Modeller
Nokia
Samsung
Sony Ericsson
Sony Ericsson
Motorola
LG
Apple IPhone
Apple Ipad
General Mobile
blackberry
htc
google nexus
benq-siemens
Benq
Siemens
imate
vertu
Toshiba
Alcatel
mitsubishi
philips
nec
sagem
Panasonic
pantech
Hp
Raks
piyasa rehberi
fiyat karşılaştırma
  Nokia  603
Nokia 603
Nokia 603 Teknik Özellikleri
Nokia 603 Karşılaştırması
Nokia 603 Kullanıcı Yorumları
Nokia 603 Resim Galerisi
Nokia 603
Tasarım
8.0
Özellikler
8.0
Performans
8.0
 
Toplam 664 kisi oy verdi

 Yorumlar
Sakıncalı ise bildir  2014-09-29
arkadaşlar telefon çok güzel ve çok kullanışlı interneti wi fi si çok hızlı bendede şarj zı bitti açamadım ilk ama sonra bilgisayara taktım kabloyla oldu herkeze tavsiye
Sakıncalı ise bildir  2014-08-12
arakadaslar bu cep net kullanımı için uygun değil sakın almayın işletin sistemi symbian belle. alacaksanız android işlemcili alın. 2 yıllık tecrubeyle diyebilirlim hem pahalı hemde oyun ve bazı uygulamalar yok. instagram mesela. bnm gibi maç skorlarına bakıyorsanız bundan yok haberiniz olsn
Sakıncalı ise bildir  2014-08-10
sorun cıkarsa bana yollayın halledelim
Sakıncalı ise bildir  2014-07-17
çookk seviyorum telefonu ve ayrıca hiçbir nokiada android olmaz nokianın kendi mağazası var
Sakıncalı ise bildir  2014-07-14
ön kamera ve android yok. Berbat..!!
Sakıncalı ise bildir  2014-07-10
Cihazın sarj kablosunu cıkartın ve cihazı yukardan değil kırmızı tustan acın
Sakıncalı ise bildir  2014-06-20
adakgauyg
Sakıncalı ise bildir  2014-06-20
nokıa 603 tl cok guzeldı kamerası falanda ıyıydeı ama sarjı bıttıkten sonra kapandı bıdahada acılmaddı nokıa yazısı cıkıyo sonra yıne kapanıyo ne yapacam ya
Sakıncalı ise bildir  2014-05-29
bende 603 kullanıyorum bende ön kamerasını bulamadım bilen varsa banada yardımcı olsun lütfen bide tavsiye ederim çok güzel telefon isteyen varsada satlk tır
Sakıncalı ise bildir  2014-05-29
telefonun şarjı bitti,şarja takkım bir daha açılmadı.başlıyo nokia yazısı çıktıktan sonra kapanıyo.anlayan cevap yazabilir mi..
Sakıncalı ise bildir  2014-05-11
önermiyorum. donup duruyor. sakın diyorum!!
Sakıncalı ise bildir  2014-04-12
ben de 603 kullanıyorum ön kamerası var dediler ama bn de bulamıyorum ayrıca cok güzel tel iki yıldr kullanıyorum ve normal kamerası falan hepsi çok ii...
Sakıncalı ise bildir  2014-04-11
ben 603 kullanıyorum ama ön kamerası var diyor ama ben bir türlü çalıştıramıyorum bilen varsa yardımcı olabılırmı...
Sakıncalı ise bildir  2014-04-03
işletim sistemi android olmadığı için whatsap kullanılmıyor.
Sakıncalı ise bildir  2014-03-06
arkadaşlar telefon güzel bu telefondan kullanıyorum tek eksiği 3g var diyor ama ön kamerası yok kamerası daha güzel
Sakıncalı ise bildir  2014-02-06
ön kamerası varmı 603'ün
Sakıncalı ise bildir  2014-01-27
Peki whatsapp da bi sorun çıkarıyor mu?
Sakıncalı ise bildir  2014-01-26
Arakaslar TElefon çok güzel bir Telefon 1 Senedir Kulanıyorum ortadaki Işığıacılıp Kapanmasının Nedenıde SArjı Bitmişdir.. çok Güzel Telefon
Sakıncalı ise bildir  2014-01-20
arkadaşlar bu telefon dayanıklı mı? ayrıca watsapp nasıl
Sakıncalı ise bildir  2014-01-15
telefona sim kartını takınca kapanma problemi bende de vardı servise gönderdim sorun çözüldü ancak video ve fotoğraf düzenleyicilerim silindi. ancak bu fiyata alınabilecek en iyi telefonlardandır
Sakıncalı ise bildir  2014-01-07
telefonu 9 aydır kullanıyorum canavar gıbı.sıkıntı yok ınternet sınırsız operamınıden baglanıyorum.androıd gıbı kafayı yemıyor.
Sakıncalı ise bildir  2013-12-28
sim kartını takmadan gayet güzel çalışıyor fakat sim krtını takınca kendi kendine kapanıyor formatta atım baska yapabilcegim bişe varsa bna yardım edin arkadaslar
Sakıncalı ise bildir  2013-12-03
yeni nokia asha 603 aldım ama bnm hafıza kartındaki fotoğraflarım galeride gözükmüyo biri yardımcı olabilir mi acaba
Sakıncalı ise bildir  2013-11-27
wifi bağlanmıyor bana yardım ederek bir arkadaşım varmı
Sakıncalı ise bildir  2013-11-14
baya güzel bi telefon tavsiye ederim 1 seneden fazla kullanıyorum yalnız ön kamera yok ve android değil uygulamalar yönünden mağaza baya zayıf bir de flaş yok
Sakıncalı ise bildir  2013-10-31
1 seneden fazla kullanıyorum onnumara bi telefon. Daha hic bozulma vs gibi şeyler olmadı. ÖZellikleri falanda gayet iyi, işlemcisi hzlı.
