Modeller
Nokia
Samsung
Sony Ericsson
Sony Ericsson
Motorola
LG
Apple IPhone
Apple Ipad
General Mobile
blackberry
htc
google nexus
benq-siemens
Benq
Siemens
imate
vertu
Toshiba
Alcatel
mitsubishi
philips
nec
sagem
Panasonic
pantech
Hp
Raks
piyasa rehberi
fiyat karşılaştırma
  Nokia  6288
Nokia 6288
Nokia 6288 Teknik Özellikleri
Nokia 6288 Karşılaştırması
Nokia 6288 Kullanıcı Yorumları
Nokia 6288 Resim Galerisi
Nokia 6288
Tasarım
7.1
Özellikler
7.1
Performans
7.1
 
Toplam 800 kisi oy verdi

 Yorumlar
Sakıncalı ise bildir  2013-06-27
müthiş telefon 3g var 2 mega piksel masrafsır java var tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2013-03-17
telefon çok masraflı ve güzel değil
Sakıncalı ise bildir  2011-03-25
slm arkadaşlar ben de nokıa 6288 kullanıyorum telefon çok iyi yalnız ben ön taraftaki kamerayı kullanamıyorum yardımcı olan varsa.
Sakıncalı ise bildir  2010-06-09
ben 2 buçuk yıldır kullanıyorum çok güzel telefon iyi kullanırsan hiç sorun çıkmıyo maşallah daha taş gibi almak isteyenler hiç düşünmesin derim.
Sakıncalı ise bildir  2009-06-23
arkdaşlar bu telefon manyak bişey ama ekran sorunu var 2 ayda bir ekran gidiyor ve bide 80 ytl bi ekran güzel bi tel işte masraflı biraz:)
Sakıncalı ise bildir  2008-01-11
slm arkadaşlar. bende 6288 kullanıyorum. çok kullanışlı telefon alcak olan arkdaşlara daha fazla düşün memelerini tavsiye ederim. 1 hafta önce arkadaşım aldı fiyatı 480 ytl imiş.
Sakıncalı ise bildir  2008-01-11
valla gurban çog guzel bir alet tercih etmem çünku parası senide benide aşaar ne yalan söleyim almanıuzı tavsiye ederim alana hayırlı olsun derim darısı benım başıma
Sakıncalı ise bildir  2008-01-02
Arkadaşlar 6288'in Fiyatını billen varsa bana bi yazsın ne olur yaa..
Sakıncalı ise bildir  2007-12-25
Arkadaşlar bu telefonu kuzenim almış ve çok süper bi telefon benimde beğendiğim bi tel. bende 6600 var ve hiç memnun değilim onu satıp yerine bunu alıcam...
Sakıncalı ise bildir  2007-12-24
Bu telefonu yazın aldım.Aslında siyah kapağıyla tam süper ama nazar değdi herhalde ekran üsten çıkıktı bnde sonradan farkettim.Hadi yaptırdım 2 hafta sonra camı çizildi.Yine yaptırdım.En sonun yine1 hafta sonra camı patladı ?? :D Biraz şanssızım bu telefondan bnde satıcam büyük ihtimal ama özellik olarak çok iyi.
Sakıncalı ise bildir  2007-12-23
ben telefon dan çok memnunum almayı duşunenler hemen alsın hiç beklemesinler
Sakıncalı ise bildir  2007-12-21
arkadaşlar bende bu telefondan aldım çok süper hem karizma yönünden hemde kullanma yönden çok süper bir tel herkese tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2007-12-19
bu telefona herkesin sahip olması gerek telefonda ne ararsan var herkese tavsiye ederim hiç durmadan alın
Sakıncalı ise bildir  2007-12-17
telefon çok güzel şık ve karizma kullnşıda gayet rahat menü geçişleri filn hızlı flaşlı alcak olnlara tavsiye edrm
Sakıncalı ise bildir  2007-12-17
evet önde VGA kamerası var (goruntulu konusmak için)
Sakıncalı ise bildir  2007-12-14
teLefonda yok YOk Yaw :) ne arasan var oda vardır merve;)
Sakıncalı ise bildir  2007-12-11
bende bu teli düşünüyorm ama şeyi merak ediyorm acaba gizli bi fotom olduğundu onu başka bi klasörde falan saklaya bilirmiyim ....
Sakıncalı ise bildir  2007-12-11
ya arkadaslar onde kamerası varmı onu merak edıyroum
Sakıncalı ise bildir  2007-12-09
Ben bu telı almayı dusunuyorum sızce nasıl bı telefon kapagı surmelı oldugu ıcın bozulurmu
Sakıncalı ise bildir  2007-12-06
Arkadaslar ben bu telefonu almayı dusunuyorum. nasıl kulanıslımı. bana kısaca anlatırmısınız
Sakıncalı ise bildir  2007-12-03
Bakın alalı 1 ay oldu her şey harika sesi tek hoparlör olmasına rağmen müthiş kamera sı normal 2 mp e göre ekranı çok parlak tek kızağı daha sağlam olabilrdi ama insan gibi kullanınca bi sorun olmıcağını düşünüorm. maddi gücünüz warsa we proğram meraklısı deilseniz almanızı tavsiye ederim...
Sakıncalı ise bildir  2007-11-28
Telefon çok harika ;) ama kızağına dikkat çok hassas isteğiniz herşey var...
Sakıncalı ise bildir  2007-11-27
Sizce 6300 mı daa ii bi telefon 6288 mi? ikisi hakkındada bilgisi olanlar yazsın ltfn
Sakıncalı ise bildir  2007-11-27
Arkadaşlar bu telefon N-70ten bile süper
Sakıncalı ise bildir  2007-10-24
Bende de var ama nazara inanırsanız koruyun bebeğinizi...Sağda Solda Çıkartmayın Ekran Koruyucusana Bi Beyaz At Koydum Manyak Oldu...Kısacası ÇOK DELİ BİŞİ Beyazını tavsiye ederemmm...Asortiklik olarak
Sakıncalı ise bildir  2007-10-22
bence bu tlf tek kelimeyle süperrrrrrrrrr tlf yok yok herşey var inanılmaz bişey çok güzel bişeymiş yaaaaaaaaaaa
Sakıncalı ise bildir  2007-10-20
4 aydır kullanıyrm cok şükür hiç bir sorun yaşamadım resim ve video kalitesi süper gören hayran kalıyor hiç donma falan yok her bakımdan harika mp3 ve radyosu da harika imkanınız varsa mutlaka alın
Sakıncalı ise bildir  2007-10-19
yha arkadaşlar ben çok kararsızım d900i mi alayım yoksa 6288 mi ne olur biri bişi sölesinnn
Sakıncalı ise bildir  2007-10-17
bence telefon ii fena değil kesinlikle d900i alma kullanışlı bi telefon değil bu telefon bu fiyatta telefon güzel ama aynı özellikte daha düşük fiyata l9 var ben onu almayı düşünüyorum
Sakıncalı ise bildir  2007-10-17
bence çok güzel bir telefon yanlızzzz parası çok yüksek mesela 350 ytl civarları olsa iyi hadi byyyyyy
Sakıncalı ise bildir  2007-10-17
abi. telefon süper bi şeye benziyo gerek fiyatıyla gerekde özellikleriyle ama bu kadar süper bi telefon bu kadar düşük fiyat olur mu onu bilemem bence olmaz :(
Sakıncalı ise bildir  2007-10-16
ya arkadaşilar nolur bana biş diiiiiiinnnnnnn....ya ben bu telefonumu yoksa samsung d900i yimi aliim??................bişi diiiinnnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sakıncalı ise bildir  2007-10-14
çok kalıun bi tyelefon abartı olmasın aam heralde 2-3 tane samsung d900 koysak üst üste bu kadar eder
Sakıncalı ise bildir  2007-10-14
kalın olması dışında diger özellikleri harika..tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2007-10-06
bu telefonu alacaklar sadece özelliğiyle telefon süper seside çoook yüksek değil ama iyi derecede almanızı öneriyorum ayrıca ben 4 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yok...!
