Modeller
Nokia
Samsung
Sony Ericsson
Sony Ericsson
Motorola
LG
Apple IPhone
Apple Ipad
General Mobile
blackberry
htc
google nexus
benq-siemens
Benq
Siemens
imate
vertu
Toshiba
Alcatel
mitsubishi
philips
nec
sagem
Panasonic
pantech
Hp
Raks
piyasa rehberi
fiyat karşılaştırma
  Nokia  Lumia 720
Nokia Lumia 720
Nokia Lumia 720 Teknik Özellikleri
Nokia Lumia 720 Karşılaştırması
Nokia Lumia 720 Kullanıcı Yorumları
Nokia Lumia 720 Resim Galerisi
Nokia Lumia 720
Tasarım
8.4
Özellikler
7.8
Performans
7.9
 
Toplam 211 kisi oy verdi

 Yorumlar
Sakıncalı ise bildir  2014-10-12
Allah böyle telefonun ta bin belasını versin bu nedir ne rezillikte 4. Donması daha oncede kapanıyordu böyle telefon olamaz Allah belalarını versin çok sinirliyim rezalet gibi Sakın ama Sakın ama Sakın almayın!!
Sakıncalı ise bildir  2014-10-11
almayın almayın almayın bakmayın siz renk renk ürettiklerine kanmayın kamerasına telefon çok sık donma yapıyor sonradan pişman olursunuz eğer telefonlarla gerçekten ilgileniyorsanız bu telefonların diğer samsung htc ye göre fasat olduğunu görürsünüz.
Sakıncalı ise bildir  2014-10-11
olmaz olsun boyle telefon yaa..
Sakıncalı ise bildir  2014-08-21
nokia 720 kesinlikle almayın aman ha tüm telefonları beş para etmez özellik yok fonksiyon yok basit zil sesini ayarı yok kronemetre yok yok oğlu yok duvara çaldım kırdim sinirden samsung aldım
Sakıncalı ise bildir  2014-08-18
Bende Nokia lumia 720 var bir flash playeri bile yok yuklenemiyor bu telefonu alin basiniza Calin boyle telefon olmaz olsun
Sakıncalı ise bildir  2014-08-07
bence alın ve internetten nokia lumia 720 test deyin orada öğrenin
Sakıncalı ise bildir  2014-08-07
ben aldım cok arastırdım memnunum telefonculardan çoğu alma dedi ben yenilerde aldım 700 tl gayet güzel android gibi marketi
Sakıncalı ise bildir  2014-08-05
arkadaşlar bence hiç almayın ben 4 kez garantiye gönderdim ve hala arızalı telefon değişim de yapmıyorlar hiç memnun değilim alırsanız pişman olursunuz
Sakıncalı ise bildir  2014-07-27
Cok kotu bi telefon surekli donuyor ve ekrani cok hasas cabuk bozuluyor almayin
Sakıncalı ise bildir  2014-07-24
ya cok acil yarın telefon alacagım eski telefonum iphone 4s di ama renkli felan lumia alacaktım ama retrica camwow felan yüklenmiyo sanırım yardımcı olursanız sevinirim :) tesekkürler
Sakıncalı ise bildir  2014-06-29
arkadaşlar, rehberde isimi dokunur dokunmaz arama yapıyor kişi bilgilerine bakamıyorum. nasıl düzeltebilirim?
Sakıncalı ise bildir  2014-06-18
telefonun agzı kokuyo ama valla bence almayın çok kötü kokuyo
Sakıncalı ise bildir  2014-06-18
telfon güzelde ben alamam benim 2 telefonum var 14 yaşındayım bide 1 samsung galaxy 4 phone 5 bunlAARIN ALIN
Sakıncalı ise bildir  2014-06-18
benim telfonum onlar anladınız çok güzel
Sakıncalı ise bildir  2014-03-18
sevgili arkadaşlar ben bu telefonu alalı 3-4 ay oluyor bu telefonun ailem ayarı nasıl yapılıyor bana bu hakkında bilgi vere bilirmisiniz
Sakıncalı ise bildir  2014-03-02
arkadaşlar telefon süper bi cıhaz ben 3 aydır kullanıyorum hıc sıkıntı yok hep şarjıda 3 gun gıdıyor gun boyu facede gezıyorum konusma yapıyorum hıc uzmedı benı bende 2 tane var ıkısıde süper
Sakıncalı ise bildir  2014-02-26