Sakıncalı ise bildir  2013-10-15
arkadaşlar ön kamerası varmı acaba bilen varsa acil cevap bekliyorum
Sakıncalı ise bildir  2013-10-09
çok güzel bir telefondur tavsiye ed,yorum
Sakıncalı ise bildir  2013-10-02
arkadasla bazi kisiler android diyip duruyor bende oyle diyordu ta ki bu telefonu gorene kadar aldim bir gun bile androidi aratmadi bayadir kulaniyorum ben gencim normalde bana telefon dayanmaz fakat bu bir kere bile tamire gitmedi mükemmel bir tel ömürlük
Sakıncalı ise bildir  2013-09-09
telefonum açılmıyor ne yapmam gerekiyor ama orta ışığı da yanıyor? yardımcı olur musunuz?
Sakıncalı ise bildir  2013-09-05
Harika bir telefon almak isteyen hiç dusunmesin bir yıldır kullanıyorum ve hiç şikayetim yok android değil ama mükemmel işletim sistemi ayrıca sarj da çok iyi gidiyor ben çok memnun kaldım
Sakıncalı ise bildir  2013-08-22
arkadaşlar banada ilk başlarda güzel geliyodu ama artık kurtuldum diyebiliri çünkü bugün saattım telefonu android değil bu devirde androidsiz telefon hiç bişey demek bence almayın :))):))).):)
Sakıncalı ise bildir  2013-08-13
arkadaşlar 603 le ilgili sorunu olan varsa arasın 05533892822 603 tlf kötülemeyin onun üstüne tlf yoktur
Sakıncalı ise bildir  2013-08-13
telefonu almayı düşünüyorum lütfen kullananlar iyimi kötümü telefon hakkında düşüncelerini yazablirse memnun olurum :)
Sakıncalı ise bildir  2013-08-11
ben bu telefondan hıc memnun degilimmm :( taksıdı bitmedi 3 kere servise gitti ve hayla serviste 13 gundur telimi geri vermiyorlar
Sakıncalı ise bildir  2013-08-06
çok güzel telefon herkese tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2013-08-02
Arkadaşlar cihaza apple gibi kimse karıştırmasın diye şifre koyamıyomusun
Sakıncalı ise bildir  2013-07-22
Hacılar bence çok güzel saglam bir telefon fiyatıda uygun 1 senedir kullanıyorm hiç bir arızasını görmedim alın bnce :D
Sakıncalı ise bildir  2013-07-17
bişey sorabilirmiyim hani arabaların radyo bölümüne bağlayıp telefondan müzik çalıp arabada çalıyor ya o özellik var ı o özelliğe ne denir bilmiyorum da :)
Sakıncalı ise bildir  2013-07-17
bişey sorabilirmiyim hani arabaların radyo bölümüne bağlayıp telefondan müzik çalıp arabada çalıyor ya o özellik var mı o özelliğe ne denir bilmiyorum da :)
Sakıncalı ise bildir  2013-06-28
ben 1 seneye yaklaşık kullanıyorum ve bu telefon android ! ben çok mutluyum gayet güzel şık dayanıklı bir telefonda ne istersdeniz var ( genel olarak ) bence bu telefon gayet iyi bn çok memnunum ve bu android siz cahilmisiniz benim arkadaşımdada var ve o telefonuna film indiriyo ! ama siz bilemessiniz işte daha android değil dionuz !
Sakıncalı ise bildir  2013-06-23
1 yıl 3 aydır kullanıyorum daha hiç bozulmadı süperrr bir tel herkese tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2013-06-15
Ben 7 aydan beri kullanıyorum dayanıklı güzel bir cihaz fakat android olmaması kötü şarjı 2-3 arasında değişiyor kullanışlı bir cihaz. Bu arada 3G demek görüntülü konuşmak demek değildir 3G telefonun daha güçlü çekimini sağlar ve internet hızını artır...
Sakıncalı ise bildir  2013-06-08
arkadaşlar hala olayı kavrayamadınız 3g görüntülü görüşme değil internetin hızlı versiyonu gibi birşey görüntülü görüşmeyle karıştırmayın 3g internet
Sakıncalı ise bildir  2013-05-15
Alalı 8 9 ay oldu valla verilen paraya yazık android olmaması zaten kötü ve çok kötü özellikleri var
Sakıncalı ise bildir  2013-04-29
3 g var diyor görüntülü konuşma olmuyor skype miş neymiş onlamı uğraşacağız anlamadım gitti
Sakıncalı ise bildir  2013-04-24
peki skypi yükledim nasıl konuşma sağlayabileceğim..bilgi verirmisiniz...bende 3g görüntülü konuşma var diye aldım maalesef yokmuş :(
Sakıncalı ise bildir  2013-04-24
peki skypi yükledim nasıl konuşma sağlayabileceğim..bilgi verirmisiniz...bende 3g görüntülü konuşma var diye aldım maalesef yokmuş :(
Sakıncalı ise bildir  2013-04-21
Arkadaşlar bu telefonda görüntülü konuşma var nerde diyosanız nokıa nın market yerinden skaype yi bulum ve indirin o zaman görüntülü konuşabilirisiniz
Sakıncalı ise bildir  2013-04-04
nokiadan başkası yalan arkadaş telefon her özelliğiyle mükemmel....
Sakıncalı ise bildir  2013-03-23
3G VAR AMA KONUŞMA YAPILAMIYOR NEDEN ÖNÜNDE KAMERASI YOK MU.
Sakıncalı ise bildir  2013-03-20
bende bu telefondan almayı düşünüyorum sırf android var diye samsung iyi demişler bence saçma her dkka şarjdaydı arkadaşımın teli 2.000 tl ye alınan tel. fiyata göre gayet hoş bir tlfn nokıa kalitesi ortada
Sakıncalı ise bildir  2013-03-19
ben telefondan internete giremez oldum daha önce giriyodum neden olmuş olabililir bilgisi olan var mı ?