Sakıncalı ise bildir  2007-10-03
telefonu alamayın ablam 7 gün önce aldı bugün serviste telefon çöküyo ablamdaki ekran kayması oldu.Sesi iyi deil ekolayzırla oynayınca çoğalıyo ama çok cızırtı yapıyor
Sakıncalı ise bildir  2007-09-29
salak halee fiyatı beşyüz 30 milyon teknosa da ok mu
Sakıncalı ise bildir  2007-09-29
bence güzel bi tlfn bence çok ucuz beşyüzmilyon civarında beşyüz milyon ne kiiii çokk ucuz bence alın ben alcam yarın hiç raştırmadım ama olsun ucuz beşyüz milyon güzel değilse atarım çöpe giderrrr yeni bi tlfn alırım abiii
Sakıncalı ise bildir  2007-09-28
ARKDASLAR 6288 SUPER BİR TELEFON,4 AY KULLANDIM VE SIKISTĞIMDAN DOLAYI TLFNU SATMAK ZORNDA KALDIM HAKLSINZ 650 ALINNA BİR TLFNU GİDİP 300 YTLYE VERMEK BİRAZ SACMALIK,:(BORCLARI ODEDİM İŞYERINDEN PARAMI ALAMADĞM İÇİN.TAKSITLERİNİ 200 200 200 50 OLARAK ODEMSTM 3 AYDA AMA MALESEF GUZELİM TLFN GİTTİ.:(DUA EDİN CUNKI MORALIM COK BOZUK.TLFNN RESM CEKMESİNİ BIRAKIN,SESİNİ BIRAKN Bİ KENARA SONDERECE HERSEYİ İLE HARIKA BİR TLFN.ALACAK OLAN ARKDSLARA ISRARLA TAVSİYE EDYRM BEN CUNKI TEKRAR ALACAĞIM:(
Sakıncalı ise bildir  2007-09-22
arkadaşlar fiyat çok düşük yaaaaaaaaaaaaa.saçmalıosunuz bence
Sakıncalı ise bildir  2007-09-17
ya arkadaşlar telefon çok şık ve çok güzel bi iki yerde inceleme fırsatım oldu. ama konu fiyatına gelince duruyorum malesef. fiyat bence çok yüksek. biraz daha düşmesini beklemek lazım bence. fiyatı konusunda bilgisi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum. hepinize hayırlı günler...
Sakıncalı ise bildir  2007-09-16
Ben telefonu nihayet aldım.Yanında bluetooth kulaklık veriyolar...+ Cep kask yaptırdım.Telefon süper hele resim ve video sabah çekerseniz acayip güzel çıkıyor..Tavsiye ederim...
Sakıncalı ise bildir  2007-09-14
Telefonu 4 aydır kullanıyorum..Hiç bir sorun yaşamadım..Son derece süper bir telefon... 2.00 MP kamera + hafıza arttırılabiliyor..Seste süper çıkıyor..Menü girişinde yavaşlama falan olmuyor...Kapak için hiç sorun yapmayın süper bir telefon...Gece Modunu beğenmeyenler var bende beğenmiyorum ama hiç bi telefon gece modunda süper çekmioki ???
Sakıncalı ise bildir  2007-09-12
telefonun hafıza kartı 1 gb yandan takıp alabiliyorsunuz o özelliğide çook güzel herkese tavsiye ederim...!
Sakıncalı ise bildir  2007-09-12
slm arkadaşlar vallah ben de çok güzel buluyorum ama fiyatıda bi o kadar güzel bu telefon harika almak isteyen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun
Sakıncalı ise bildir  2007-09-11
Ben bu telefonu çok iyi araştırdım ve %100 almaya karar verdim.Hafta Sonu Alacağım...Herkese tavsiye ederim...
Sakıncalı ise bildir  2007-09-11
biri bana yardımcı olabilir mi?Telefonumun arkası itilmiyo.Ben interetten nokia 6288 aldım ama batarma takmak için olan arkasını itemiyorum ve aynı zamanda kırılcak diye korkuyorum.
Sakıncalı ise bildir  2007-09-10
ARKADAŞLAR BEN BU TELEFONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM HAFIZA KARTI VARMI ACEP BİLEN VARMI ????????????
Sakıncalı ise bildir  2007-09-10
özellikler süper hafıza yüksek çok hoş bii telefon fiyatıda uygun herkeze tavsiye ederim bu öellikler bu telefona çok yakışmış doğrusu
Sakıncalı ise bildir  2007-09-09
arkadslar cok guzel tellefon ama fıyatı ne kadar sıfır ve ıkıncı elı ne kadar edıyor bılgı verırsenız sevınırım.tsk
Sakıncalı ise bildir  2007-09-08
Telefon özelliklerinde HSCSD yok denilmiş,fakat var.
Sakıncalı ise bildir  2007-09-07
telefon süper telefon kullanmayan bilmez .. . kötü diyenlerde emin olun kullanmıyolardır ... bu tele kötü diyende sorun vardır tek kelime süper
Sakıncalı ise bildir  2007-09-07
manyak bir telefon bu bence hemen alın.
Sakıncalı ise bildir  2007-09-07
telefon halika bişey kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2007-09-06
iiiiiiiiiii ben almayı duşuniyem bi alsam ne saracak kari fotoleri çekeceğim bana poz vermek isteenbok yesun
Sakıncalı ise bildir  2007-09-02
slm ark ben bu tlf alalı 1 ay oldu çok güzel bir tlf herkese tavsiye ediyorum
Sakıncalı ise bildir  2007-09-01
Bende 6288 aldım 4 ay oldu... Yavaşlama yok !! Süper harika bir telefon
Sakıncalı ise bildir  2007-09-01
ben aldım bu telofonu 2 günde bozuldu çok kötü bir telefon
Sakıncalı ise bildir  2007-09-01
slm arkdaşlar ben bu tlf alalı 4 ay oldu bütün özelliklerine sahip ve kusursuz bir tlf herkesin almasını tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2007-08-29
bende bu telden aldım daha yeni.ama çoook süper bir telefon
Sakıncalı ise bildir  2007-08-29
bu telefonu alanın 1 yüzü kara almayanın 2 yüzü kara tek kelimeee harikkaaa
Sakıncalı ise bildir  2007-08-26
vala bende 6280 varr oda atynı 6280 var mukemmmel bir telefon ben kullanıom tavsıye derım
Sakıncalı ise bildir  2007-08-26
arkadslar 6280 ile yada baska bi tel ile kafanıza takılan bısey olursa yardımcı olurumm.sysmbel ısletım sısıtemı olsun s 40 işletım sıstemı olsunn yardımcı olurum
Sakıncalı ise bildir  2007-08-26
bende de aynı tlf var gerçekten muhteşem bir tlf herkese tavsiye ederim aradıgım bütün özellikler var ve hiçbir şekilde bozulma olmuyor mutlaka alın
Sakıncalı ise bildir  2007-08-25
bu telefon s40 3rd mi oluyo????