arkadaşlar 4 aydır lumia 720 kullanıyorum 1 kez servise gönderdim 1 ay öncede ekranı kırıldı bi kaç yerden fiyat aldım 250-450 lira arasında fiyat verdiler hiç memnun degilim tavsiye etmem ..
Sakıncalı ise bildir  2014-02-21
gercekten süper ben 2.el aldım memnunum
Sakıncalı ise bildir  2014-02-13
ya bende kullanıyorum arkadaşlar ama kendi kendine tuşlara basıyo duzeltmeye çalışıyorum duzelmıyo bı ara duzelıyo snra tekrar kendı kendıne mesaj yazıyo bıyerlere gırıyo ne olablır acaba
Sakıncalı ise bildir  2014-02-03
ben nokıa 720 almayı düşünüyorum peki ama siz neden kötülüyorsunuz ban ayrıntılı bir bilgi verin lütfen
Sakıncalı ise bildir  2014-01-28
telefondan nasıl ailem ayarlarını kurcam cok karısık kendı kendıne dokunmatiğe basıyo kapanıyo 32 gunde anca acılıyor telefonun hatası bende degıl oka dar para verdık yazık günah yaa 3310 özelligi yok ama kamyonun altına koy taş gibi bu ise cebıne koy kendisi dokunuyor gene sakın hataya dusmeyın alırsanızda garintiyle beraber senette imzalatın hiç olmazsa parayı geri alırsınız
Sakıncalı ise bildir  2014-01-27
kesinlikle almayın, 2 ay önce aldım ve telefon durup dururken kapandı. şimdi tamirde. daha önce de bir kaç kez donup kalmıştı. şimdi pişmanım, siz de pişman olmayın..
Sakıncalı ise bildir  2014-01-26
Ben 2 ay önce aldım ve çok memnunum . Her özelliği ı-phone benziyor . Sadece mağaza biraz daha geliştirilmeli :)
Sakıncalı ise bildir  2014-01-22
ya telefonda istediğim müziği zil sesi yapamıyorum usb ayarlarındada bir sorun var bilgisayarda kamera olarak görünüyo bilen yardımcı olsun
Sakıncalı ise bildir  2014-01-19
arkadaşlar biri cevap yazsın ya instagram özelliği iniyormu bu telefona !!
Sakıncalı ise bildir  2014-01-18
SAKIN SONY ALMAYIN.HELEKI XPERİA SOLA
Sakıncalı ise bildir  2013-12-29
ben de geçen hafta lumia 720 aldım tel kapandı açılmıyo ve faturaya ek aldım iade edebilirmiyim bileniniz varsa acil cevap
Sakıncalı ise bildir  2013-11-27
Ben almayı dusunuyorum lummia 720 peki nokıanın bi gelcegi varmı ve 1 sene sonra telefon 200 tl dusmesn isdemiyorum yorumlarınızı yazarsanız sevinirim
Sakıncalı ise bildir  2013-11-18
emre wp8 yeni çktığı için pek iyi değiller bunları almak istiyosanız iyice geliştirilmesini bekleyin 1-2 yıl falan yani iphone 4s al
Sakıncalı ise bildir  2013-11-17
Arkadaşlar ben nokia lumia 720 ile i phone 4s arasında kaldım sizce hangisini alayım
Sakıncalı ise bildir  2013-11-14
SAKIN LUMIA 720 ALMAYIN SIFIR TELEFON 1 AYDA BOZULDU. GARANTİ KAPSAMINA DA ALMIYORLAR. KULLANICI HATASI OLARAK KABUL EDİYORLAR. O KADAR PARA VERDİM. DEĞMEZ, BİLSEYDİM ALMAZDIM. ALMAK İSTEYENLERE NOKIA NIN HİÇBİR SEWRİSİNİ TAVSİYE ETMİYORUM.!
Sakıncalı ise bildir  2013-11-14
Nokia almak isteyenlere tavsiye etmiyorum. O kadar para verip alacağınıza başka telefon alın.
Sakıncalı ise bildir  2013-10-19
arkadaşlar lumia 720 de microsoft hesabını nasıl kapatabiliriz.yardımcı olursanız sevinirim
Sakıncalı ise bildir  2013-10-17
arkadaşlar telefonu düzgün kullanırsanız harika bir telefon, tüm lumıa serisi harika şuan ben nokıa X2-00 kullanıyorum bu da çok harika, sonuçta bilgisayar veya fotoğraf makinesi veya oyun atarisi almıyoruz cep telefonu alıyoruz. hovarda kullanmayacağız.
Sakıncalı ise bildir  2013-10-17
bütün gün oyun indirip oynarsanız tabi donar telefonunuz
Sakıncalı ise bildir  2013-10-15
s4 miniyle bunu arasında kaldım hangisini alcam çok kararsızım herkez kötülüyo 720 yi
