Modeller
Nokia
Samsung
Sony Ericsson
Sony Ericsson
Motorola
LG
Apple IPhone
Apple Ipad
General Mobile
blackberry
htc
google nexus
benq-siemens
Benq
Siemens
imate
vertu
Toshiba
Alcatel
mitsubishi
philips
nec
sagem
Panasonic
pantech
Hp
Raks
piyasa rehberi
fiyat karşılaştırma
  HTC  Wildfire S
HTC Wildfire S
HTC Wildfire S Teknik Özellikleri
HTC Wildfire S Karşılaştırması
HTC Wildfire S Kullanıcı Yorumları
HTC Wildfire S Resim Galerisi
HTC Wildfire S Video Galerisi
HTC Wildfire S
Tasarım
8.5
Özellikler
8.4
Performans
8.4
 
Toplam 425 kisi oy verdi

 Yorumlar
Sakıncalı ise bildir  2013-11-04
Bu telefonu 8-9 ay önce aldım aldığıma çok pişmanım şarjı çok çok az gidiyor ve telefonda ısınma sorunu var ve telefon çok geç açılıyor bence verilen paranın tek kuruşunu haketmiyor bu fiyata piyasada daha iyi telefonlar var alıcak olanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum ben pişman oldum siz olmayın
Sakıncalı ise bildir  2013-11-04
Araştırmadan fiyata göre alınıp sonra şuyu var buyu var demek yanlış.telefon özellik olarak düşük ve bunu bile bile cazip iyatına aldanılıp alınıyor.begenmeyenler 2 bin tllik makine alsınlar.küçücük makinede cok sayıda özellikler var.şarjı suymus şurası böyle bos sözler.
Sakıncalı ise bildir  2013-03-28
bunun 3g yada 2g nereden açılıyo
Sakıncalı ise bildir  2013-03-26
bunun 3G si nreden açılıyo
Sakıncalı ise bildir  2013-03-19
allah belasını versin bu telefonu icat edenin şarjı 1 gün bile gitmiyor mesaj yazma sistemi berbat arkadaşlar çok ciddiyim bu telefonu almayın ben çok pişman oldum aldığıma
Sakıncalı ise bildir  2013-02-10
arkadaşlar ben kullanıyorum dokunmatik pek iyi deil şarz andıroide girerseniz birgün hiç kurcalamassanız 2-3 gün diyo fotoğraf çekme kaltesi orta derece oyun pek oynayamazsınız almayın bence.
Sakıncalı ise bildir  2013-01-27
Bn daha almadım iyi mi
Sakıncalı ise bildir  2013-01-11
ön kamerası yok parasına değmiyor ben aldım pişman oldum 3ghızı ağır ve dokunmatiği çok kötü tavsiye etmiyorum
Sakıncalı ise bildir  2012-12-17
Ben geçen hafta aldım bu telefonu. Dokunmatiği mükemmel. hayatımda ilk defa bu kadar hassas bir dokunmatik ekran görüyorum. kamerasıda gayet güzel. telefonda gayet şık. ama oyun tutkunlarına tavsiye etmem. gerekse 600mgz lik işlemci hızı gerekse hafızasının az olması bunun en büyük nedeni. Normal kulanacaklara ve geliri vasat olan lakin akıllı telefon deneyimi yaşamak isteyenlere TAVSİYEMDİR !
Sakıncalı ise bildir  2012-12-13
alınmaz bu telefon bende var dokunmatiği cok kötü
Sakıncalı ise bildir  2012-12-10
merhaba ben ali fırat bu telefon bende var ve müthiş bir telefon alacak olanlara bunu tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2012-12-10
bu telefonda am resimleride var
Sakıncalı ise bildir  2012-12-03
arkadaşlar bu 3.5 ekran çok küçük degil kullanışlı telefon teknosada gördüm ama ben lg optimus l3 alcam
Sakıncalı ise bildir  2012-10-03
htc desire c mi yoksa wildfire s mi arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Sakıncalı ise bildir  2012-09-29