Sakıncalı ise bildir  2007-08-25
bende aynısı var çok güüzel tafsiye ederim arkadaşlar.
Sakıncalı ise bildir  2007-08-25
yok arkadaşım teknosadan bişey alma tam kazık hemde yontulmamış cinsinden
Sakıncalı ise bildir  2007-08-23
arkadaşlar telefon süper ben de var her türlü özellik var fyatı50-550 arası bende siyahı 1 gb hafıza dahane olsun birde buse beni msnimi ekle öncekinde yazıyor msn imim oradan konuşalım
Sakıncalı ise bildir  2007-08-22
ya en ucuz teknosa demş bunlar yalan ya bktm şimdi 630 ytl yazıo fiyatı nası bşy bu anlamadm:(
Sakıncalı ise bildir  2007-08-22
Ben telefunu alıcam artık kesinleşti.Size bu telefon bozuk almayın diye caydırıp kendi ellerinde bulunan daha kötü bir telefonu sattırmaya çalışırlar.Ben Siemens CX70 aldım yanında telefon hediyeliydi ama beş para etmez.Onun için ben bu telefonda kesin karar kıldım!
Sakıncalı ise bildir  2007-08-21
ya ben 6288 tlfnu çok beğeniyorum ama herkes arızalı diyo tlfcu bile tavsiye etmedi bazılarıda güzel diyolar yani tavsi,ye edende var etmeyende ne yapsam acaba hepsimi öle ondan başkasınıda gözüm görmüyo lütfen akıllı başlı biri bana yardımcı olsun kullanan
Sakıncalı ise bildir  2007-08-20
Ben bu telefonun fiyatını bugün sordum.500-560 YTL arasında fiyat söylediler.Burada bazı fiyatlar yanlış.Onları düzeltirseniz sevinirim!!
Sakıncalı ise bildir  2007-08-20
bence süper bi telefon herkeze tavsiye ederim hem fiyatıda çok uygun.öellikleride çok güzellllllll.......
Sakıncalı ise bildir  2007-08-18
fiyatın teknosada 400 ytl falan değil yanlış yönlendiriyorlar
Sakıncalı ise bildir  2007-08-18
6280 ile ne farkı war bn anlayamadım bi fark warsa lütfen yazın.
Sakıncalı ise bildir  2007-08-17
telefon hakkında ve konuşmak isteyenler özellikle kızlar sonra erkek te olabikir fenerli__hakan34@hotmai.com
Sakıncalı ise bildir  2007-08-16
bu telefonun örneğin 20 artısı varsa 2 eksisi vardır artık sen karar var bende var harikaa
Sakıncalı ise bildir  2007-08-16
Arkadaşlar ben bu telefonu almak istiyorum.Fiyatıda bana uygun!Ancak alanlara sormak istiyorum.Eksileri ve artıları neler? Bana cevap veren arkadaşlara şimdiden tşk!
Sakıncalı ise bildir  2007-08-16
Telefon çok güzel zaten %100 alcam telefonu.Kesinleşti.Teknosada 400 YTL ama ben bunu 1-2 ay sonra alcam fiyat daha düşer!
Sakıncalı ise bildir  2007-08-16
program atılmıyomu arkadaşım?????? tşkrler şimdiden
Sakıncalı ise bildir  2007-08-15
cok pahalı yaaaaaaaaaaaa
Sakıncalı ise bildir  2007-08-14
bence sevgi bu telefonun yerine kendine 6300 al oda 400 lerde bişey.
Sakıncalı ise bildir  2007-08-12
sevgi paran varsa 6288 al eğer yetmiyorsa 5300 al o da güzel telefon ama sen bilirsin bende 6288 var süper telefon
Sakıncalı ise bildir  2007-08-11
sevgi benim söyledığim tlfna paran yetmez çünkü benimde param olmadığ için alamıyorum.N80
Sakıncalı ise bildir  2007-08-10
arkadaslar benim su anda 400 ytl var. hangi teli almamı onerirsiniz. yorumlarınızı bekliyorum .
Sakıncalı ise bildir  2007-08-08
erhan bu telin video uzunluğu 2sat20dk.
Sakıncalı ise bildir  2007-08-08
arkadaslar şiddetle tavsiye güzel bi telefon eğer sürgülü bi telefon düşünüyosanız harika bence samsung un da sürgülü telefonlarından kullandım ama bu kadar harika deil görmek deil nokia yı yaşamak lazımm ;)
Sakıncalı ise bildir  2007-08-08
manyak telefon ama pahalı biraz ama alacam yaa
Sakıncalı ise bildir  2007-08-08
ya benim telefonum yok sadece bakmakla yetiniom bu tel de hoşuma gitti of of
Sakıncalı ise bildir  2007-08-08
6280 den daha iyi bence. Ben beğendim. 1 ay sonra alıcam. Size de tavsiye ederim.
Sakıncalı ise bildir  2007-08-08
Ben size video çekim süresini söyliyim. 6280 1 SAAT boyunca video çekiyor. 6288, yani bu HAFIZASI DOLANA KADAR video çekiyor.
Sakıncalı ise bildir  2007-08-08
MACARİSTAN'DA Bu telefonun fiyatı 70 YTL.
Sakıncalı ise bildir  2007-08-07
SLM ARKADAŞLAR YA BEN BU TEL ALDIM AMA BUNUN VİDYOO UZUNLUĞU EN FAZLA NE KADAR Bİ BİLGİNİZ VARSA YAZIN
Sakıncalı ise bildir  2007-08-07
ben bu telefona hasta kaldım. özellikleri çok fazla hemde yeni bir telefon zaten bende babamı ikna ettim 3 hafta içinde alıyorum darızı başınıza
Sakıncalı ise bildir  2007-08-06
ben bu telefona hasta kaldım çok harika bir telefon almayı çok isterim yani
Sakıncalı ise bildir  2007-07-28
güzel bir tel ama sesi ni nasıl yükselteceğim en sona aldımda daha üstü yokmu nereden yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar özellikle kızlar ama erkekte olabilir
Sakıncalı ise bildir  2007-07-25
valla arkadaşlar bencede süper bir tel!!!Babamı zor ikna ettim ama sonunda başardım,alıyorum inşallah.herkese tavsiye ederim.darısıda kuzenimin başına.aminnnn!!!
Sakıncalı ise bildir  2007-07-23
bu tel. bende var cok menmunum fotograf cekimi süper sesi cok yüksek ama program yüklen miyor fotograf cekmesi seven video cekmesini sevenler almasını tavsiye ederim valla benim telefonde hiç bir sorun yok bende almadan önce bu siteyedeki yorumlara baktım ve inatla aldım cok menmunum kızak sorunuymuş ses sorunuymuş hiç bişesi yok kardesim zatern 2 yılık garantisi var 10 yıl mı kullanacan sanki paranız varsa alın bu telefon bence 10 üzeridinden 9 diyebilirim
Sakıncalı ise bildir  2007-07-23
hey kardeş! baksana buraya aklınvarsa alsana! aklın yoksa almasana diyecem kardeş! 1: çok çabuk tozlanıyo... 2:video vega 3:bence en iyi telefon 5110 fiyaı biraz pahalı ama olsun yoldakalınca yokuşa park edince çok iyi takos görevi yapıyorr.... bizden söylemesi dostlarım......................