Sakıncalı ise bildir  2013-10-08
kapanıyor diyenler kullanmasını bilmiyor önce öğrenin sonra yazın
Sakıncalı ise bildir  2013-10-08
ben win8.1 yükledim ayarlardan hafıza kartı seç otomatik hafıza karta yükler
Sakıncalı ise bildir  2013-10-08
telefonu kapananlar ses kısma ile kilit tuşuna basılı tut 10 saniye okadar reset
Sakıncalı ise bildir  2013-10-08
donma sorunu bendede oldu tlf bozuldu sandım eğer bozulursa verdiğim paraya yazık olsun yanı beğenerek aldım bıde
Sakıncalı ise bildir  2013-10-01
Hiç sorun yaşamadan kullanıyorum. Microsoft sürekli geliştiriyor. Şarjı uzun süre dayanıyor. Tek problemi programları hafıza kartına değil de telefon hafızasına kaydediyor ancak microsoft bununla ilgili de çalışmalar yapıyor.
Sakıncalı ise bildir  2013-09-21
telefon bes para etmez almayın derım kendı kendıne kapanıyor saaatelerce acılmıyo bes para etmez
Sakıncalı ise bildir  2013-09-20
bir tlfon 1 ayd 6 kez servise gder mi?
Sakıncalı ise bildir  2013-09-12
yya internet paketi olmadan mağzaya girilmiyomuu
Sakıncalı ise bildir  2013-09-12
meraba arkadaşlar bende kendime lumia 720 aldım aldığıma pişmanım Xbox berbat bişey zaten kullanabileceğiniz düzgün uygulama yok bildirimler gelmiyor ben geçen gün telefonum ikide bir kapanıyor
Sakıncalı ise bildir  2013-09-11
Fiyat/Performans kategorisinde dünyanın en iyisi bence bu telefon.Hiç kasma yok,her türlü uygulama var. Temple run,angry birds vs.. her şey var. Ama size tavsiyem 920 alın ;) Paranız yetmiyorsa 720 en iyisidir. Unutmayın.Nokia her zaman en iyisidir!
Sakıncalı ise bildir  2013-08-26
Arkadaşlar bu telefonu alırsanız bilin ki android uygulamalarını bulamayacaksınız ve bu telefonu alıp da isyan eden dolu arkadaşım var hiçkimseye tavsiye etmem ama uygulama onemli değil diyorsanız alın kasma filan olmuor kamerası gayet güzel 6.7 megapixel ama s4 gibi çekiyor aynı Bende bunu alacaktım son anda vaz geçtim sony xperi L aldım ve süper hiç kasmıor stabile konusunda wp ler gibi ve bunla aynı fiyat bunu alcanıza Sony xperi L alın daha iyi diyorum kısaca iyi günler.
Sakıncalı ise bildir  2013-08-25
Merhaba arkadaşlar ben bu telefonu almayı düsünüyorum ama biraz tereddütleerim var kullananınız varsa şikayetçi mi veya hangi özellikleri güzel söyleyebilirmsiniz lütfen
Sakıncalı ise bildir  2013-08-24
s.a konuyla alakası yok ama arkadaşlar uyarmak boynumun borcu oldu boyner den alış veriş yaptım reebokk marka ayakkabı aldım sol içtenen yırtılarak dışına doğru yırtılma oldu günde 2 saat kulandığım ayakkabı 45 gün sonra boynere teslim etim 2 kere kulanıcı hatası deyip kabul etmedi siz siz olun boynerden alış veriş yaptığınızda herhangi bi sorunla karşılaşınca aynısıda sizin başınıza gelicektir sakın bu karaktersiz firmadan alış veriş yapmayın ben hakımı haram zıkım etim boyner yetkili servisinden ayakkabını gelip alın diyen bayanada yönetim kurulu müdürünüze hediyem olsun alsın müsait bi yerine koysun dedim yırtık ayakkabıyı ne yapıcaksak
Sakıncalı ise bildir  2013-08-13
bu 720 den gelen meillrin çıktısını yazdırabilirmiyiz yardımcı olurmusunuz
Sakıncalı ise bildir  2013-08-11
bir aydır kullanıyorum gayet güzel bir telefon
Sakıncalı ise bildir  2013-08-02
arkadaşlar lütfen herkesin ağzından ses çıkmasın eskiden antenli erıcsson vardı ama siz buldukça bunuyonuz