bn alcam arkadaşlar ama ekranı baya küçük dediler bana öylemi
Sakıncalı ise bildir  2012-09-27
Arkadaşlar telefon bende var suan 1 sene oldu harika bi telefon Hotspot özelliği var parasına göre harika donma filanda yaşamıyorum sallamayin
Sakıncalı ise bildir  2012-09-16
Selam arkadaşlar ben bu telefonun mesaj yazarken titreşimi kapatma yi bulamadım diğerini kapat tim ama sadece mesajı kapatamadim biri lütfen yardım cı olsun bana
Sakıncalı ise bildir  2012-07-16
telefon guzel fiyatida cok ideal sarjının az gitmesı cok noraml cunku android bi telefon. samsung galaxy s2 bile alsaniz sarjı en fazla 12 saat gider. onun icin ideal bir telefon bence.
Sakıncalı ise bildir  2012-07-11
merhaba ben daha 11 yaşındayım ve bu telefon var ilk başta ben bu telefonu çok beğendim ve her türlü özelliği var ama aradan 6-7 ay geçince telefon donmaya başlıyor ve kendi kendine mesaj çekip birilerini arıyor ve şarjı hemen bitiyor ve bu telefon için kılıf bulmak çok zor bence..
Sakıncalı ise bildir  2012-06-22
hotspot özelliği var mı?
Sakıncalı ise bildir  2012-04-16
3G varmı bu telefonda bide tam olarak fiyatı ne kadar
Sakıncalı ise bildir  2012-04-08
çok memnunum birdaha tlfn alırsam bu yine HTC den başka olmayacaktır.kamera video netliği harika.
Sakıncalı ise bildir  2012-04-08
tek sorunu şarj.en fazla birgün gidiyor.artısı çok fazla olduğından sorun etmiyorum.gerekirde ikitane yedek batarya alırım yinede HTCden vazgeçmem
Sakıncalı ise bildir  2012-03-28
Beni ürküten htc wildfire s sorunları http://www.htcturkiye.org/forum/Wildfire/2026-wildfire-s-dokunmatik-sorunu?limit=5&start=5
Sakıncalı ise bildir  2012-03-27
Ben c7 ile wildfire s arasında kaldım arkadaşlar , gönlüm htc den yana fakat internette okuduğum dokunulmatik ekranın takılması ve donma sorunları ile hafıza kartına uygulama yüklenememesi ve dahili hafızasının ise düşük olması beni c7 ye itiyor sizin fikriniz nedir?
Sakıncalı ise bildir  2012-03-27
c7 nokia c7 bu arada
Sakıncalı ise bildir  2011-12-27
arkadaşlar htc dil sorunu çözülür feda_atar@hotmail.com mesaj çekin görüşelim
Sakıncalı ise bildir  2011-12-27
arkadaşlar htc hangi marka olursa olsun taahüt 24 ay bağlama derdi yok almak isteyen varsa feda_atar@hotmail.com bana mail atın konuşalım
Sakıncalı ise bildir  2011-12-26
Arkadaşlar telefonu almak isteyenler için bu uyarım..! Telefonu ilk aldığımda şarjı 1 gün giderken Juice Defender adlı programla 2 gün kadar gitmekte gönül rahatlığıyla alabilirsiniz :)
Sakıncalı ise bildir  2011-12-22
Evet telefonun sarjı cabuk bitiyor ama o kadar da deil bir gün rahat bi şekilde şarjı gidiyor bikaç gün önce aldım ve gayet memnunum her özellik var küçük ve çok özellikli
Sakıncalı ise bildir  2011-11-19
bu telefonu almak isteyenlerin kısa sürede şarjının bittiğini göz önünde bulundurmaları gerekir onun haricinde çok kullanışlı bir telefondur
Sakıncalı ise bildir  2011-11-17