Sakıncalı ise bildir  2007-07-23
arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama babamı ikna edemiyorum mama yinede telefon müthiş
Sakıncalı ise bildir  2007-07-21
bende 400 ytk ye b tane alcam nasıl fiyat
Sakıncalı ise bildir  2007-07-21
e250 aldım çok güzel
Sakıncalı ise bildir  2007-07-20
güzel telefon bana sevgilim hakan aldı çok güzel bir tel tek laf harika
Sakıncalı ise bildir  2007-07-20
Sakıncalı ise bildir  2007-07-20
slm ben telefonu alalı 1 ay oldu kızaktaki hoporlörden karşı tarafın sesi cızırtılı gelio bide kendi sesimi duyuyorum aynı yerden cızırtılı olarak karsı tarafın konustugula bnmki karısıo bu cızırtı nerden olur telefonunda bole bi sorunuı olan warmı...?
Sakıncalı ise bildir  2007-07-18
çok güzel bir telefon belki nokıa nın sesi ençok çıkan telefonu tasarım olarak harika renk olarak siyahı daha iyi ben sadi arkadaş arıyorum lütfen 6288 i olan arkadaş bu telefonun diğer bir özellliğide modem olarak kullanılabilmesi
Sakıncalı ise bildir  2007-07-17
telefonu alalı 4 sene oldu çok menunum tek bir sözle beş para etmez....
Sakıncalı ise bildir  2007-07-17
Bendede aynı telefondan var ama sesi az çıkıyor nasıl yükseltte biliriz bilen varsa yazsın çok lazım başka özelliklere gelince 4 4 lük telefon başka dene cek laf yok süper bir tel
Sakıncalı ise bildir  2007-07-17
telefonun sesi menüden medya yazan klasörün secip ordan ekolayzer yazan yere girin burdanda ayar 1 in üstüne gelerek secenekleri tıklayın düzenle deyin ordan gerisini yaparsınız zaten :)
Sakıncalı ise bildir  2007-07-16
arkadaşlar telefonun sesi çok az geliyo lütfen birisi şu ayarları ayrıntılı bi şekilde anlatırsa çok mutlu olucam şimdiden tşkler
Sakıncalı ise bildir  2007-07-16
telefonu 7 temmuzda aldım 12 temmuzda kızak sorunu cıktı garantiye gonderdim artık yenisimi gelir bilmiyorum ama yenisi gelicek buyuk ihtirmal.telefonun peşin fiyatı şuan 560 ytl taksitli fiyatı yer yer değişio ama 640 civarı bişi oluyor.telefon cok kullanıslı msn vb programlar yukledim java destekli programlar calıstıro sadece ve vole pogramlar heryerde var bunu dert etmeyin.ses cıkısı cok guzel gorunusude ole tek bir sorunu var oda kapak kapanınca on kapagın oynaması ama alısınca sorun yapmıyorsunuz arkadasın biri msjları hafıza kartına kayıt edemiyosun demiş o hayatında hiç telefon kullanmamıs galiba msjlardan ayarlara girip ayarlıyorsunuz bi arkdasta fotolar yan cıkıyo demiş foto cekerken telefonu yan tutun duz tutmayın ole cekin telefonu alınca herseyini anlarsınız zaten bence n72den daha guzel bi telefon dusunenlere tavsiyemdir bu telefonu alabilirler.
Sakıncalı ise bildir  2007-07-16
arkadaşlar telefonun özellikleri mükemmel ama bi sorunu var sesi berbat bana göre oda eklense muhteşm ötesi diyebilirim
Sakıncalı ise bildir  2007-07-16
tmm hoş tel sonuçta nokia ama n72 ile kıyslanmaz bakrsan çok olan frkı görürsün top 10 da olsun en çok stlanda dış görnşte seste özllkte herşyde nokia teknoljisin en son serisi oln nserisi dışnda tel alnmaz bu dewrde
Sakıncalı ise bildir  2007-07-14
sewgi arkdşm sen nerde yaşıosun artık nokiadan nsersii dşnd< telfon mu stlıoo bnm babmda telfoncuu nserrisi dışndatel stlmıo koly koly nokia da nie mllet bilinçli tüketici artık son olrk çıkan n serisini takip etmek mntklı teknljinin grnsde kalmk istemiosan ve tabkii en karizma ve özllklie özel telli forewer n72
Sakıncalı ise bildir  2007-07-13
Msn programı bulamayanlar için alternatif,webden girilebilecek e-messenger adresi>>>http://www.ebuddy.com/mobile/msn.php
Sakıncalı ise bildir  2007-07-11
arkadaslar ben n72 ile 6288 arasında kaldım. bana yardımcı olun lutfen
Sakıncalı ise bildir  2007-07-11
6288 i tavsiye ederim sevgi daha bugün sattım süper bir cihaz.müşterilerim direk olarak o cihazı soruyolar n grubuna bakmıyolar bile...
Sakıncalı ise bildir  2007-07-11
iyi günler arkadaşlar ya lütfen ama lütfen yardımcı olun aklımda bikaç telefon war 650 milyona kadar felan bunlar lg ke800,d900i,d600 ve u600 ama rkadaşlar samsung alam özellikle bunu hemen bozulur dediler nokia al diyolar.napayım ben ses çıkışına bakmak istiyorum mhangisi daha güzel millet bi nokiadır gidiyor ama nolur yardım edin
Sakıncalı ise bildir  2007-07-11
peki sinem surgu ve msn sorunu var diyolar. eger yorumları okumussan biliyosundur zaten de. bu konuda ne diyosun
Sakıncalı ise bildir  2007-07-11
ben şimdiye kadar birsürü sürgülüğ cihaz sattım o kimi cihazlarda meydana geliyo şimdiye kadar müşterim bana gelipte bunun sürgüsünde sorun var demedi 6288 için de geçerli
Sakıncalı ise bildir  2007-07-11
msn sorunu da yok rahat olun bence hiç tereddütte kalmsayı
Sakıncalı ise bildir  2007-07-10
Süper bir tel herkese tavsiye ederim
Sakıncalı ise bildir  2007-07-09
6288 super bı tlf.ben cok begendım tavsıye ederım. :)
Sakıncalı ise bildir  2007-07-07
ARKADAŞLAR EĞER ALDIĞINIZ CİHAZLARDABİR SORUN VARSA ALDIĞINIZ YERE GİDEBİLİRSİNİZ EĞER GİDERSENİZ SORUNLARI ÇÖZERLER YADA BOZUK DİYE YENİ CİHAZ VERMEK ZORUNDA KALABİLİRLER SORUMLUSU ONLAR OLACAKLARDIR.