Sakıncalı ise bildir  2013-08-01
Ben de Nokıa Lumıa 720 aldım bin pişmanım aldıktan 10 gün sonra donmaya başladı kendini kilitliyor hiçbir işleme cevap vermiyor sonra kendiliğinden açılıyor yarım saat sonra falan yani. şu anda da sd kart var içinde ama sd kart yok sorunu veriyor
Sakıncalı ise bildir  2013-07-26
lan arkadaş yorum lara bakıyorum kimi iyi dio kimi catr dio karasızkaldık daa
Sakıncalı ise bildir  2013-07-20
735 tl
Sakıncalı ise bildir  2013-07-19
beyler ben telefon alacağım nokila lumia 720 yi mi öneriyorsunuz yoksa galaxy s 3 mini yim mi acil cevap yazabilenden Allah razı olsun acil cevap lazım
Sakıncalı ise bildir  2013-07-10
lumıa 720 almayın 2-3 hafta oldu 3 kere bozuldu ekran donuyor telefon kendisini kapatıyo açmıyo
Sakıncalı ise bildir  2013-07-04
sen halen yerinde say nokia yerinde say (!)
Sakıncalı ise bildir  2013-07-01
Dostum gecen 4 gun once aldım 1000tl
Sakıncalı ise bildir  2013-06-25
arkadaslar fıyatı ne kadar suan tam olarak alan vrmı yakınlarda
Sakıncalı ise bildir  2013-06-24
bencee beşş para etmez aldım 2 haftada 3 kere servıse gıttı sakın almayın sakın ıade etmeye calısıorum
Sakıncalı ise bildir  2013-06-15
bence lumia 720 çünkü lumia 720 lumia modelleri arasında en incesi digerleri çok kalın ve kaba
Sakıncalı ise bildir  2013-05-16
512 yetmez oyunlar 1gb ister diyen arkadaş androidle karıştırmış windows phone işletim sistemi androidden çok daha az ram harcar ve windows phone ninde çok üstün uygulamaları henüz yok 512m ram rahatlıkla işinizi görür ama önümüzdeki aylarda çıkıcak uygulamalar için yetmeyebilir
Sakıncalı ise bildir  2013-05-11
arkadaşlar 512 mb ramden uzak durun kesinlikle markette bir tane oyun var incelemede izledim oyun en az 1gb ram istiyor.1gb ram telefonları seçin kesinlikle.
Sakıncalı ise bildir  2013-05-08
özelliklerini incelediğimde 820 den üstün yönleri de var. almalı mıyım emin olamıyorum
Sakıncalı ise bildir  2013-04-28
Fiyatı tam 1000 tl açıklandı.
Sakıncalı ise bildir  2013-04-21
eğer 900 tl gibi bir rakamın altında olmaz iste biraz sıkıntı olur çünkü arkadaşın dediği gibi 820 almak daha mantıklı olur
Sakıncalı ise bildir  2013-04-20
fiyatı 750 tl.
Sakıncalı ise bildir  2013-04-17
Lumia820 ve 920 den sonra böyle bir telefon çıkarmasına ne gerek var. ve fiyatıda binlira olacaksa 820 almak daha mantıklı şu an 820ler binlira civarında... nokia komedi dükkanı gibi
Sakıncalı ise bildir  2013-03-31
Fiyatı 800 ile 900 arasında bişe olucak.
Sakıncalı ise bildir  2013-03-23
tavsiye edilen fiyatı 999 tl olacakmış diye okudum. 512 lik ram yeter mi yoksa bunu beklemeyip direk 1 gb ramlik lumia 820 mi alınmalı ??
Sakıncalı ise bildir  2013-03-19
fiyatı kaç bilen var mı
Bana Cep Bul

Siz özellikleri belirleyin, biz en uygun seçenekleri size bulalım.

Kamera

MP3 Çalar

FM Radyo

Bluetooth

Wlan

3G

Yüzlerce cep telefonunu tüm özellikleri ile karşılaştırdık...

Hangi tableti tercih edersiniz?
Apple iPad
Samsung Galaxy Tab
BlackBerry Playbook

Anket Sonuçları

Telefon Puan Oy
Nokia XL 9.77 668
Nokia Lumia 1520 9.62 631
BlackBerry Z10 8.80 649
Nokia N900 8.77 3591
Sony Ericsson XPERIA X10 8.66 3142
Sony Ericsson XPeria S 8.58 2033
LG BL40 New Chocolate 8.51 2247
Nokia N95 8.38 5476
Apple iPhone 3G S 8.33 2344
HP iPAQ Voice Messenger 8.22 1665