Sakıncalı ise bildir  2013-03-14
tlf la ilgili sorunu olan arkadaşlar arasın yardımcı olalım
Sakıncalı ise bildir  2013-03-14
slm arkadaşlar 603 tlf cok güzel bi tlf şıkayetı olan bana ulaşsın ben yardımcı oluyum 05533892822 androyıt halt yemış yanında
Sakıncalı ise bildir  2013-03-08
05069445461 arayın kızlar yardımcı oluyum size
Sakıncalı ise bildir  2013-03-04
arkadaşlar bu telefonda facebook ve twitter var zaten isterseniz girersizniz e posta var maillerinize bakarsınız ama alacak herkese sesleniyorum lütfen bu telefonu almadan önce samsung galaxy s duos'a bir bakın nokia mağazası yüzünden beni bıktırdı mağaza uygulamaları çok dandik android bence en iyisi herşeye rağmen
Sakıncalı ise bildir  2013-03-04
arkadaşlar telefonda görüntülü görüşme yok 3g yani hızlı internet var herkes android diyor ama gerçekten haklılar nokia telefon olarak çok iyi ama mağazası yani ovi işe yaramaz bu yüzden android market çok daha üstün her türlü uygulama var nokia genellikle lumia telefonlarına yöneldi 603'e güncelleme gelmiyor
Sakıncalı ise bildir  2013-02-27
arkadaşlar görüntülü konuşma yok ayrıca yeni alacaklsr var ise katiyen bulaşmayın dost tavsiyesi isteyenlere
Sakıncalı ise bildir  2013-02-24
slm arkadaşlar 603 tlf cok güzel bi tlf şıkayetı olan bana ulaşsın ben yardımcı oluyum 05533892822 androyıt halt yemış yanında
Sakıncalı ise bildir  2013-02-12
arkadaşlar bu telefonda görüntülü konuşma varmı bilgisi olan cevap verebi lir mi ?
Sakıncalı ise bildir  2013-02-12
ben var sanıyodum bir türlü yapamadım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
Sakıncalı ise bildir  2013-02-11
ben de kullanıyorum 8 aydır çok güzel bir telefon ama galeriye nasıl şifre koyulur hala onu bulamadım bilen varsa yardımcı olsun lütfen
Sakıncalı ise bildir  2013-02-05
arkadaslar bu teli alcam.sormak istediğim sey su bu tele facebook uy gulaması ındırebılıyoruzmu.ve performans olarak galaxy ace ıle nasıl bu programın calısması
Sakıncalı ise bildir  2013-01-31
Eğer oyun ve uygulama için alacaksanız kim ne derse desin başarısız ve kesinlikle önermiyorum.Android veya İOS'a bakabilirsiniz.FP2 güncellemesiyle browser gerçekten kötü oldu.Opera kullanabiliyorsunuz ama internetten video izleyemiyorsunuz(sadece belirli siteler youtube gibi)Ben uygulama konusunda çok sıkıntı çektim işime yarayan çoğu şey hep android veya ios'taydı.Ama eğer ben pahalı bir telefon almak istemiyorum ve bunlar benim için sorun değil derseniz almanızı öneririm işinizi görebilecek şık bir telefon.
Sakıncalı ise bildir  2013-01-29
arkadaşlar acaba bu cihaz da nokia 700 gibi güncelleme ile 1.3 ghz hızına çıkabiliyor mu?
Sakıncalı ise bildir  2013-01-28
bende 1 yıldır bu telefonu kulanyom hiç sıkıntı yok tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2013-01-27
bu telefonu kullanıyorum ama wifi bağlı oldugu halde internete giremiyorum .. bana bi yardımcı olurmusunuz ...bilgisi olanlar...
Sakıncalı ise bildir  2013-01-24
arkadaşlar bu telefonda ınternet gecmısı nasıl sılınıyorbana yardımcı olabılırmısınız sımdıden tesekkurler...
Sakıncalı ise bildir  2013-01-23
arkadaşlar başta gayet iyi bir telefon. hızlı ama hafıza kartında sürekli sorun çıkartıyor. alan herkes bu sorunu yaşıyor. bilgisayarla usb bağlantı yapınca bazı fotoğrafları görmüyor. hatta bazen fotoğraf ya da videolar kayboluyor. telefonu hiç kapatmadan ve usb bağlantısı yapmadan kullanacaksanız çok kullanışlı. ama diğer türlü hiç tavsiye etmem
Sakıncalı ise bildir  2013-01-21
arkadaşlar benim telefondan şikayetim yok genellikle sim kart soruları soruluyor ben cevaplıyayım telefonu alırken kullandığınız sim kartı yanınızda götüreceksiniz telefonu kurup kartınızı kesecekler yoksa kartınız uymaz 603 te micro sim var
Sakıncalı ise bildir  2013-01-19
telefon fiyatına gore cok guzel almak ısteyen arkadasa tavsıye ederım ... sim kartı mıcro sım kart bunun ıçin yenı mıcro sım alanız lazım veya ben tavsıyem kartı kesıyorlar kestirin ...
Sakıncalı ise bildir  2013-01-18
herkes ayrı bişey diyo napıcağımı şaşırdım bu telefonu alsammı almasammı karar veremedim güzel telefona benziyo ama çok sorunları var galba
Sakıncalı ise bildir  2013-01-18
arkadaşlar bende bu telefondan aldım çok güzel kullanışlı bir telefon almanızı tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2013-01-14
arkadaşlar yeni aldım telefonumu ama sim kartı girmiyor ne yapmalıyım??
Sakıncalı ise bildir  2012-12-28
telfonu yenı aldm ama gerçekten çok guzel telfon herkeze tafsıye dedrım açıkcası çok guzel telfon
Sakıncalı ise bildir  2012-12-19
telefonum kilitlendi açamıyorum ne yapayım
Sakıncalı ise bildir  2012-12-18
aaarıka baba cok guzel
Sakıncalı ise bildir  2012-12-17
çok güzel telefon begendim nokia 603 güzel
Sakıncalı ise bildir  2012-12-17
benim abbla mın nokia 603 var 19 aydır hiişey olmadı :) aba güzel telefo
Sakıncalı ise bildir  2012-12-15
nbu teli tavsiye etmiyorum benimki 3 kez tamire garantiye gitti artık yeter şarj yuvasıda degişti iki kez şans sizlerinde oluyormu acaba
Sakıncalı ise bildir  2012-12-15
eksik yazmışım donuyor tuşlar basmıyor cok begenerek almıştım
Sakıncalı ise bildir  2012-12-12
nokia 603ü 6 aydır kullanıyorum güzel telefon başlarda herkez gibi benimde hoşuma gidiyordu ancak uyarıyorum bu telefonun sorunu flash ı veya ön kamerası olmaması değil sorun işletim sistemi (belle) çok ağır internet kullananınca belli oluyor başka bir sorunsa ki bu geleceğe yönelik artık bu telefonlarlar kendilerini geliştiremeyecekler yani piyasada geri kalacaklar. nokia windows phone kullanıyor artık bu cihazlar nokianın üvey evladı gibi bir durum söz konusu artık onun için fiyatı düşmeden satıp lumia ya geçmeyi düşünüyorum!!!!!!