telefonun çok ciddi şarj sorunu var. konusma yapmadan arada mesajlaşıyorum ve 4-5 saat zor dayanıyo.. günde 3 4 kez sarj ediyorum.. telefon kullanışlı dokunmatiği hassas ama sırf sarj sorunundan ötürü kesinlikle tavsiye etmiyorum..
Sakıncalı ise bildir  2011-11-09
Çağın vebası teknoloji herkesin cebinide ruhunuda istila etmiş. Beni de :). Almak istiyorum benim için 3 önemli nokta var aydınlatır mısınız. 1- şarjı ne kadar dayanıyor. 2- hızı nasıl. akıcı mı?. 3-video ve resim kalitesi bir Digital fotoğraf makinesine ihtiyaç bıraktırmayacak kadar iyi mi?
Sakıncalı ise bildir  2011-10-31
bu telefon gerçekten güzel fakat biraz pahalı birde şarjsız sakın gezmeyin Iphoneler gibi şarjı çabuk bitiyor tek sıkıntısı bu ayrıca android işlemcisi olmasıda telefonu bir bilgisayar kapasitesine getiriyor tek kelimeyle harika ayrıca facebook'tan çıkmayanlar için ideal bir telefon sohbet yapabiliyorsun...
Sakıncalı ise bildir  2011-10-05
HaTiCe değil NeTiCe ye bak demiş Atalarımiz.
Sakıncalı ise bildir  2011-10-03
hariha bi telefon tavsiye ederim ama sarjı az gidiyor arkadaşın dediği gibi yanınızda taşımanız gerek. bide görüntülü konuşma koysalarmış mükemmel olurmuş ya.
Sakıncalı ise bildir  2011-09-26
çok güzel her sey süper tek sıkıntı sarj yanınızda sarj aletini tasıumanız gerekiyo yoksa yolda kalırsınız
Sakıncalı ise bildir  2011-09-26
çok güzel her sey süper tek sıkıntı sarj yanınızda sarj aletini tasıumanız gerekiyo yoksa yolda kalırsınız
Sakıncalı ise bildir  2011-09-13
ayda 10 tl ye 24 ay ödeycegim ama gercekten deger sadece pil problemi var hemen bitiyo bununla eş deger olabilecek tabi kısmen lg p503 inceleyebilirsiniz kampanyasız bu telefon cok pahalı olcaktır
Sakıncalı ise bildir  2011-08-26
vodafondan ticaret amaçlı da alabilirsiniz, sıfırı kampanya ile 120tlye geliyo. 500tlye satabilirsin ;)
Sakıncalı ise bildir  2011-08-21
ben 6 gun oldu alalı vallahı super tlf bence bendekanpanyadan aldım 12 ay ayda 10 tl ödeyecegım inanın süper bi cihaz
Sakıncalı ise bildir  2011-08-21
cok özür 24 ay ayda 10 tl
Sakıncalı ise bildir  2011-08-19
Bnde almyı düsnyrm ayda kaç liraya abone oldun?
Sakıncalı ise bildir  2011-08-11
ben alalı 10 gün oldu vodafone nin kampanyasından . Her şey mükemmel tek esksik ve benim için en önemlisi ekran çözünürlüğü.Bu kadar özelliğe ve fiyata bu ekran çözünürlüğü yakışmadı.
Sakıncalı ise bildir  2011-07-23
Helal olsun yok yok süper bir telefon yalnız sarji az gidiyor ona da helal olsun diyorum...
Sakıncalı ise bildir  2011-04-06
param olunca alacam. çok başarılı ..
Bana Cep Bul

Siz özellikleri belirleyin, biz en uygun seçenekleri size bulalım.

Kamera

MP3 Çalar

FM Radyo

Bluetooth

Wlan

3G

Yüzlerce cep telefonunu tüm özellikleri ile karşılaştırdık...

Hangi tableti tercih edersiniz?
Apple iPad
Samsung Galaxy Tab
BlackBerry Playbook

Anket Sonuçları

Telefon Puan Oy
Nokia XL 9.99 600
Nokia Lumia 1520 9.68 583
BlackBerry Z10 8.85 628
Nokia N900 8.77 3585
Sony Ericsson XPERIA X10 8.66 3139
Sony Ericsson XPeria S 8.58 2016
LG BL40 New Chocolate 8.51 2246
Nokia N95 8.38 5467
Apple iPhone 3G S 8.33 2333
General Mobile Discovery 8.27 702