Sakıncalı ise bildir  2007-07-06
ya arkadaşlar ii hoş tlf ama fiyatı da ii yani bi 300 civarı olsa alırım... :S
Sakıncalı ise bildir  2007-07-05
6288 güzel bir telofon yanlız bir türlü kayar kapak sesini açmama rağmen ses çıkmıyor sebebini bilen varsa arkadaslar yardımcı olurmusunuz.bence n73 ten çok çok iy
Sakıncalı ise bildir  2007-07-04
ihsan sana yazıyorum 6288 daha yeni çıktığı için fark fazla olur üste 200-250 civarları verirsin ben vodafonede çalıştığım için söylüyorum haberin olsun
Sakıncalı ise bildir  2007-07-03
arkadaş eşimin kullandığı sony ericsson w810 i marka ve modeldeki cep telefonuzumu nokia marka 6280 veya 6288 model cep telefonu ile takas etmek istiyoruz.takas halinde üstüne ne kadar para isteniyorsa ilgilenenler yorum yazarsa seviniriz.
Sakıncalı ise bildir  2007-06-30
ya o hangi kamil 6111 aynısı dioo dnyo daha bi bok bilmiyoooo salllıyooo para bzim deil miii qanqa 150 de veririm 250 de veririmmm pehhhh:Dsinem tnışalımmm
Sakıncalı ise bildir  2007-06-30
olur neden olmasın da pardon ama yaş kaç yaşın kurtarıyosa gel kanımca ben de vodafonede çalışıyorum 6111 dandik bir cihaz tavsiye etmem 6288 çokçok daha ii
Sakıncalı ise bildir  2007-06-30
aldığın yere git göster cihaz bozuk olabilir onlar gerekeni yaparlar merak etme.
Sakıncalı ise bildir  2007-06-29
telefonun ayarlarıyla uğraşırsan olur sesi
Sakıncalı ise bildir  2007-06-29
ayarlarıyla çok oynadım ama olmadı :(
Sakıncalı ise bildir  2007-06-28
telefondan çok memnunum ama konuşurken sesi çok az geliyo bi türlü ayarlayamadım bilen arkadaş yorum yaparsa sevinirim simdiden tşkler
Sakıncalı ise bildir  2007-06-28
telefon çok güzel ama ben bir türlü gerçek sesli müzik yükleyemedim.nasıl yapıldıgını biliyorsanız cevap yazarsanız sevinirim.teş.
Sakıncalı ise bildir  2007-06-23
yooo bence çok güzel 2 ay oldu ve herhangibi bir sorun yok bir arkadaş yazmış ya kapak ses yapıyor diye ona bakarsan 0 km mersedes de de sorunlar çıkıyor teknik servis ve garanti diye birerşey var dimi üretici hatası olduğu için değiştirirler ama tavsiyem az kullanılmış 2 nci el alın çünkü telefonu satarken fiyat yarı yarıya düşüyor
Sakıncalı ise bildir  2007-06-22
6280 aynısı bi rengi deişik nokia da bize farklı model die yutturuo daa palıya satıo ...
Sakıncalı ise bildir  2007-06-22
6111 in aynısı sadece kamerası 1mp daa fazla kazık yemein 1 mp için 150 ytl fazla vermein
Sakıncalı ise bildir  2007-06-16
alın abi tellefonu daha yeni aldım tık yok a.q kimsenin dediğine bakmayınn on numara telefon görünüşü felan sadece kamerası çektikten sonra yan gösteriyo oda ayarlanıymu bilmiyommm bu telefonu kötülüyenlerde sallıyoo on numra ses var telefonda.
Sakıncalı ise bildir  2007-06-14
Arkadaşlar DİKKAT!!! Arkadaşlarla bu telefona özendik 3 adet siyah 6288 aldık.Almaz olsaydık telefonu o kadar nazik kullanmama rağmen aldıktan 1 hafta sonra kızağı açılıp kapanırken aşırı ses yapmaya ve sürtünmeye başladı ayrıca zor açılıp kapanıyo..Hadi ben kötü kullandım diyelim diğer arkadaşımında kapağı aşırı sallanma şikayeti ile garantiye gitti şimdi nokia gibi bir firmaya yakıştımı bu.Arkadaşlar size tavsiyem bu telefonu almayın er yada geç kızağınız bozulacaktır.
Sakıncalı ise bildir  2007-06-13
ya bn alcmdaa nokia 6280 mi 6288 mi kara weremedm hangsisi daha ii!! bn siyah rengini daha beğendm:D
Sakıncalı ise bildir  2007-06-13
ya acaba 6288 mi yoqsa n70 mi cewap yazarsanz sewinirm
Sakıncalı ise bildir  2007-06-12
telefon fevkaladenin fevkinde :D ama hafıza nasıl acaba yani 2gb sorunsuz çalıştırıyo mu? bilen lütfen yazsın...
Sakıncalı ise bildir  2007-06-09
ben 5 gün sonra alacam program atlmıyo diyen ler yanılıo benim akrabada var oyun atıoz msn atıoz her sey atılıo herkese tavsiyem byby
Sakıncalı ise bildir  2007-06-08
Bence 6280 den çok daha güzel bi görüntüsü var ve bu siyah çok farklı ve güsel 6280 deki siyah mat ama bu daha hoş eğer almayı düşünüyosun hiç durma özelliklerinde çok fazla bi fark yokdur ama zevk meselesi;)BEN ÇOK BEĞENDİM SÜPER..
Sakıncalı ise bildir  2007-06-07
ben 6288 almayı düşünüyorum çünkü çok güzel tlf ama 6280 den ne farkı var anlıyamadım yine güzel ama
Sakıncalı ise bildir  2007-06-01
cok güzel bi tel kapağı değisiyomu???cevaplarınızı bekliyourum
Sakıncalı ise bildir  2007-05-29
bu telefonu ii ki satın almışım.. çok kullanışlı ve fonksiyonel bence.. ben çok memnunummm.. herkese tavsiye ederim.
Sakıncalı ise bildir  2007-05-28
süper bir telefon valla .Ama sonyericsson w810i almadığıma çok pişman oldum.Ama yine de telefondan memnunum...
Sakıncalı ise bildir  2007-05-26
2.kamera fotoğraf çkerken kullanılamıyo. O kamera görüntülü konusma kamerası .Türkiye'ye videocall geldiinde bu telefonu olan insanlar grüntülü konusma yapablck..