Sakıncalı ise bildir  2012-12-02
halil kardeşim 3G emek görüntüü konuşma demek değildir görüntülü konuşma özelliği ayrıdır bu telefonda o özellik yok sadece 3G var.
Sakıncalı ise bildir  2012-12-01
3 aydır kullanıyorum nokia 603 ü çok güzel ama bende msj sesini değiştremiyorumm
Sakıncalı ise bildir  2012-12-01
birde 3g var ama görüşemiyorum karşımdaki açık olduğu halde
Sakıncalı ise bildir  2012-11-23
ürün cok ğüzel kullanışlı sadece flash özelliği yoktur 5mp camera hd camera falan iyi kullanılablir. Ankarada maltepe kapiteslim.com danaldım 475,00 tl ye orjinal 2 yıl kvk garantilidir. http://www.kapiteslim.com/urun/nokia-603-fiyati.aspx isterseniz inceleyin
Sakıncalı ise bildir  2012-11-23
Arkadaşlar ben alalı bugün tam bir ay oldu harika bir telefon aslında tavsiye ederim Yalnız camerada flaş yok sorun değil yine de süper çekiyor bir de batarya 1 gün dayanıyor Aldığımdan beri hala donma yok süper ben 450 tlye aldım :)
Sakıncalı ise bildir  2012-11-21
sürekli güncelleme istiyor ve ben güncelliyorum acaba telf herhangi bi zararı olur mu
Sakıncalı ise bildir  2012-11-19
baglantı kablosunu takın dıyo neden acaba sarj da olmuyor...
Sakıncalı ise bildir  2012-11-19
telefon normal kullanımdayken uyarı sesi geliyor ama ne sesi hala çözemedim...
Sakıncalı ise bildir  2012-11-03
anlık mesajlaşma dediğiniz mevcut gibi sanki :) mesaj geldikçe mesaj gönderdiğiniz ekranda açık ise güncelleniyor, sohbet görüntüsü oluşuyor haliyle. bu tlfu yeni aldım çok hoşuma gitti,mp3 ve resimleri çok iyi derecede indiriyor ayrıca da işlemcisi pcye göre de hızlı geldi bana, aynı bağlantı ile pcden hızlı indiriyor. ayrıca indirirken de dinletiyor öncesinde. fiyatı da gayet uygun. tavsiye ederim sağlam tlf ama sıfırını alın.
Sakıncalı ise bildir  2012-10-31
arkadaslar bu tlf super her turlu özellik var WhatsApp bili yuklenıyor tmm sureklı guncelleme ister ama tlf daha bı ust modele gecmıs gıbı olur ....
Sakıncalı ise bildir  2012-10-30
Arkadaslar ben bu telefonun pembe kapaklisini kullanıyorum hersey harika ama tek sorun sürekli güncelleme yapıyor ve artık mesajların kimden geldigi ekranda beliriyor nasıl düzeltebilirim ?
Sakıncalı ise bildir  2012-10-29
whatsapp uygulaması varmıdır acaba?
Sakıncalı ise bildir  2012-10-23
ben bişey sormak istiyorum kullananlara ... anlık mesajlaşma özelliği var mı acaba 603 ün ??
Sakıncalı ise bildir  2012-10-23
Çox iyi telefon.İşledirəm,bir problemi çıkmadı..Kamerasıda iyi.HD720. Symbian Belle uptade edib,FP2 olur.Nokia 808 Prewiev sistemi kimi..
Sakıncalı ise bildir  2012-10-23
arkadaşlar telefonu çok merak ediyorsanız videolarını izleyin size daha iyi bilgi verirler gerçi çoğunuz izlemiştir ama mesajından tut aramasına menüsüne kadar herşeyini gösteriyorlar bakın derim
Sakıncalı ise bildir  2012-10-22
nokia 603 tek bir eksiği var flashı yok bu kadar ğüzel bir cihaza flash konulmazmı hd kalitesinde video ceker hafızası 2 gb camerasıda süper. wifi var. birde 3g yok ve mikro sim kart. diğer 3 özellikte olmuş olsaydı kullan 5 yıl götürürdü. http://www.kapiteslim.com/urun/nokia-603-fiyati.aspx fiyatı 475,00 tl siparişi vercem artık fiyatı toptan satış fiyatına geldi.
Sakıncalı ise bildir  2012-10-18
bnm telde wifi sorunu var galiba evde bazen giriyo bazen girmiyo wifi ye ama abimin teli babamın teli wifiye kesintisiz griyo neden acaba ?
Sakıncalı ise bildir  2012-10-17
arkadaşlar nfc özelliği güzel mesela bir resim atmak istiyorsunuz karşı telefonda da nfc varsa telefonları dokunduruyoruz 1-2 saniyede ötekine geçiyo çok kullanıslı alın bence ama görüp almanızı tavsiye ederim flas olmaması sorun değil gece moduna alınca güzel çekiyor menüsü çok güzel alın bence ben alalı 6 ay oluyor hiçbir şikayetim yok ve kapak konusunda 1 aya kadar tüm kapakları çıkacakmış 10 tl falan sonradan değistirirsiniz alın derim ben 530 a aldım tanıdık olunca...
Sakıncalı ise bildir  2012-10-17
arkadaşlar o telefon donup kalıyor diyenler için söylüyorum her telefonda olmuyor donma olayı şansınıza ne çıkarsa ama %90 donma sıkıntısı yok alabilirsizniz ama nokia lumia 920 falan var bir göz atın derim süper telefon bakmadan almayın öyle internetten falan olmaz dandiğini verirler size...
