eskişehir media-markt ta 399 oldu
Sakıncalı ise bildir  2011-11-20
Arkadaşlar bnm telefonumda şu sorun var…örneğin: Bir oyun indirdim ve telefonun menüsündeki düzenle seçeneğinden bunu 4. Sayfaya kaydettim…ama telefonu kapatıp açtığım zaman bu 4. Sayfada değil de 3. Sayfada olmuş oluyor…yani bu indirdiğim şeylerin yerleri karışıyor şu sim araç kiti de 2. sayfadaysa 4. Sayfaya gidiyor kendiliğinden…bu bnm telefonumun sorunu mu yoksa sizlerde de var mı???
Sakıncalı ise bildir  2011-11-19
herkese tavsiye ederim süper bi telefon bilgisayar gibi.. En güzel yanıda android herkes almalı bence
Sakıncalı ise bildir  2011-11-15
iphone'uma yedek telefon olarak almayı düşünüyorum nasıl bir telefon arkiler
Sakıncalı ise bildir  2011-10-29
arkadaslar ben bilgisayar ile kies den baglanti kuramadim kuran varsa yardimci olabilir mi acill
Sakıncalı ise bildir  2011-10-28
arkadaşlar telefonda bir kamera varki demeyin gitsin 3 magapiksel diyorya eğer bir magapiksel namerdim. böyle kötü kamera olamaz u600 kullandınm 1,3mp kamera toz zerreciğini görüyordu bunda onda biri yok ayrıca bu kadarda kötü bir ses olamaz tek hopalör bu yönden alınmayacak bir cihaz
Sakıncalı ise bildir  2011-10-28
arkadaşlar telefonda bir kamera varki demeyin gitsin 3 magapiksel diyorya eğer bir magapiksel namerdim. böyle kötü kamera olamaz u600 kullandınm 1,3mp kamera toz zerreciğini görüyordu bunda onda biri yok ayrıca bu kadarda kötü bir ses olamaz tek hopalör bu yönden alınmayacak bir cihaz
Sakıncalı ise bildir  2011-10-28
arkadaşlar telefonda bir kamera varki demeyin gitsin 3 magapiksel diyorya eğer bir magapiksel varsa namerdim. böyle kötü kamera olamaz u600 kullandınm 1,3mp kamera toz zerreciğini görüyordu bunda onda biri yok ayrıca bu kadarda kötü bir ses olamaz tek hopalör bu yönden alınmayacak bir cihaz
Sakıncalı ise bildir  2011-10-25
arkadaşlar bu telefonda 3 g görüşme yok özelliklerinde var gözüküyor milleti kerizlemişler mahkemeye verecem bu arkadaşları
Sakıncalı ise bildir  2011-10-05
çok fazla nette takılırsam 2 gün gidiyo şarjı bence güzel telefon değer :))))
Sakıncalı ise bildir  2011-09-27
Networkteamwins çalışma grubu ile Ayda 1500-3000 TL arasında bir gelir elde edebilirsiniz , gelecek hayallerini gerçekleştirmelerinize imkan sağlar , üye sponsor sisteminde maksimum kazanç ve kazanılmış hakların kurumsal ilkeler kitabımızda belirtilen esaslar kurallaştırılmıştır. Ekonomik refah, sağlıklı ve mutlu bir gelecek elde etmek isteyen herkes, şirketimiz organizasyonuna üye olabilir, atıl duran çevresini ve ilişkilerini ekonomik kazanca dönüştürebilir. Türkiye’ nin en tecrübeli networkcülerinden çalışma grubu yöneticimiz Sn. Mehmet Ali Boz ‘ un eğitimleri , sunumlarıyla desteklenen Networkteamwins çalışma grubumuza ücretsiz üye olarak sisteme dahil olabilirsinizNetworkteamwins çalışma grubu ile Ayda 3000-5000 TL arasında bir gelir elde edebilirsinizücretsiz üye olun … http://www.networkteamwins.com/?R_1313739021910969
Sakıncalı ise bildir  2011-09-23
Arkadaslar msj yazarken takiliyor sizdede oluyor mu harfler sonradan geliyor bazen
Sakıncalı ise bildir  2011-09-21
arkadaş bu tel. her özelligi bulunduruyor onda sıkıntı yok ama sıkıntı şarjda tel. pazarlık edip aldım parayı werdım tam cıkcam adam dedi 10 saat gider en fazla dedide sonrada n jeton dustu :)
Sakıncalı ise bildir  2011-09-21
aldım şarjı 1 gün gidiyor tabi sürekli kurcalarsan yoksa 2 gün rahat gidiyor alın pişman olmazsınız bugün alırsanız gittigidiyorda ucuz :)
Sakıncalı ise bildir  2011-09-20
arkadaşlar bende bu tlf var güzel ama tek kötü tarafı jarzı 4 5 saatte bitiyo ama bütün ölellikler bu tlf da var hiç şüpem yok
Sakıncalı ise bildir  2011-09-20
bahadır o senin ayarlarla alakalı bişey bende de var o ayarlardan ekrana gir ordan ayarla okey :D
Sakıncalı ise bildir  2011-09-20
ayşegül tam senlik bir telefon hiç korkma
Sakıncalı ise bildir  2011-09-16
Ya Telefoncu Bu telefonu onermedi bna samsung star al dedi ama bu telefonda cok ozellik var herhalde bunu alcam
Sakıncalı ise bildir  2011-09-08