Sakıncalı ise bildir  2007-05-21
telefon çok güzel fakat sesi çok az çıkıyor birde kapak sorunu var
Sakıncalı ise bildir  2007-05-20
arkdaşlar ben bu telefonu 1 hafta önce aldım telefon çok güzel ses konusunda ekolayzer yerinden kendine özgü yükselt sesi çıkar sonra kapaga gelince arka kapagın altından yukarı dogru bastıraarak kaydırın ok
Sakıncalı ise bildir  2007-05-19
yaa 6280 ne farkı war anlamadım gitti ben 6280 ilk çıktııı gün aldım bence çok süper bu cihaza vereceniz para yyerine 6280 alın bence paranıza yazık fazla b fark yok bence;) kızağına gelınce sağlam kızagıııı bu cihazların
Sakıncalı ise bildir  2007-05-16
ben telefonu yeni aldımda sesi az çıkıyo ya bide kart değiştireğim arka kapağı açamadım.fazla da zorlamak istemiyorum.yardım eder misiniz
Sakıncalı ise bildir  2007-05-16
sesi az cıkıyor dıyen arkadaslara ses ayarları var yükseltin sonra bi bakın adam yanında konsan kışıyı duyamıyor kızak işine gelince kızaklı telefon herzzaman risklidir ama adam gibi kullanırsan bişi olmaz ama bence kızaklı nokıa telefon almayınbende suanda 62 88 aldım herkes cok begeniyor program yüklenmiyormuş oyle duydum yalıtmayım sizi allah kolaylık versin bu telefonun yanında 512 havıza kartı hediye unutmayın alan arkadaslar
Sakıncalı ise bildir  2007-05-14
ben sonyerickson diyorum başkada bişey demiyorum
Sakıncalı ise bildir  2007-05-11
mrb arkadaşlar ben bu telefonu inceledim telefoncuyum) telefonda kızak sorunu belirtmişsiniz)ok ama sizin kullanmanıza baglı yoksa normal kızak türü hava olsun diye sert açıp kaparsanız dağ olsa dayanmaz tlf güzel kullanışlı sadece msn yüklenmiyo işletim sistemi yetersiz n72 kıyaslanabilir
Sakıncalı ise bildir  2007-05-10
bende 6288 i cok beğeniyorum.acaba 2 . kamera kullanılıyor mu bunu merak ediyorum
Sakıncalı ise bildir  2007-05-09
öncelikle slm ben 6288 çok beyeniyorum ama butcem buna izin vermiyor dostlarima tavsiye ederim saygilarimla metin
Sakıncalı ise bildir  2007-05-09
slm arkadaşlar ben eje ya ben bu telfou alalı 2 hafta olu ama n73 almadığıma harbiden çok pişman oldum.ailem bana hangisni istersen onu alalım kısım dedi bende salak gttim bunu aldım ama yinede telefonumu seviorm=)
Sakıncalı ise bildir  2007-05-09
slm ben ce u tli alalı 2 hafta felan oldu.ama bence abartılcak bi tel diil ben cidden aldıma pişman oldum.ayrıca bu elefona msn nasıl yüklenio çokihtiyacım var=)
Sakıncalı ise bildir  2007-05-08
arkadaslar bende aldım bu telf. güzel telefon kamerası süper ya arkadaslar bu telf kemara cekim süresi neden 10 sanıye uzatma varmı varsa nasıl cevabınızı bekliyorum
Sakıncalı ise bildir  2007-05-07
öncelikle slm ben 6288 çok seviyorum ama butcem yetmediyi için alamiyorum dastlara tavsiye ederim saygilarimla :)
Sakıncalı ise bildir  2007-05-07
bir ay oldu alalı n 70 almadığıma pişmanım videoları sardırmadığı için iyice sinir oluyorum
Sakıncalı ise bildir  2007-05-06
merabalar bu teli yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.çok memnunum.kızağı tamamen kullanıma bağlı bence.çıkardığı kapak sesi bence çok clas.bu nedenle gaza gelip artislik amaçlı hızlı kapatma ya da açma yapılabilir.biraz nazik kullanımda hiç bir sorun çıkmaz.herişimi rahatça halladebiliyorum.kolay gelsin
Sakıncalı ise bildir  2007-05-04
arkadaslar 6280 mı yoksa 6288 mı alıyım karar veremıyorum hangısının ozellıklerı daha ıyı ama bıldıgım kadarıyla 6288 bı ust modelıymıs yorumlar cok farklı bı kısmı ıyı dıyo bı kızmı ıyı degıl kullanamayıp kırıyolar dusurup kamerası calısmıyo sım hatası verıyo dıyıp almayın dıyorlar once telı kullanmayı ogrensınler
Sakıncalı ise bildir  2007-05-03
telefon iyi hoş ama bir yönünü beğenmedim,o da sesinin az çıkması.Yolda giderlen yada otobüste giderken duymakta zorlanıyo insan,yinede güzel bir telefon
Sakıncalı ise bildir  2007-05-02
4 yıldızla tavsiye ederim aynı anda iki uygulama çalıştıramıyor ve garanti kapsamındada olsa kapağı hızlı ittiğinzde yuvasının kırılma ve kapağın fırlaması gibi bi problem var ama düzgün kullanıldığı takdirde 4 sene rahat götürür.
Sakıncalı ise bildir  2007-05-02
telefonun ortalama peşin fiyatı 590 ytl taksitli 630 ytl. 6280in ses çıkışını bilmiorum ama 6288in yeterince ii değil. n70 n72 6630 gbi popüler telefonlarda uzunlamasına hoparlör var ses çıkışı daha kuvvetli..
Sakıncalı ise bildir  2007-04-29
bencede çok güzel bir telefon herkese tavsiye edirim
Sakıncalı ise bildir  2007-04-28
arkadaşlar hepiniz tlf larınızı güle güle kullanın ama fiyatlar neden böyle degişik ben 2 gün önce 510 ytl ye aldım
Sakıncalı ise bildir  2007-04-24
taksitli fiyatı 640 ytl değil.ben 610 aaldım.hepsi burada.comdan telefon süper adam gibi kullanırsanız hiöç bişey olmaz
Sakıncalı ise bildir  2007-04-24
ben telofonumu alalı 1ay bile olmadı guzel telefon ancak on kapanı cıkarırken tus ve ust ekran gelmedi mwmnınum tafsiye ederim 3 arkadaşımda aldı
Sakıncalı ise bildir  2007-04-24
ben telofonumu alalı 1ay bile olmadı guzel telefon ancak on kapanı cıkarırken tus ve ust ekran gelmedi mwmnınum tafsiye ederim 3 arkadaşımda aldı
Sakıncalı ise bildir  2007-04-24
ben telofonumu alalı 1ay bile olmadı guzel telefon ancak on kapanı cıkarırken tus ve ust ekran gelmedi mEmnUnum tafsiye ederim 3 arkadaşımda aldı SES KAPASİTESİDE İYİ HAYDİ
Sakıncalı ise bildir  2007-04-24
bu telefon bi harikaydı benim için bi vazgeçilmez.hertürlü donanım vardı.eger durumunuz müsaitse bence alın sizde deneyinn.BU harika Cebi
Sakıncalı ise bildir  2007-04-22
bende kapaktan şikayetçiyim. 1 ay oldu alalı. cepmsn kabul etmiyor. temalar kısıtlı. sis dosyalarını açamıyor. taksitli fiyatı 640 ytl
Sakıncalı ise bildir  2007-04-21
telefonu alalı 1 hafta oldu muhteşem telefon ama gözüm gibi baktığım halde kızak da problem çıktı tüm keyfim kaçtı..
Sakıncalı ise bildir  2007-04-16
ben alalı 1 ay oldu kapak sorunu cıktı ben ce salalamlık acısında hic güven vermiyo o paraya daha iyisi mümkündür araştırmak lazım tabi bence
Sakıncalı ise bildir  2007-04-13
Bu telefon alınmaz neden biliomusunz tel. çok şık aynı zmanda çok müthiş kamerası var dıştan görünüş ii kapagı açıncada çok güsel TEK KÖTÜ Tarafı ve bence En önemlisi KIZAGI ÇOK SES ÇIKARTIYOR KAPALI HALDEYKEN ARADAKİ BOŞLUK ÇOK rahatsız edici. bn yeni aldım alır almaz kapak sorunu yaptı bnd degiştrdim aynı sorun devam ediyor
Sakıncalı ise bildir  2007-04-12
bu telefonun fiatı hakkında bilgi verirmisiniz???mümkünsee
Sakıncalı ise bildir  2007-04-11
Arkadaşlar bende 6280 kullanıyorum.Telefonun Ses çıkışı Çok Güçlü ve Kaliteli.Ben Memlunum.Sizlerede Tavsiye Ederim.