Sakıncalı ise bildir  2012-10-10
sakın almayın,bende 2 tane var biri ilk ayında donup kaldı,öbürüde kitlendi açılmıyor,2 telefonda serviste,ikiside yeni ama arızalı,paranız boşa gitmesin
Sakıncalı ise bildir  2012-10-08
arkadaşlar çok şahane ve süper işletimli bir telefon kullanışı çok rahat tavsiye ederim fiyatı da cazip
Sakıncalı ise bildir  2012-10-08
arkadaslar ben bu telefonu çok ama çok beğendim almak istiyorum çok guzel fakat kararsız kaldım 500 yada asha 303 ümü alıyım bunumu tavsiyeleri bekliyorum lutfen yorum yazıııın lutfeeeennnnnnn!!!!!
Sakıncalı ise bildir  2012-09-29
ya kimse NFC sistemnden bahsetmio tanıtmlarda var nie kullanmıyonuz
Sakıncalı ise bildir  2012-09-29
kullanılmıyomu yada türkiyedeki üründe bu özellik mi yok
Sakıncalı ise bildir  2012-09-26
bence 603 al
Sakıncalı ise bildir  2012-09-21
bennde almayı düşünüyorum ama istanbul bilişimden
Sakıncalı ise bildir  2012-09-13
arkadaşlar telin arka kapıgını çıkartıp durursanız tabi gıcırdar ben 2 aydır kullanıyorum öyle bir şey olmadı teli aldıgınızda kapak seçme şansınız olmuyor ben sipariş ettimde son bir tane kalmıştı çalışan bakalım şansına ne çıkacak dedi seçme şansımız yok herhalde flaşı olsaydı iyi olurdu ama ben o kadr sıkıntı etmiyorum keşke görüntülü konuşma olsaydı diyorum ama yiede aldıgıma pişmen değilim ben telefonda sadece bir iki defa donma sorunu yaşadım bir süre bekledim donması geçmeyince kaptm yine açtım sorun olmadı arka kapıgını satın alabilirz herhalde bn daha almdım görmdm alınmaycaksa neden renli kapak yapsınlrki
Sakıncalı ise bildir  2012-09-12
Bu telefonu almayı düşünüyorum..süper bir telefon ama ne gibi sorunları var acaba..lütfen telefonu satın alanlar cevap yazabilir mi.?
Sakıncalı ise bildir  2012-09-11
arkadaşlar 603 mü 700 mü kararsız kaldım bide 603 ün arka kapağı plastik olduğu için gıcırdama oluyomuş doğru mu lütfen cevap verin
Sakıncalı ise bildir  2012-09-09
bende çok seviyorum ama nokia ricam keşke filaş olsaydı alcaktım ama tek filaş yok diye almıyorum ekranı mat olarak biliyordum ilk çıktında ekranı açtında canlı HD özelli olan tel sanıyordum keşke filaş olsa yapmalarını isterdim neden 2012 yılında oldumuz halde flaş özelli koymuyolar bu telefonlara şikayetim bu ama telefon çok güzel soğdum filaş yok diye
Sakıncalı ise bildir  2012-09-07
Arka kapak çıkıyo mu peki ? yeşil mavi diyelim. Yoksa tek tek mi satılıyo?
Sakıncalı ise bildir  2012-09-04
arkadaşlar ben bu telefonu alalı 2 ay oldu gayette memnunum şuana kadar bir iki defa donmalar oldu bundan başka bir sorun yaşamadım gayette şık bir telefon hızlı olduğunu söyleyebilirim kullanışlı kamera çekimi yeterli açık havada çok güzel görüntüler çekiyor gece flaş olmadı için çok güzel görüntüler olmuyor ama yeterli teli aldığınızda renk seçme şansınız olmuyor ne çıkarsa ben siyah istiyordum ama teli yarım saat içinde getirdiler zaten son kalmıştı oda benimmiş şanşıma beyaz çıktı beyazda güzel ama telde siyah seviyorsanız biraz sorun oluyor keşke diyorsunuz ama önemli degil ben şarzdan hiç sorun yaşamdım genellikle güç tasarruf modunda kullanıyorum 2- 3 gün gidiyor az kullanıyorsanız daha fazla internette gayet hızlı ses kaliteside güzel yeterli seviyede benim için bence isteyen alsın ben 540 tl ye aldım
Sakıncalı ise bildir  2012-09-03
arkadaslar bu hafta bu telefonu almayı düşünüyorum kutudan sade siyah kapak mı çıkıyor yoksa seçtiğin renk diyelim fuşya onu mu koyuyolar ?? kaç arka kapak oluyo =?=?
Sakıncalı ise bildir  2012-09-01
bu telefon güzelde 3g görüşme özelliği yok arkadaşlar
Sakıncalı ise bildir  2012-08-27
flash olmmaması ne fark ediyor ??
Sakıncalı ise bildir  2012-08-27
Tek kelimeyle şahane telefon elimden hiç düşmüyor internet tarayıcısı tam istediğim gibi geçişler menüde akıcı android gibi kısayollar var pili batarya'ya gelirsek çok oynamamla akşamı görüyor . Tek Telefon görüşmesi yaparsam oynamazsam rahat 2 günü görüyor bataryası . . Alacaklara tavsiyem kaçırmayın NOKIA 603'ü
Sakıncalı ise bildir  2012-08-24
ya bu telefonun tek kötü özelliği internet ve oyundayken pili bir günde bitiyor yani pili uzun gitsin her zaman şarj edecek imkanım yok diyenler için bu telefon uygun değil...
Sakıncalı ise bildir  2012-08-24
internetini merka edenler için yazıyorum internette hızlı fakat dosya indirirken maalesef her telefon gibi 15-20 dakkanızı alıyor ama indirebilecek çok zevkli programlar var internet paketiniz varsa(1 gb falan)herşey yapılabilir
Sakıncalı ise bildir  2012-08-23
ben bu telefonu alalı 3 gün oldu içinde angry birds falan var çok zevkli menüsü çok güzel hafif 10-20 tane fotoğraf koyulmuş içine arkaplan yapabilirsiniz güzel yani ama micro sim kullanılıyor sim kartınızı telefonu alırken kestireceksiniz!..