bataryası berbat..okadar özeliği war ama ağız tadıyla ne oyun ne de nete girebilceksinz.. sesi baya baya kısık.onun dışında süper bi telefon.net çok hızlı mesela.dokunmatiği harika..
Sakıncalı ise bildir  2011-09-08
bu arada şarjı için bi çözüm yok mu ki_?.gerçkten can sıkıcı..
Sakıncalı ise bildir  2011-09-05
Bende almayi dusunuyorum cok guzel bi telefon :)
Sakıncalı ise bildir  2011-09-05
Bende almayi dusunuyorum cok guzel bi telefon :)
Sakıncalı ise bildir  2011-09-03
Arkadaşlar telefon arada kendi kendine kitleniyor
Sakıncalı ise bildir  2011-09-03
Flash player desteği yok internetten direkt film izleme olasılığı sıfır
Sakıncalı ise bildir  2011-09-02
arkadaşlar ben aldım, herşeyiyle mükemmel ama sarjı bi gün gidiyo
Sakıncalı ise bildir  2011-08-21
arkadaşlar bende bugün alıcam inşallah güzel bir telefondur
Sakıncalı ise bildir  2011-08-20
arkadaslar ınternete gırıyo mu ve hızlı mı lutfen yardmcı olun. şimdiden tesekkurler
Sakıncalı ise bildir  2011-08-06
yha telefon harika olmasına harika da 0.facebook internete girmiyor nedeni bilen varsa lütfen mesaj atsın
Sakıncalı ise bildir  2011-07-25
aksam alıcam merakla beklıyorum
Sakıncalı ise bildir  2011-07-18
Androit çok güzel Samsung app de 1,2 oyun var okadar
Sakıncalı ise bildir  2011-07-15
mal gibi monte sakın alma hiç bi özelliği yok artı küçük ekranı rezistif işletim sistemi galaxyninki dehşet saçıo kesinlikle galaxy al
Sakıncalı ise bildir  2011-07-11
arkadaş ben bu telefonla s5620 monte arasında kaldım hangisini alıyım
Sakıncalı ise bildir  2011-07-09
Tek kelime ile spppperr valla bu tel de doyum olmaz:)
Sakıncalı ise bildir  2011-07-07
bakın hele ben de bu telefonmdan almak istiyomda yorumlar güzel android in ne gibi ayrıcalıkları var acep siz biliyonuzmu yosa symbianlı tel alcam
Sakıncalı ise bildir  2011-06-27
süpeeeeeeer.Öneririm iyiki almışım
Sakıncalı ise bildir  2011-06-25
1 aydır bu telefonu kullanıyorum gayet güzel bi telefon çok memnunum özellikleri oldukça iyi , android ,SAM4 vb. internette sesli araması var , Android ve SAM4 ile bedava oyun , duvar kağıdı , uygulama v. şeyler indirebilirsiniz . telefon alıcaksanız bundan almanızı öneririm
Sakıncalı ise bildir  2011-06-17
Aynısın 2. eli bnde var cok memmunum 2 hafta önce aldım ama iş kuracagım.satıyorum şimdi mugla fethiyedenim ihtiyac varsa fiyatı 300tl bırakacagım fatura hersey ile. numaram 0531 490 78 89
Sakıncalı ise bildir  2011-06-15
bende yeni aldım şimdiye kadar kullandığım telefonların tümünden memnundum fakat bu çok harika bi telefon fakat şarzı anca 1 gün gidiyo bilmem sizlerdede öylemi
Sakıncalı ise bildir  2011-06-05
Zil sesi atamak tam bir iskence. Ayrica atasaniz bile telefonu kapatip actigizda gidiyor.cok sacma bir is.ve ayrica cektigiz resim ve videolarda gidiyor
Sakıncalı ise bildir  2011-04-18
TELEFONDAN ÇOK MEMNUNUM AMA TON ATAMASI YAPAMIYORUM NASIL YAPABİLİRİM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Sakıncalı ise bildir  2011-04-04
bu telefon 5800 dan cok daha iyi dir tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2011-04-01
2 gün önce teknosepet.com'dan 448 tl'ye aldım. şimdilik çok memnunun. 5800 xm alacaktım, son anda bu telefonu aldım. iyiki almışım diyorum
Sakıncalı ise bildir  2011-03-30
fiaytına göre oldukca müthiş bir telefon
Sakıncalı ise bildir  2011-03-08
Sprr yhaa her yere qrio qooqlede sesli arma ble wr :-):-)
Sakıncalı ise bildir  2011-02-28
499 lira
Sakıncalı ise bildir  2011-02-22
bunun fiyatı ne akdar
Bana Cep Bul

Siz özellikleri belirleyin, biz en uygun seçenekleri size bulalım.

Kamera

MP3 Çalar

FM Radyo

Bluetooth

Wlan

3G

Yüzlerce cep telefonunu tüm özellikleri ile karşılaştırdık...

Hangi tableti tercih edersiniz?
Apple iPad
Samsung Galaxy Tab
BlackBerry Playbook

Anket Sonuçları

Telefon Puan Oy
Nokia XL 9.82 647
Nokia Lumia 1520 9.63 608
BlackBerry Z10 8.83 637
Nokia N900 8.77 3589
Sony Ericsson XPERIA X10 8.66 3141
Sony Ericsson XPeria S 8.58 2026
LG BL40 New Chocolate 8.51 2246
Nokia N95 8.38 5472
Apple iPhone 3G S 8.33 2337
HP iPAQ Voice Messenger 8.22 1663