Sakıncalı ise bildir  2007-04-10
ya arkadaşlar ben telefon alcam ama N72 ve 6288 arasında kaldım bana yardımcı olursanız sevinirim.
Sakıncalı ise bildir  2007-04-10
bu telefon harika msn de yukleniyor ayni zamanda
Sakıncalı ise bildir  2007-04-08
arkadaşlar benden size bi tavsiye..telefon şık görünebilir.modeli estetik açıdan sizi cezbedebilir ama 6280-6270-6288 bu üçünde de işletim sisteminin olmaması günümüzde revaçta olan cepte msn vb. bilimum işinize yarayacağını düşündüğünüz diğer programların hiçbirini yükleyemeyeceğiniz anlamına geliyor..işletim sistemini desteklemediği için programların hiçbirini yükleyemiyorsunuz..ben de 6280 ve 6270 arasında kalıyodum..sonra i.s olammasından dolayo vazgeçtim..gençlere duyurulur..bilgilerinize arkadaşlar:)
Sakıncalı ise bildir  2007-04-08
kesinlikle doğru söyleniyor.6280-6288 telefonları şu anda en iyi video kaydı yapan telefonlardır.müthiş karizmadırlar.anlatılmaz yaşanırlar.sevgiler
Sakıncalı ise bildir  2007-04-07
arkadslar 6288le 7373 arasında kaldm nolur bi akıl wern hangsini alım???
Sakıncalı ise bildir  2007-03-29
Ben bu telefondan aldım güzel bi telefon fakat birazcık zorlanıyorsunuz güz telefonda kızaklı telefon olunca zorlanıyorsunuz telefon 4/4'lük ama wab ayarlarını yapamamadım sonra aldığım yere yaptırcam.Telefonun içinde 512 mblık hafıza kartı var ve yetiyor sanıram 1 gb kadar yüksetileniyormuş,telefon hafif,pcden telefona usb kablosuyla veri aktarması kolay ve hızlı,Eyer kızaklı telefon almayı düşünürseniz nokia 6280 veya 6288 almanızı tavsiye ederim,Ben siyah aldım ve süper. TEŞEKKÜRLER
Sakıncalı ise bildir  2007-03-29
GERÇEKTEN GUZEL TEL ANCAK 6280 BUNDAN DAHA HOŞ VE GUZEL TAVSİYE EDERİM
Sakıncalı ise bildir  2007-03-27
bu telefona neden program yuklenılmıyor
Sakıncalı ise bildir  2007-03-26
yuh artik yalaninda bu kdri!!! insanlari yanlis yonlendirmeyelm lutfen cunku resm dogrudur gercegi yansitmaktadir! saygilar
Sakıncalı ise bildir  2007-03-18
Ben telefonu aldım. Msn yüklemek istiorum fakat hiçbir cepte msn türünde siteler 6288'i desteklemiyor. Yani msn yüklenemiyor. Veya bilmiyorum biri ilgilendirebilir mi ve yardımcı olabilir mi MSN yükleme konusunda!?
Sakıncalı ise bildir  2007-03-18
ayrıca telefonla ilgili eleştirilerimi de söylemek istiyorum.. -evet aralarına sürekli bişeylar kaçıyo. -Kaygan kapaklı olduğu için kapağı çabuk bozulabilir.. Ki bozuldu bile yeni aldım :S -Kendinizi görerek foto çekme özelliği yok. Hani N71deki gibi.. -efektleri çok az ve çerçeveler falan diğer nokialardan çok az ve farklı yani iyi özellikleri ise: -çok şık ve güzel duruyo kapaını açınca mutlu oluyosunuz =) -Özellikleri güzel hoş ama MSN yüklenmiyor.. ÖNEMLİ NOT: resimde beyaz kapak altına siyah tuşlar değil! TELEFONUN BEYAZ TİPİ VE SIYAH TIPINI UST USTE KOYMUSLAR ONDAN OYLE GOZUKUYO :)
Sakıncalı ise bildir  2007-03-14
GERÇEKTE HARİKA BİR TASARIM ŞIK KULLANIM SERİSİNİN EN İYİ TELEFONU
Sakıncalı ise bildir  2007-03-11
bence 6288 al veya samsung E900 al harika bir makina
Sakıncalı ise bildir  2007-03-10
bn n72mi deiştirmeyi düsünüorum 6280 mi 6288 mi veya baska ne olur arklar
Sakıncalı ise bildir  2007-03-05
arkadaslar tel cok guzel acaba msn yüklenıyomu
Sakıncalı ise bildir  2007-03-04
ya arkadaşlar bu telin fiyatını bilen varmı?
Sakıncalı ise bildir  2007-03-04
bende war gayet güzel henüz arza çıkarmadı
Sakıncalı ise bildir  2007-03-04
abicim gerçekten hoş telefon aynısından bende var geçen ay aldım hayatım deişti öneriorum alın site çok güzel saolun
Sakıncalı ise bildir  2007-03-04
erkut ben aldım sıfırı 650 milyon bahçeli evlerden aldım süper bi tel
Sakıncalı ise bildir  2007-02-19
ya arkadaşlar bu teli ben almayı düşünüodum ama benim yegen bu telin hiçç ii olmadıgını onun arkadaşlarıda bundan kullanıyomuş onlar hiçç memnnun deilmiş sürekli t6el sorun çıkarıomuş
Sakıncalı ise bildir  2007-02-15
arkadaşlar bu telefon hakkında bişi öğrenmek istiyorum mp3 dinlerken başka işlemlerde yapılıomu? ve kamera zoom'u varmı? almayı düşünüyorum ama bu bilgilere ulaşamadım lütfen yardımcı olun...
Sakıncalı ise bildir  2007-02-12
Bu telefonda yok yok süper!!
Sakıncalı ise bildir  2007-02-04
ark.lar ben bu telefonu 28.01.2007 de aldım çok mükemmel bi tel. 1 haftadır kullanıyorum çokda beğendim kızağında hiç bir problem yok ama kötü kullanırsanız kızğında tabiki problem olur ben telefonda sadece şu sorunu gördüm fotorafarınızı bilgisayara attığınızda biraz kötü görünüyo sadece bu var ama buda sorun olacağını sanmıyorum msjlar hafıza kartında saklanıyo otomatik saklanıyo tel. mükemmel herkese tavsiye ederim ben beyazından aldım bence beyaz daha güzel daha çok dikkat çekiyor
Sakıncalı ise bildir  2007-02-02
ARKDŞLR BU TEL SÜPER FİYATI ANK DA 650 YTL CİVARINDA.SİYAH RENK EN GÜZELİ 6280 ARSINDAKİ FARK 6288 DE ÇİFT KAMERA VAR.BEN ARAŞTIRDIM ALIYORUM TAVSİYE EDERİM.
Sakıncalı ise bildir  2007-02-02
yaa arkadaslar bende 6288 almayı düşünüyorum fiyatıda uyqun ama bu telde işletim sistemi war mı yaa??