Sakıncalı ise bildir  2012-08-22
harika bir telefon 2 hafta önce aldım telefon çok hızlı fiyatını hak ediyor flash yok ama gece süper çekiyor bence alın arkadaşlar
Sakıncalı ise bildir  2012-08-22
arkadaşlar internet kullanımı hakkında net bilgi verebilir misiniz?
Sakıncalı ise bildir  2012-08-16
arkadşlar ben telefou alalı 1 hafta oldu telefon çok iyi kamerası gece bile iyi çekiyo tek soruu şarjının fazla dayanmaması
Sakıncalı ise bildir  2012-08-16
ya bence telefon güzel 2-3 tane oyunu var yeter istiyosan indirirsiniz tasarımı şık olmuş fiyatı biraz daha ucuz olsa güzel olurdu ama olsun alın derim ve samsung galaxy ace ile karşılaştırmayın annemde var internette hep takılıyo almayın derim bunu alın
Sakıncalı ise bildir  2012-08-14
arkadaşlar 603 ü yarın alıcam sesi nasıl acaba bi de kamera anroid olmaması sorun çıkarır mı şimdiden teşşekkürler :)
Sakıncalı ise bildir  2012-08-13
Ses yükseltme şifresini bilenvarmı söylesin lütfen:)
Sakıncalı ise bildir  2012-08-08
ben bunu mu alım yoksa alcatel one touch ultra 995 mi
Sakıncalı ise bildir  2012-08-08
ses yükseltme şifresini bilen warsa bana spoiled__-__princess@windowslive.com bu hesapdan ulaşabilirmi?
Sakıncalı ise bildir  2012-08-07
bende dün aldım arkadaşlar ama wifiye girmiyor bizim netin şifre giriyorum bağlanılamadı şifre kontrol diyor napıcam şifreyi doğru giriyorum ayar mı yüklemem gerekiyo
Sakıncalı ise bildir  2012-08-07
ben bu telefonu almayı düşünüyorumda ortalama fiyatlar ne kadar ve alınca hangi renk kapak veriolar bide kapak beyazına yakışırmı sizce...
Sakıncalı ise bildir  2012-08-06
arkadaşlar ben bugün aldım telefon konuşunda içiniz rahat olsun çok güzel bi telefon yok yok vallahi içinde kamerası kesinlkle süper ön kamera yok andorid deil ama yinede çokk güzel almanızı öneririm.
Sakıncalı ise bildir  2012-08-05
Ben daha dün aldım da hattı kestirmek gerekiyormuş heralde öyle mi ?
Sakıncalı ise bildir  2012-08-03
Harika bi telefon. Kamerayı orta derecede isteyen adamlar baksın bu telefona. Çok hızlı bir telefon. 512 MB Ram ve 1 GHz işlemci harika. Eğlence , İnternet , Oyun vb. isteyenler için süper. Alt kısmında bulunan 3 fiziksel tuş çok rahat. Görünüşü mükkemmel. Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon. Samsung Galaxy Ace 'de iyi bir telefon ama kamera haricinde Nokia 603'ün karşısında duramaz.
Sakıncalı ise bildir  2012-07-31
bence bu telefon çoook basit
Sakıncalı ise bildir  2012-07-30
arkadaşlar ben bu telefon aldımm ama çok karıştırıyorlar şifre koymak istiyorumm nasıl şifre koyulurr bilen varsa söylesinn :/
Sakıncalı ise bildir  2012-07-29
arkadaşlarr şifre her klösere koyuluyo mu yoksa sadece ekran girişinemii koyuluorr ve şikayetçi olduğunzz yönleri neler ?? tam biligi veririsenz sevinirim
Sakıncalı ise bildir  2012-07-23
Arkadaşlar;Nokia 603 Mi Alayım Yoksa Nokia C6 yımı
Sakıncalı ise bildir  2012-07-22
bu telde ön kamera varmı bilen cevap
Sakıncalı ise bildir  2012-07-20
Cihazı Almayı düşünenler Kafanız rahat olsun . Ben telefoncuyum . Hemen hemen bütün telefonları kullanım . Bu cihazı alın Ömürlük bir cihaz . Kafanız rahat olsun . Gece fotograf cekimi 0 tek kusur. gerisi hikaye. Süper Telefon.
Sakıncalı ise bildir  2012-07-17
telefonu dün aldım ilk olarak çok hızlı olduğunu belirtmmek isterim sonra dokunmatği çok iyi her türlü vide çalıstırıyo sınır 720p yeterlide zaten tek sorun ovide az uygulaması olması onun dısında her şey var telefonda
Sakıncalı ise bildir  2012-07-17
Hala 3g görüntülü görüşme sanan arkadaşlara söylüyorum bu telde 3g var fakat görüntülü görüşme yok yani 3g hızında internete girebilrsiniz. Ve parasal değer olarak eş değerini bulmazsınız
Sakıncalı ise bildir  2012-07-17
arkadasım sen telefon calınca elini sensoun onunde tutuyorsun galiba eger hayırsa yazılımsaldır son sürümünü yükleyim tekrar flashla o zaman düzelecektir.ç
Sakıncalı ise bildir  2012-07-11
603 kullanan arkadaşlar lütfen YARDIM edin. İlk defa dokunmatik bir tel kullanıyorum teli alalı bir ay oldu memnunum da sadece bir sorunum var biri aradığında ekranda kimin aradığını göremiyorum telefon çalıyor ama ekran hala siyah oluyor acaba tasarruf modunda kullandığım için mi yoksa başka bir ayarı mı var yardımcı olursanız sevinirim.
Sakıncalı ise bildir  2012-07-10
arkadaşlar bi türlü karar veremedim bunu mu alim yoksa nokıa 500 ile 701 arasın da kaldım kullanan lar varsa yardım etsin yorumlarınızı bekliyorum
Sakıncalı ise bildir  2012-07-07
c6 ile karşılastırılması çık sacma telefonlar tasarım üzerine çok farklı ben fotoğraf çekcem diyosan c6 al ama diğer bütün özellikler 603 de daha iyi telefon eğlence üzerine tasarlanmış kullanımı çok rahat hızlı. mesaj yazmak çok kolay c6nın küçüçük ekranından msj yzmak çok zor mesela sonra 603 te 6 tane giriş ekranı var c6da ise 3 hemde 603 ün kendi hafızası 2gb c6 nın sa 340mb gibi küçücük bişey. Eğer kamerası önemli değl diyosan kesinilkle 603 derim yanlız kamerası içinde telefon alınmaz hiçbi fotoğraf makinasıının kalitesi telefonla boy ölçüşemez.
Sakıncalı ise bildir  2012-07-05
Telefon nasıl arkadaslar hızı fln Android olmaması sorunmu acaba
Sakıncalı ise bildir  2012-06-09
arkadaşlar ben nokia c6_01 i sattım 603 aldım arasında fark var c6 8 mp kamera çift flaş görüntülü konuşma var 603 de ise bunların hiç biri yok ama 603 işlemci olarak daha hızlı ve ekran daha büyük kamera 5 mp ii cekıoor tabı karanlıkta cekmıor pişmanmıyım aldıgıma hayır degılım memnunum almak ısteyenler beyaz tercıh edın
Sakıncalı ise bildir  2012-06-08
ya acil cevap yazın kullananlar lütfen flaşh var mı.mesaj kısmında son kullanılan numalar kısmı siliniyor mu.arama kaydındaki numaralar tek tek silnebiliyo mu yoksa sadece tümünü sil mi var?
Sakıncalı ise bildir  2012-06-07
Nokia C6-00 mı yoksa Nokia 603 mü daha iyi?
Sakıncalı ise bildir  2012-06-06
ya ben 603 için twitter uygulaması arıyorum aynı androidin twitterı gibi çünkü nokianın sosyal ağlarında follow, unfollow yok çok salakça bişey bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Sakıncalı ise bildir  2012-06-06
arkadaşlar ben telefon alcamda nokia c6-01 nokia 603 arasında kaldım. kamerasında flaş olmaması sorun mu ?
Sakıncalı ise bildir  2012-05-26
telefon süper ama flaş yokk
Sakıncalı ise bildir  2012-05-26
3,5 g war 3g yokkk
Sakıncalı ise bildir  2012-05-17
arkadaşlar acilen para lazım siyah çiziksiz garantili galaxy ace satıyorum. şarj aleti , usb , beyaz kapak , 2gb hafıza kartı ve kutusu da dahil olmak üzere satıyorum huyildizh@gmail.com ' a posta atın cevap veririm.
Sakıncalı ise bildir  2012-05-14
ben yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum gayet memnunum flaş yok ama kamerası gayet güzel tek sorunu arka kapağı çok yumuşak olduğu için gıcırdamaya basladı yani kapağı üstüne biraz gıcırdıyor ve beni gıcık ediyordu ama sorunu biraz yükseklik yapacak bir şeyler koydum ve düzeldi neyse genede tavsiye ederim tek sorunu kapak ve android olmaması ama zaten bu paraya genede güzel ve kaliteli bir telefon..
Sakıncalı ise bildir  2012-05-11
ben bu telefonu almayı düşünüyorum ama kamerasının flaşlı olmamasına takıldım biraz.Kamerası güzel mi Ayrıca kullananlar memnun mu?
Sakıncalı ise bildir  2012-05-07
bana aldık çok güzel bi telefon kullanışlı
Sakıncalı ise bildir  2012-05-07
yasin 3gsi var
Sakıncalı ise bildir  2012-05-05
Ya bu telefona bayıldım. flaş olmaması hiç sorun değil nokianın kamerası süper zaten de ses açısından nasıl ben onu merak edıyorum cevap yazarsanız sevınırım arkadaşlar
Sakıncalı ise bildir  2012-04-21
Arkadaşlar telefonun 3gsi varmı yokmu
Sakıncalı ise bildir  2012-04-10
telefon fiyatına göre çok güzel normal çekim kalitesi flash olmama özelliğini kapatıyor bende almayı düşünüyorum tavsiyede ederim...
Sakıncalı ise bildir  2012-04-10
ırmakk bende yeni aldım 3 hafta oluyor gayet güzel kamerası flaş olmamasına rağmen gayet iyi çekiyor heckkk dediği gibi fiyatına göre gayet iyi bir telefon android olması önemlimi demişsin e tabi android le symbian karşılaştıramazsın android uygulamaları ve oyunları daha çok ve kaliteli mesela angry birds space android de var symbian da dağa gelmedi gelineceğini de düşünmüyorum zaten he bide ne kadar bütçe ayırdın bu telefon işine istersen yardımcı olabilirim tabi istersen..
Sakıncalı ise bildir  2012-04-09
ya iyi mi bu telefon bazı salaklar corby'e benzetiyo sinir oluyorum bu cumartesi aldırıcam inşallah ama emin olmak istiyorum bazıları bozuldu garantiye verdim dediler bütün yorumları okudum ama emin olamıyorum size almalımıyım????
Sakıncalı ise bildir  2012-04-09
ya bu telefona aşık oldum hemen almak istiyorum ama flaş yok ve android olmaması sizce çok önemli mi? CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM!
Sakıncalı ise bildir  2012-04-08
kamerasında flaş yok ama gayet iyi çekiyor
Sakıncalı ise bildir  2012-04-08
ya telefon aldırıcam ama karar veremiyorum bunun özellikleri iyi geldi kullanan arkadaşlar varsa eksisiyle artısıyla cevap yazabilirler mi? gerçekten ok iyi olur şimdiden teşekkürler
Sakıncalı ise bildir  2012-04-08
arkadaşalr size yanınada kılıfla hafıza akrtı verdilermi
Sakıncalı ise bildir  2012-04-04
arkadaşlar telefonun kamerası hakkında bilgi verebilir misiniz?
Sakıncalı ise bildir  2012-04-03
mertx cevabın için teşekkürler ama telefonu aldığım adama surdum 16 saat şarj eski telefonlarda geçerliymiş yeni telefonlarda dolduğu zaman çıkar dedi bende dolunca çıkardım inşallah dorudur yoksa o telefoncuyu ...... o kadar para verdim he bide ne kadar şarjı gider acaba neyse ya telefon güzel memnunum her keze tavsiye ererim cevap verirseniz şimdiden teşekkürler.