Sakıncalı ise bildir  2007-01-31
arkadaşlar 6288 aldım.çok memnunum.abimde n72 kullanıyor.iki tel arasında fazla fark yok.sadece n72 hapörlöründen biraz daha fazla ses çıkıyor o kadar.ama zararsı bir fark bence.seçimi tamamen dış görünüşüne göre yapın.çünkü aralarındaki en büyük fark bu.ikiside süper teller.NOKİA iyi ki varsın.herkese kolay gelsin
Sakıncalı ise bildir  2007-01-30
bn daha bu tlfn almadım ama yorumlara göre veözelliklerine göre nüthiş bir tel. diyolar arkadaşlarımda war ve hepsi çok memnun bnde almayı düşünüyorum ama 2 tel. arasında kaldım 6288 mi yoksa n72 mi siz hangi teli alırdınız yardımcı olursanız çok sewinirim
Sakıncalı ise bildir  2007-01-29
bu teli kötüleyenler nedenini açıklarsa sevinirim.kızakta problem kullanmaya bağlı olarak yaşanabilir.ben cl 55 siemens kullandım.eminim nokia daha iyi yapmıştır kızaklı teli.6280 den farkını nokia.com anlayabilirsiniz.çok güzel bir tel.bugün alıcam
Sakıncalı ise bildir  2007-01-29
ya abi bu telefonların fiyatları nerde yaw
Sakıncalı ise bildir  2007-01-27
ben alalı 1 hafta oldu tüm ihtiyaclarınızı karsılayan bi telefon ses kalitesi süper hızı da muhtesem bitmeden alın kacırmayın...:)
Sakıncalı ise bildir  2007-01-23
ben nokia 6260 alcaktım ama nokia artık üretmiomus bende 6288 almayı düşündm ama int te okuduum yorumlar beni caydırdı çünkü telin kızak prblemi warmıs yaa ben şimdi çok kararsız kaldm ne alıım??
Sakıncalı ise bildir  2007-01-12
B3nc3 çok süper telfn.N72 özelliklerinnin aynısı
Sakıncalı ise bildir  2007-01-12
arkadş.gerçekten mükkemmel bir telefon hepsiburada.com'da tam fıyatı 693,56 ytl arkadaş. kullanan kişiler lütfen yorum yassın.
Sakıncalı ise bildir  2007-01-12
arkadaş. 6280 alıcağınıza kesinlikle bunu alın
Sakıncalı ise bildir  2007-01-05
amatör kullanıcılar için yapılmış basit bir telefon yaramaz
Sakıncalı ise bildir  2007-01-02
genclere göre değil ama büyüklere göre süper
Sakıncalı ise bildir  2006-12-16
bende var abi memnun degilim kızağın arasına sürekli bişeyler kaçıyo kızak açılmıo açılada kapanmıyo paranıza yazık
Sakıncalı ise bildir  2006-12-04
mesajları hafıza kartına kaydedemiyorsunuz.yada ben bu özelliği bulmadım.aldım 780 milyon.evet biraz kaba ama hoş ekran özellikleri netliği çok güzel.ama dediğim gibi mesajları hafı kartına kaydedemiyorsanız bütün bunlar boş bence..eğer kaydedilemiyorsa lütfen açıklarmısınız nasıl!
Sakıncalı ise bildir  2006-12-03
yha bunun2.elı warmıdır yha fıyatı ne kadardır alıcamda
Sakıncalı ise bildir  2006-11-28
bu telefonun fiyatı ekonomikticaret.com adresinde 760 YTLdir merak edenlere duyrulur ve bu telefon gerçekten diğer nokia kızaklı telefonlardan %15 daha güzel ben almayı düşünüyorum
Sakıncalı ise bildir  2006-11-25
süper telf ama fiyatı,nı artık yazsanız daha süper olacak.ama sanki biraz kaba duruyor am özelliği güzel bayıldım doğrusu
Sakıncalı ise bildir  2006-11-24
ARTIK ŞUNUN FİATINI YAZALIM YA. AYRICA BU TEL. ÇOK KABA DURUYOR. BİRAZ DAHA KİBAR VE İNCE OLAMAZMI.
Sakıncalı ise bildir  2006-11-24
gri sürgünün altından siyah renk ne alaka hiç güzel durmuyor bir. iki sürgülü telefon bu kaldar kalın olurmu güzel durmuyor. üç D820 yada D900 den örnek alınsa mükemmel olur. DÖRT ÖZELLİKLERİ HARİKA
Sakıncalı ise bildir  2006-11-22
ayıp denen bişi var ya bunu üretirken hiç utanmadılarmı ya tasarrrıma bak ya..iğrençsin nokia ya
Sakıncalı ise bildir  2006-11-21
ya çok merak ettim, int.den de araştırdım ama hala 6280 ile fark bulamadım. bu model güya bi üst model ama üstünlüğü ne?
Sakıncalı ise bildir  2006-11-15
güzel bi telefon ama fiyatını koymanın zamanı gelmedi mi?
Sakıncalı ise bildir  2006-11-15
ben biliyom derya sen bana fiyat söyle sana şık bi nokia tel. bulurum ama nokia.tamam mı bu arada ben hakan.
Sakıncalı ise bildir  2006-11-12
TAM ANLAMIYLA SÜPER Bİ TELEFON FİYAT İSTİYORUM
Sakıncalı ise bildir  2006-11-09
gerçekten müthiş bi telefon.bide fiyatı belli olsa.
Sakıncalı ise bildir  2006-11-01
şık duruyor ama bu telefonların batarya problemı çok ama genede mükemmel
Sakıncalı ise bildir  2006-10-31
TAMAM HAYATIMDA BÖLE TELEFON GÖRMEDİM MÜTHİŞ AMA FİYATINI ARTIK KOYSANIZ OLMAZ MI?
Sakıncalı ise bildir  2006-10-30
mükemel görünüyor ama fiyatınıda yayınlasanız çok daha güzel olacktı
Sakıncalı ise bildir  2006-10-23
bunun her şeyi güzle ama d 600 gi kayan kapak yok
Sakıncalı ise bildir  2006-10-21
harika bişey telefon diye işte buna derim.süper bişi yaa :)
Sakıncalı ise bildir  2006-10-19
harika bir telefon bence daha güzel bir telefon olmaz
Sakıncalı ise bildir  2006-10-18
TELEFON HER HALIYLE GUZEL N72 DEN FAZLASI VAR EKSIGI YOK
Sakıncalı ise bildir  2006-10-03
bu bu telefonu alıcak adamın aklına şaşarım
Sakıncalı ise bildir  2006-10-02
çok çirkin hiç güzel degil
Sakıncalı ise bildir  2006-10-02
gerçekten bir tasarım harikası tam hayallerimdeki telefon
Bana Cep Bul

Siz özellikleri belirleyin, biz en uygun seçenekleri size bulalım.

Kamera

MP3 Çalar

FM Radyo

Bluetooth

Wlan

3G

Yüzlerce cep telefonunu tüm özellikleri ile karşılaştırdık...

Hangi tableti tercih edersiniz?
Apple iPad
Samsung Galaxy Tab
BlackBerry Playbook

Anket Sonuçları

Telefon Puan Oy
Nokia XL 9.82 647
Nokia Lumia 1520 9.63 608
BlackBerry Z10 8.83 637
Nokia N900 8.77 3589
Sony Ericsson XPERIA X10 8.66 3141
Sony Ericsson XPeria S 8.58 2026
LG BL40 New Chocolate 8.51 2246
Nokia N95 8.38 5472
Apple iPhone 3G S 8.33 2337
HP iPAQ Voice Messenger 8.22 1663