Sakıncalı ise bildir  2012-04-01
NURİ telefonu ilk aldığımızda 16 saat şarja takılıcak ondan sonraki şarjlarda 6 saat yeter
Sakıncalı ise bildir  2012-03-27
ben yeni aldım ve gayet memnunum kamerası da baya iyi
Sakıncalı ise bildir  2012-03-27
ya bir şey soru cam ben alımda ne kadar şarj etmeliyim bazıları diyor 16 saat biri diyor dolsun yeter diyor ne yapmalıyım..?
Sakıncalı ise bildir  2012-03-24
bu telefonda flash yok. 1 ghz işlemcisi var ama yavaş çalısıyor ve symbian. 70 - 80 TL daha katıp GALAXY ACE ALIN :)
Sakıncalı ise bildir  2012-03-24
Katılıyorum selim devir ANDROID devri. Bu Belle de kurtarmadı.
Sakıncalı ise bildir  2012-03-21
Arkadaşlar nokia 603 micro sim kart ile çalışıyormuş bende eski büyük kartlardan var ne yapabilirim. Duyduğuma göre kartları kesip micro karta çeviriyorlarmış bana saçma geldi ama bide size sorayım dedim. Acaba nerde kesiyorlar ve ne kadara kesiyorlar sonra kart patates olmasın şimdiden teşekkürler.
Sakıncalı ise bildir  2012-03-19
Arkadaşlar bende yeni telefon alıcam ama karasızım bu telefon çok iyimiş fakat kamerası kötü diyorlar bi fikri olan varsa söyleyebilirmi?
Sakıncalı ise bildir  2012-03-15
ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorumm bu arada nokia 603 nokia 500 den daha iyi kardeş birazdan düşüncelerimi yazıcam kardeş
Sakıncalı ise bildir  2012-03-15
Şimdi arkadaşlar kendimce beğendiğim yönlerini anlatayım.symbian diye küçümsemeyin gerçekten çok seri bir cihaz zaten 1 ghz işlemcisi açıklamaya yeterli sanırım.dokunmatiği çok hassas mesaj yazamam derdine düşmeyin sadece 2 günde alıştım ben yani dokunmatiği kusursuz.gelelim ekrana amoled ekran değil diye cihzı yerenler var ama sınıfının en parlak ekranına sahip olduğunu unutuyorlar yani ekren konusundada çok iyi.ekran büyüklüğüde iyi.internette gezinme video izleme flan süper geçen pcımdan divx film indirdim ve bunu cihazda ek video programsız izledim görüntü kalitesi kusursuzdu.ses kaliteside gayet iyi.sensörleri güzel.ek özellik oarak nfc filan eğlence olarak çok işe yarıyor oyun müzik vs.kısaca kesinlikle tavsiye ederim tamam çokkkk üst bir telefon değil ama 600 liraya bundan daha iyisini bulmak zor daha iyisini istiyosanız 1500 liradan fazlasını gözden çıkarın bence.he kusuru flaşı yok nasıl koymazlar bu cihaza flaşş hala alamadım
Sakıncalı ise bildir  2012-03-14
ya ben kararsız kaldım nokia 603´mü yoksa nokia 500´mü terçih ederdiniz cevap yazar sanız çok yardımçı olursunuz hee bide ortalama fiyatları nedir acaba..
Sakıncalı ise bildir  2012-03-13
Ben bu telefonun hastasıyım gerçek.Çok güzel bir telefon.Almayı düşünüyorum allah nasip ederse...
Sakıncalı ise bildir  2012-03-12
Şu sitede gerçekten o kadar çok telefonun yorumlarına baktım bir Allah ın kulu da hiç açıklayıcı net yorumlar yapmıyor kullanan arkadaşlar eksilerini artılarını belirtmek bu kadar zor mu
Sakıncalı ise bildir  2012-03-12
arkadaşlar 603 mü 700 mü kararsız kaldım lütfennn!!!
Sakıncalı ise bildir  2012-03-04
ayşe sen nerde yaşıyosun faceye girmeyen telefonmu var :P
Sakıncalı ise bildir  2012-02-19
Evet rıdvan galaxy ace
Sakıncalı ise bildir  2012-02-19
kardeş arkadaşın haklı 603 daha iyi o telefondan kıyaslama sitelerinde kıyasla kardeş sırf android diye symbianı yabana atma tamam esi versiyonları kötüydü ama belle çok iyi
Sakıncalı ise bildir  2012-02-13
kardeş sendeki samsung galaxy ace s5830 mu
Sakıncalı ise bildir  2012-02-12
Bu telefon harika bugün aldım faceye giriyo istedigin her özellik var bayıldım tavsiye ederim beyazı çok hoşş :D
Sakıncalı ise bildir  2012-02-12
Bir arkadaşımda nokia 603 var , bendede galaxy ace var. Ve arkadaşım kıyaslıyor ikisini. İnsanlar bu kadar düştü işte ; android ile symbian kıyaslayacak kadar. Bunu alacagınız yere galaxy serisi ( ace ) tavsiye ediyorum.
Sakıncalı ise bildir  2012-01-27
alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim ekran boyutu güzel dokunmatik süper ötesi kamera süper işlemci hız süper en ufak bi takılma yok video açma süper ötesi divx film seyredin ek programsız
Bana Cep Bul

Siz özellikleri belirleyin, biz en uygun seçenekleri size bulalım.

Kamera

MP3 Çalar

FM Radyo

Bluetooth

Wlan

3G

Yüzlerce cep telefonunu tüm özellikleri ile karşılaştırdık...

Hangi tableti tercih edersiniz?
Apple iPad
Samsung Galaxy Tab
BlackBerry Playbook

Anket Sonuçları

Telefon Puan Oy
Nokia XL 9.78 660
Nokia Lumia 1520 9.63 622
BlackBerry Z10 8.82 644
Nokia N900 8.77 3590
Sony Ericsson XPERIA X10 8.66 3142
Sony Ericsson XPeria S 8.58 2030
LG BL40 New Chocolate 8.51 2246
Nokia N95 8.38 5476
Apple iPhone 3G S 8.33 2341
HP iPAQ Voice Messenger 8.22 1665